Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w takim razie rozwaznie dobierasz przeciwnikow ktorzy nie maja wszystkich misji... to moze i bijesz po 45k

Otrzasnij sie  czlowieczku 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No balans jest serio słaby. BMem bije 19k z hitów a ze skilli 16k bez kryta więc coś tu jest nie halo xD 

Sfera 40k z krytem, podczas gdy Mental zabija prawie samym Duchowym :D

Opublikowano

No balans jest serio słaby. BMem bije 19k z hitów a ze skilli 16k bez kryta więc coś tu jest nie halo xD

Sfera 40k z krytem, podczas gdy Mental zabija prawie samym Duchowym :D

Ogarniety mental z eq i po misjach jebnie Ci 150k z duchowego, dołoży 2 hity i Cie nie ma, przy czym ja smokiem wale 35k ze skila. I tak sie zyje powoli na tej wsi, róbta ten balans jak najszybciej bo ludzie uciekną

UggNk9.gif

Opublikowano

Staramy się jak najszybciej zrobić wszystko, ale chcemy dopracować.

Żeby nie było znowu poprawek.

Wraz z aktualizacją.

Opublikowano

Wraz z aktualizacją.

Dobre podejście w sumie. A powiedz mi dlaczego fryz z is-a jest na 7 dni gdzie pet oraz kostium jest na zawsze? Czy to tylko błąd?

UggNk9.gif

Opublikowano

Wraz z aktualizacją.

Dobre podejście w sumie. A powiedz mi dlaczego fryz z is-a jest na 7 dni gdzie pet oraz kostium jest na zawsze? Czy to tylko błąd?

Jest to jedynie błąd opisu, itemy z item shopu nie są czasowe - jedynymi czasowymi itemami są wierzchowce.

Wszystko inne jest na stałe.

Opublikowano

Ogarniety mental z eq i po misjach jebnie Ci 150k z duchowego, dołoży 2 hity i Cie nie ma, przy czym ja smokiem wale 35k ze skila. I tak sie zyje powoli na tej wsi, róbta ten balans jak najszybciej bo ludzie uciekną

W takich pionków jak Ty to szczególnie idzie 150k :D w ludzi z ogarniętym eq i misjami 120k z krytem.

Smok ssie? body ssie? Gram smokiem i z checią Ci pokaze, że zejdziesz na 4-7 hitów. Otrząsnij sie człowieku i naucz sie grać w tą grę. Każda klasa ma jakiś + i - ale admin pracuje nad balansem.

hahahah lol, nawet szkoda komentować... nie wiesz czy się chwalisz czy żalisz, że ludzi których bijesz nie mają w ogóle tarczy

The past has gone

Opublikowano

Ten serwer jeszcze żyje?

Bo te png: koniec.jpg

Coś mnie myli :_:

Żyje, ale zainteresowanie chyba trochę spadło. 

Opublikowano

Witajcie, przyjaciele!
Jak dobrze wiecie, zbliża się oczekiwana przez Was aktualizacja serwera Predoria.pl
Wielu z Was dawało wiele różnych sugestii, propozycji co by w takiej aktualizacji miałoby się znaleźć i o to mamy już prawie skończone wszystko, by wprowadzić ją w życie.

Po najnowszej aktualizacji, która miejsce będzie miała PRAWDOPODOBNIE jutro wieczorem, wejdą w życie takie zmiany i nowości jak:

1. Dwa nowe sety ekwipunku.
Zostały dodane dwa nowe sety, chodzi nam oczywiście o broń oraz biżuterie (w tym tarcze wojenne). Odpuściliśmy sobie zbroje na chwile obecną.
Zdjęcia nowego ekwipunku w spoilerze.

aktualizacja1.png

2. Nowe ulepszacze.
Wraz z nowym ekwipunkiem nie mogło zabraknąć nowych ulepszaczy. Ale spokojnie - te stare, które zalegają Wam w ekwipunku również się przydadzą. Nowe ulepszacze będzie można zdobyć z bossów na nowym expowisku, oraz na nowym dungeonie - Dżungla Metinów.

3. Zwiększony poziom i nowe lokacje.
Jak wyżej wspomniałem, pojawi się nowa mapa do zdobywania doświadczenia, a poziom zostanie zwiększony do 215! Dlaczego aż tak wysoki? Niech to będzie poprzeczka dla najlepszych, maksymalny ekwipunek kończyć się będzie na poziomie 200, kto będzie chciał expić dalej to jego sprawa. Do nowych lokacji zaliczamy również dungeon - dżungla metinów, w którym po wejściu respi nam się kilkanaście Kamieni Metin i mamy 10minut na ubicie tylu, ile damy rade.

