Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O 15 było prawie 200 osób online więc okej. Zróbcie jakąś większą reklamę by przyciągnąć graczy. Polecam !

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O 15 było prawie 200 osób online więc okej. Zróbcie jakąś większą reklamę by przyciągnąć graczy. Polecam !

wszedzie zrobcie reklame zrobcie reklame.Reklamy nie kupisz za 2 kilo bananow ustrzymanie servera z zyskami sie ledwo pokrywaja prawdopodobnie

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

wszedzie zrobcie reklame zrobcie reklame.Reklamy nie kupisz za 2 kilo bananow ustrzymanie servera z zyskami sie ledwo pokrywaja prawdopodobnie

Z moim ładowaniem w IS'a będzie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer z*******y, polecam w c**j, ludzie wbijajcie :D

.

.

.

Tak na serio, banda brudasow i nic wiecej. Na Serwerze o 17 w shinsoo w m1 na CH1 jest 15 ludzi, w tym kazdy ma po jednym dropie odpalonym. Klient nie jest zrobiony do konca, ciagle jakies bugsplaty, crashe, c**je muje, trzeba 10 razy odpalac klienta, zeby wkoncu zobaczyc okno logowania. Na serwerze jest jedna gildia, reszta to jakies syfy, nie ma z kim powalczyc, nie ma z kim robic wojen, bo PENER "rzondzi" na dzielni razem z Gioco. Balans klas na zerowym poziomie. BM tankowaty w c**j + potezny dmg(ogolnie nie widzialem jeszcze postaci, poza Wpkiem i samym BMem, ktora by mnie zlozyla w pvp... Gram BMem na chwile obecna) heler z hita bije wiecej niz ze skilli, po co kryt tutaj +100, skoro dziala tylko do stowy ? przeszywka nie dziala, tarcze sa po dwie na klasy (woj ninja, sura szaman), podczas napierdalanek (jak juz jakies sie odbywaja) trzeba jak debil zmieniac tarcze. Ubierzesz tarcze na sure, to podejdzie do ciebie mental i cie sciagnie na cepa i na odwrot... ubierasz sie na woja, to bm cie sklada na max 2 skille. Do tego smieszne ksiegi misji, usuneli jeden bug, dodali drugi :D

Dodam jeszcze, ze na tym serwerze jest masa dzieciarni, ktora nie potrafi brac pvp, a pozniej placze i wyzywa, oraz zaczyna "ruchac matki". Przyklad -> Gram mentalem, biore z typem pvp (on gra bodym), dostaje w pizde 3:0 w pvp, zaczyna plakac, ze jade na haxach, ze wh bla bla bla... Nastepne pvp -> ja mental, typ body, znowu dostaje 3:0, wiec zaczyna plakac, ze mam full odpal "ja bez runek lol", "masz ryby na bank, zaraz rew", gdy nie chcialem z typem wziac "rewa" to zaczal mnie wyzywac i spamowac mi na PW, ze "boisz sie rew, wiec 3:0 jest dla mnie". Administracji tutaj nie ma, wchodza tylko zeby porobic smieszne eventy typu "znajdz gma i kup sm za 1yang w sklepie", ogolnie ustawione i zawsze ta sama osoba znajduje GMa... 

Na koniec dodam plus serwera:

Caly IS zdobylem w grze

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer offline - w/w offline   - forum pewnie też ;d

A te weekendowe eventy nigdy się nie sprawdzały.  

Opublikowano

Serwer offline - w/w offline   - forum pewnie też ;d

A te weekendowe eventy nigdy się nie sprawdzały.  

Strona działa, forum działa i serwer też działa :D

Serwer dość długo się trzyma, ale widać graczy ubyło strasznie, ogólnie serwer nie jest zły, gdyby poprawić niedociągnięcia i wprowadzić kilka nowości, to reklama by dużo dała i wróciłyby czasy świetności serwera :P

Opublikowano

Algade dobrze mówi serwer ma potencjał w sobie nie jest ani trudny ani łatwy taki w sam raz :p eq idzie szybko zrobić a lvl wbić jeszcze szybciej. Polecam i mam nadzieje na jakiegoś reworka + dodanie nowosci. 

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer w dalszym ciągu działa, lecz zainteresowanie serwerem przez Administracje jest zerowe, również jak i graczy - licznik 0.

Dlatego też prezentacja zostaje zamknięta i wyrzucona do kosza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...