Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka cheatów - Devia.pl

Homix_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszyscy z was, którzy sie tu wypowiadają oczywiscie prócz mnie.

Każdy z was jest kretynem i smieciem, który niszczy tą gre. niszczy prywatny serwer i czyjas prace. kazdy z was to smiec aspołeczny, zwykły troll pewnie na 1 strzała. pozdro. yebały was psy

Opublikowano

wszyscy z was, którzy sie tu wypowiadają oczywiscie prócz mnie.

Każdy z was jest kretynem i smieciem, który niszczy tą gre. niszczy prywatny serwer i czyjas prace. kazdy z was to smiec aspołeczny, zwykły troll pewnie na 1 strzała. pozdro. yebały was psy

Wy jestescie zli a ja dobry. Chwala mi za to a wam wieczne potepienie. Cos w ten desen zrozumialem.

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie wręcz przeraża...

Opublikowano

Odrazu powiem ze sie nie znam ale czy na pewno ten wirus jest nie grozny ?

Win/Blacked Summary

Win/Blacked to złośliwe oprogramowanie, które po uruchomieniu może się replikować i infekować inne pliki oraz programy. Takie złośliwe programy, zwane również wirusami, mogą zajmować miejsce na dysku twardym oraz pamięć, spowalniając w ten sposób pracę komputera lub zupełnie ją zatrzymując. Mogą one również uszkadzać lub usuwać dane, czyścić dysk twardy, kraść informacje osobiste, przejmować kontrolę nad ekranem i wysyłać do użytkowników z listy kontaktów spam, aby rozpowszechniać się na inne komputery. Wirus jest zazwyczaj otrzymywany jako załącznik do wiadomości e-mail lub innej wiadomości. 

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Odrazu powiem ze sie nie znam ale czy na pewno ten wirus jest nie grozny ?

Win/Blacked Summary

Win/Blacked to złośliwe oprogramowanie, które po uruchomieniu może się replikować i infekować inne pliki oraz programy. Takie złośliwe programy, zwane również wirusami, mogą zajmować miejsce na dysku twardym oraz pamięć, spowalniając w ten sposób pracę komputera lub zupełnie ją zatrzymując. Mogą one również uszkadzać lub usuwać dane, czyścić dysk twardy, kraść informacje osobiste, przejmować kontrolę nad ekranem i wysyłać do użytkowników z listy kontaktów spam, aby rozpowszechniać się na inne komputery. Wirus jest zazwyczaj otrzymywany jako załącznik do wiadomości e-mail lub innej wiadomości. 

Niegroźny wirus, tiaaaa. Trojan jest bardzo niegroźny :v

Słuchajcie, to nie moja wina, że albo od strony binki, albo od pakowania robi się coś z niczego, nie jest to nic groźnego, na 100%.

Nigdy nie wrzucałem nigdzie żadnych wirusów i nie zamierzam, ale co ja będę strzępić ryj, Wy przecież wiecie lepiej, chcecie to korzystajcie, coś się nie podoba, to won.

Aha i do osób, którym nie działa/nie działało, to pewnie dlatego, że ddosy leciały, teraz wszystko śmiga jak należy, sam sprawdzałem, czasem może was kickać, ale mnie raz kicknęło na 15 minut, więc źle nie jest, praktycznie nic nie jest zablokowane i śmiało możecie korzystać.

Opublikowano

Homix_ wlasnie to sprawdzalem :)

Klikanie i podnoszenie dziala ale zadnego dmg niema :)

Ja napotkałem jedynie to, że jak bijesz, 1-2 s czasem przycinka ale jak juz bije, to do konca.

Opublikowano

Homix_ wlasnie to sprawdzalem :)

Klikanie i podnoszenie dziala ale zadnego dmg niema :)

Ja napotkałem jedynie to, że jak bijesz, 1-2 s czasem przycinka ale jak juz bije, to do konca.

Mi działa.Da rade jakoś zmniejszyc o trochu ten dmg hack :D Bo wywala bo za duże hity :D

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Zmiencie rozszerzenie pliku metin2client.bin na .exe

:D

? To samo nic się nie zmienia ^^

Homix musi zmienić wersje rootów w tym pliku :D 

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...