4. Wymiana kostiumów.
Wraz z aktualizacją w grze pojawią się nowe kostiumy, ponieważ narzekaliście na ich małą ilość. Jednak chamstwem by było z naszej strony, gdybyśmy wprowadzili je w IS i byście musieli od nowa kupować, bo tamte Wam się bardziej podobają. Dlatego u Soona(tak, tego od Loterii), będzie mieli opcje wymiany każdego kostiumu z Item-Shopu na wybrany przez Was. Wiadomo - można wymieniać kostiumy tylko na inne z tego samego rodzaju, czyli Kostium pvp na kostium pvp, kostium exp na kostium exp.
Aby wymienić kostium, wystarczy przenieść go na Soona(Po kliknięciu na niego jest o tym informacja).

5. Balans postaci
Chyba najważniejsza rzecz dla Was - balans. Od paru dni pracowaliśmy z testerami nad balansem klas, jesteśmy już przy finalnych pracach, dlatego myślę, że po aktualizacji będzie już każda postać w miare wyrównana.

6. Nowy przedmiot zwiększający poziom na ulepszenie.
Dodany zostanie zwój, który zwiększy szanse na ulepszenie przedmiotu. Wartość tego zwoju to +10% szansa na ulepszenie.

7. Ulepszanie pasów.
Do tej pory pasy można było ulepszać do "+3". Wraz z aktualizacją, możliwe będzie ulepszanie aż do +9.

Jest to pierwsza część aktualizacji serwera. Więcej informacji niedługo. :-)

A tutaj ankieta na temat Zmianki Skilli na serwerze :)

http://forum.predoria.pl/index.php?/topic/793-zmianka-skilli-na-predorii-ankieta/

Opublikowano

od jakiego lvl bedzie ten nowy dung?

czy do tego bedie trzeba po prostu odpalic patchera czy jakis nowy klient bedzie? 

Opublikowano

czy do tego bedie trzeba po prostu odpalic patchera czy jakis nowy klient bedzie? 

Tylko patcher.

Wszystkiego się dowiesz wkrótce :)

Opublikowano

Tylko patcher.

Wszystkiego się dowiesz wkrótce :)

mam nadzieje ze teraz bm bedzie cos przynajmniej robil ;)

Opublikowano

aktualizacji jeszcze nie ma :P miała być wieczorem a już praktycznie noc :D

Pisali wczoraj, że prawdopodobnie JUTRO WIECZOREM czyli dzisiaj.

EDIT. Rano (w tym momencie co piszę) już dawno po aktualizacji chyba bo sporo osób ma już 215 ;)

Opublikowano

Kilka słów o aktualizacji niby spoko niby fajnie ale jeszcze więcej pieprz**** się z dungeonami xD Mogliście zrobić jeden a trudniejszy ;d zrobienie eq teraz to 2x gorsza rzecz od meduz :D Co do balansu jeszcze nie wiem zauważyłem nerf wszystkich postaci że mniej się bije a jak to w pvp wygląda tego nie wiem :)

Jeszcze parę sprawa, dodaliście tylko 3 kostiumy i 0 fryzur? Jaja sobie robicie :P A druga kwestia, przenikanie przez pety dalej nie działa :) 

Opublikowano

Poszliście w złą stronę... Zamiast dodać trzy nowe ulepszacze które są trochę cięższe do wydropienia to dodaliście pierdynaście nowych - i po co? Wnet będą zajmować całą jedną zakładkę EQ...

Po co tyle tego? Idzie się na ten nowy dungeon i co chwilę trzeba zbierać po 20 ulepszaczy... Ja doskonale rozumiem, że nawet na serwerach EASY powinny być jakieś utrudnienia, ale nie takie denne. Każdą kolejna taką aktualizacją będziecie sobie strzelać w stopę. Tych ulepszaczy jest za DUŻO. Prawie cała zakładka....

8lpi7gsrhpii.jpg

Jeszcze parę sprawa, dodaliście tylko 3 kostiumy i 0 fryzur? Jaja sobie robicie :P A druga kwestia, przenikanie przez pety dalej nie działa :)

Co Ci z tych fryzur kiedy Szafra je zasłania?

PS. KD śmierci nie działa ! 

The past has gone

Opublikowano

nie ma to jak drop po 4/8 szt + czesto pali= kolejny weekend na same dropienie

meduza juz byla lepsza..

do tego przepustki...

normalnie zajebiscie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...