Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

admin jest mozlowosc zebyscie dodali zamiane zwyklych perel na zlote? 

Jest dodana u sury :)

a podziekowal

wbijac na serwer 

jest coraz lepiej 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

OX to jakiś żart 700 osób nie da się ruszyć wgl !? parodia

Serwer się rozwija :) 90% błędów zostało wyeliminowane, a tym brakującym 10% jest balans klas i tarcze wojenne. 

Administracja bardzo miła, cały czas pracuje i ich efekty widać. Już wiele osób ma perfect eq na 180 lvl i bije się w m1. 

POLECAM GORĄCO

szkoda ze te 10% to balans klas, najbardziej irytuje na tym serwie i wiedlug mnie powinno to byc zrobione pierwsze a potem te bledy poboczne typu bonus w bs questy itp ...

\

Opublikowano

Nie moge włączyc wgl clienta, wiem że chodzi o pacze virtuala 2008/5, ale mimo tego ze tą paczke instaluję,to nic to nie daje. mscvr120.dll brakuje

Opublikowano

Moze mi ktos napisac jaka klasa rządzi na serverze dotychczas? Kto sobie najlepiej radzi w zadymach/pvp?

Moim zdaniem najlepszy do PVP jest szaman, jednak do zadymek polecam Mentala.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPredoria

601 ONLINE. I like it :)  Będzie można zmienić profesję w grze? Pytam bo zastanawiam się nad WP'kiem­.

Trudno się expi daggerem? 

Opublikowano

601 ONLINE. I like it :)  Będzie można zmienić profesję w grze? Pytam bo zastanawiam się nad WP'kiem­.

Jak zrobisz EQ, to każdą postacią się łatwo expi :).

Opublikowano

probelm tylko w  grocie na zinach a reszta map izi hp nie spada

Opublikowano

elos. wczoraj skonczylem grac okolo 22;00 dzisiaj spatchowalem klienta i ''Kurde'' nie ma PASA...   mial ktos podobny problem?  musze jeszcze raz wytwarzac pas? prosze o odpowiedz.

Opublikowano

elos. wczoraj skonczylem grac okolo 22;00 dzisiaj spatchowalem klienta i ''Kurde'' nie ma PASA...   mial ktos podobny problem?  musze jeszcze raz wytwarzac pas? prosze o odpowiedz.

Pas to chwila roboty,,

Opublikowano

http://scr.hu/2lbj/ts2co - szczerość graczy tego serwa mnie rozwala

Moglibyście coś zrobić, żeby Anty EXP nie dezaktywował się po każdym wylogowywaniu? Nabiłem sobie gratisowe 15 leveli z okazji tej niespodzianki ._.

Opublikowano

WP daje rade w pvp? W Ile osiągnę full? Lv+misję+ eq.. Rzecz jasna

lv to 5h zeby maxa wbic

z eq i misjami juz troszke ciezej, ale niektórzy już skończyli wszystkie misje, a inni mają już cały ekwipunek ;)

Opublikowano

Moglibyście coś zrobić, żeby Anty EXP nie dezaktywował się po każdym wylogowywaniu? Nabiłem sobie gratisowe 15 leveli z okazji tej niespodzianki ._.

"WH mam, nie podchodź" Pośmiać się możemy xD

lv to 5h zeby maxa wbic

z eq i misjami juz troszke ciezej, ale niektórzy już skończyli wszystkie misje, a inni mają już cały ekwipunek ;)

W 5h może być ciężko. Rozmawiałem z jedną osobą i pisała mi, że żałuje, że zrobiła WP bo jest gówniany w PvP, ale ten balans podobno jakiś jest na tym serwie. Najbardziej tutaj rozchodzi się o umiejętność gry i oczywiście ekwipunek. 

­

Opublikowano

"WH mam, nie podchodź" Pośmiać się możemy xD

lv to 5h zeby maxa wbic

W 5h może być ciężko. Rozmawiałem z jedną osobą i pisała mi, że żałuje, że zrobiła WP bo jest gówniany w PvP, ale ten balans podobno jakiś jest na tym serwie. Najbardziej tutaj rozchodzi się o umiejętność gry i oczywiście ekwipunek. 

­

Może gdyby nie fakt, że stanąłem obok niego, bo ginęło wszystko dookoła bez ruszania mieczem(padłem i ja), to też bym się pośmiał :v

Opublikowano

ogarnijcie te DMG bodego itp bo to jest smiech na sali te chity...

Aż tak dużo chituje?????

Serwer polecam, fajny ale mam uraz do takich ilości pereł na ulepszanie  :yay:

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Moze mi ktos napisac jaka klasa rządzi na serverze dotychczas? Kto sobie najlepiej radzi w zadymach/pvp?

Body nakurwia jak c**j :D 

Daggerem w eq na 1 lvl expiłem do 150 tylko mialem zbrojke exp na 80 i ulepszoną trute :D Tak że Easyyyyyyyyyy

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Propozycja:

Dodajcie npc lub opcje u już dostępnego npc 

by można otwórzyć wszystkie małże bo dropi ich strasznie dużo a ręcznie cięzko ogarnąć 5k lub więcej małży .

wilowo.jpg

Opublikowano

Propozycja:

Dodajcie npc lub opcje u już dostępnego npc 

by można otwórzyć wszystkie małże bo dropi ich strasznie dużo a ręcznie cięzko ogarnąć 5k lub więcej małży .

A tam ciężko, jak się ma patent to się otwiera szybciutko :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...