Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka cheatów - Devia.pl

Homix_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś mi się wydaje, że Homix dostał w łape, żeby nie robić aktualizacji cheatów bo administracja nie poradziła sobie z zabezpieczeniem :X

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że Homix dostał w łape, żeby nie robić aktualizacji cheatów bo administracja nie poradziła sobie z zabezpieczeniem :X

Nie zdziwiłbym się :)

Opublikowano

Dodali w plikach serwerowych ograniczenie szybkości ataku i już dmg x1000 nie będzie działać.

AnnwID.gif

Opublikowano

Admosking, skoro Ty taki wielkie aka haker jesteś no to przedstaw nam giffa, bądź filmik ukazujący te twoje dmg

@AntyWarn

Ile kosztuje premka u Homixa? 50zł?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

No to niech chłop teraz siano oddaje ludziom hah :v 

Coś mu ta premka nie wyszła  :((

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Ogólnie tak, to dmg sprzedałem tylko 1 osobie, z którą już się dogadałem, więc nikomu nic nie jestem winien

Co do dmg, nie będzie już działać, ponieważ zablokowane zostało po stronie serwera(mnożnik hitów), czyli nic się już nie da zrobić.

I już nie robię cheatów na mpc od tak, ponieważ za duży spam mam o te cheaty/clienty itp itd, za mało czasu i wgl. 

Będzie specjalnie temat w dziale giełda, gdzie będzie można kupić po prostu paczkę na dany serwer/rozpakowany client, będzie trzeba się skontaktować ze mną na pw/gg i mam nadzieje, że to ograniczy spam i chociaż coś z tego będę miał.

No niestety "koniec dobrego".

Opublikowano

Ogólnie tak, to dmg sprzedałem tylko 1 osobie, z którą już się dogadałem, więc nikomu nic nie jestem winien

Co do dmg, nie będzie już działać, ponieważ zablokowane zostało po stronie serwera(mnożnik hitów), czyli nic się już nie da zrobić.

I już nie robię cheatów na mpc od tak, ponieważ za duży spam mam o te cheaty/clienty itp itd, za mało czasu i wgl. 

Będzie specjalnie temat w dziale giełda, gdzie będzie można kupić po prostu paczkę na dany serwer/rozpakowany client, będzie trzeba się skontaktować ze mną na pw/gg i mam nadzieje, że to ograniczy spam i chociaż coś z tego będę miał.

No niestety "koniec dobrego".

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

+100101010101

Pozdrawiam ludzi kupujących ^^

Opublikowano

działa coś jeszcze ? :D

Działa ja znalazłem na youtube  na kanale Yyyyy Chungo Internet chyba

a może byśdokladnie powiedział?

Opublikowano

działa coś jeszcze ? :D

Działa ja znalazłem na youtube  na kanale Yyyyy Chungo Internet chyba

a może byśdokladnie powiedział?

Teraz ci nic dokładniej nie powiem bo nie działa :) aktualizacje trzeba zrobić

Opublikowano

ma ktos jakiegos nowego hacka ? 

Ja na youtube znalazłem 2 multihacki i wh zaktualizowane do 07 04 2016 wpisz sobie na youtube Chungo Internet albo Chungo Partners   wkleił bym ci link ale nie można wiec musisz szukać po namiarach

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...