Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka cheatów - Devia.pl

Homix_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może ja dam tą lepsiejszo wersyje ? EterNexus mówi 80%  

@1361622928-U485574.pngHomix_ A pamiętasz jak prosiłeś o unpacker na Vesteris xD, Adaś wie co mówi. ^^

...................\/...................

• Odpowiedzi 321
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie siedzę w temacie ale po tym poście nie wiem czy @Adamosking to dobry troll czy on tak serio xD

On na serio, dzisiaj wrzucam wam wersję próbną na Devie :) a jutro wrzucę to samo co sprzedaje Homix bo widzę na hajs poleciał.

a jakaś konkretna godzina? :)

Opublikowano

Ja nie siedzę w temacie ale po tym poście nie wiem czy @Adamosking to dobry troll czy on tak serio xD

On na serio, dzisiaj wrzucam wam wersję próbną na Devie :) a jutro wrzucę to samo co sprzedaje Homix bo widzę na hajs poleciał.

nie klam xD nawet tego nie masz xD

PS: jakbym na hajs lecial, nie wrzucal bym darmowej paczki cheatow, standardowej to co zawsze. Po prostu, taka alternatywa, a ty mi tu placzesz :P

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHomix_ A pamiętasz jak prosiłeś o unpacker na Vesteris xD, Adaś wie co mówi. ^^

a dawaj ta lepsza czemu nie fajnie by bylo

Opublikowano

Packera vesteris? Przecież ja tam bezmozgowcu zabezpieczenia pomagalem robic :D 

Nie wiem, kto ci takie bzdury gada ;d

Opublikowano

Mówisz, żebym jeszcze marmuch hacka wrzucił xD ? Czy o płakaniu o Vesterisie wspominasz xD

Opublikowano

Mówisz, żebym jeszcze marmuch hacka wrzucił xD ? Czy o płakaniu o Vesterisie wspominasz xD

nie wiem, wrzucaj co chcesz ;d

Ja nie placze, tylko wymyslasz mi cos z vesterisem, ze ja prosilem o packera ;d

Opublikowano

Jak na razie dużo mówisz, mało robisz. 

Nie masz konkretnych argumentów. Chcesz coś udowodnić to udowodnij :)

Opublikowano

Jak na razie dużo mówisz, mało robisz. 

Nie masz konkretnych argumentów. Chcesz coś udowodnić to udowodnij :)

On nic nie ma xD

Opublikowano

@ripex Zrób sam, mi się uploaduje bo zamiast w bince to w plikach PC zrobiłem a uploadu szalonego nie mam. Jutro natomiast myślę wstawić coś lepszego.

Opublikowano

@ripex Zrób sam, mi się uploaduje bo zamiast w bince to w plikach PC zrobiłem a uploadu szalonego nie mam. Jutro natomiast myślę wstawić coś lepszego.

jak już cos kminisz(o ile wgl), to max 10 wyciagniesz ;)

Opublikowano

ty nawet nie wiesz jak sie w bince robi pryncypołku xD

Opublikowano

Pogadamy kotku jutro :) Homiczku, sobie to już zrobiłem. A do binki teraz to już nie problem. Wcześniej brakowało mi tylko odpowiedniego kodu, bo same syfy miałem ale znalazł się ktoś miły i mi troszkę literek przesłał. Jutro wstawka leci zią i po zarobkach :) Dla siebie zachowam sobie w bince ale inni te max 5 minut poświęcą na pobranie nie ? :)VCoUpLp.png

Opublikowano

Mi również dmg nie działa.

Up 90MB? :v

tak den bezmozgowiec robi w plikach PC.

cofa sie w rozwoju, ale no nic.

Tak wgl, pobierzcie jeszcze raz update robilem i juz dziala dmg standard :)

Opublikowano

Mi również dmg nie działa.

Up 90MB? :v

tak den bezmozgowiec robi w plikach PC.

cofa sie w rozwoju, ale no nic.

Tak wgl, pobierzcie jeszcze raz update robilem i juz dziala dmg standard :)

Co mi zależy xD testowałem kod, spoczko, jak ładnie jeszcze kilka razy poprosisz to w bince dam :P

Opublikowano

Pogadamy kotku jutro :) Homiczku, sobie to już zrobiłem. A do binki teraz to już nie problem. Wcześniej brakowało mi tylko odpowiedniego kodu, bo same syfy miałem ale znalazł się ktoś miły i mi troszkę literek przesłał. Jutro wstawka leci zią i po zarobkach :) Dla siebie zachowam sobie w bince ale inni te max 5 minut poświęcą na pobranie nie ? :)VCoUpLp.png

haha o to ja sie ciebie zaczynam bac xD

rob se co chcesz ziomeczku ja w to mam wyje bane xD

ale i tak gowno potrafisz xD

Opublikowano

ale spoko bot thx do tego masz like :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Clicker nie działa przynajmniej mi (klika tylkl te pelerynki z mobów i questów ) . Dmg działa perfekcyjnie :)

Opublikowano

Pro damage wyszedl z mody xD

Ogolnie cheaty juz dzialaja jak powinny, a jak ktos chcialby koniecznie kupic wersje x1000 dmg to pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...