Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer izi.. aczkolwiek  wkurzył mnie balans postaci, którego tu brakuje... Serwer opiera się na pvp, a tu tego nie ma.. 

Jak chcecie grać to polecam daggera i mentala.. aczkolwiek nie polecam szamana smoka, a jeżeli ktoś się skusi to tylko na hity. Smok jest  dobry na wojnach i wypadach. 

Postać zmieniła właściciela. 

c8f7.png

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer izi.. aczkolwiek  wkurzył mnie balans postaci, którego tu brakuje... Serwer opiera się na pvp, a tu tego nie ma.. 

Jak chcecie grać to polecam daggera i mentala.. aczkolwiek nie polecam szamana smoka, a jeżeli ktoś się skusi to tylko na hity. Smok jest  dobry na wojnach i wypadach. 

Przegrałeś PvP po przerwie i spadasz? :D widziałem jak płakałeś, ale skoro aż tak Cię telepie bo nie chce Ci się poczekać na optymalizację balansu to pozdro... może czas pomyśleć o odwyku? xD

The past has gone

Opublikowano

Przegrałeś PvP po przerwie i spadasz? :D widziałem jak płakałeś, ale skoro aż tak Cię telepie bo nie chce Ci się poczekać na optymalizację balansu to pozdro... może czas pomyśleć o odwyku? xD

Zagraj smokiem i sam się zniechęcisz.. Mimo, że serwer spoko jest, to pvp .. lipne.. 

c8f7.png

Opublikowano

Nienawidzę grać szamanami, nawet gdyby byli silni. Tak poza tym to szaman smok od zawsze był najsłabszą postacią w metku od niepamiętnych czasów ;)

The past has gone

Opublikowano

Serwer naprawdę mega super, tylko te pvp to porażka. Pvp bardzo zależne od krytyka ze skilla, a wp, body itp z hitow tyle bije ze przegięcie. Jak nie zbalansują jakoś tych pvp to będzie totalna kaplica.

Opublikowano

Serwer naprawdę mega super, tylko te pvp to porażka. Pvp bardzo zależne od krytyka ze skilla, a wp, body itp z hitow tyle bije ze przegięcie. Jak nie zbalansują jakoś tych pvp to będzie totalna kaplica.

Dagger też jest przegięciem. 23k z hita, przy czym body bije tyle samo, no ale spokojnie, poczekajmy. 

The past has gone

Opublikowano

Przecież Administracja pisała, że to dopiero początek, mają się tym bardziej zająć :D

Ja tam czekam dalej na poprawę pvp i tak już dość poprawili.

Widać że się chociaż starają, a nie jak niektórzy, że mają wyebane w graczy.

Opublikowano

czemu to wedkowanie jest tak  zajeb...scie  nudne? czeka sie  10-15sec na branie a z czego..   po 20min  0  lupu! wywalam wedke i ide na dungi... to jest  easy-pvp! a nie hard... boshe    moze sa jakies nagrody ale no kurde  ...   zminimalizujcie czas brania!!!!

Opublikowano

Witam, opłaca się grać? Jak z expem, eq ?? 6/7bon jest?

Opłaca się - tak jak ktoś wyżej pisał, ciągle się coś dzieje.

Exp łatwy i przyjemny (full lvl to kwestia 1-2 dni bez większego wysiłku).

6/7 bonu nie ma.

Opublikowano

Można zrobić eq chodząc tylko na dungeony czy trzeba biegać po mapach?

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Przeniesienie teleportera od dungeonów do koła to był beznadziejny pomysł. Stoi po 15 osób na nim i weź tutaj kliknij i wejdź...

Opublikowano

ten balans jest tak c*****y ze serwer zdominowaly 4 klasy

mental, wp, dagger, healer 

bm ssie, body taki sobie, smok ssie, archer ssie 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Smok ssie? body ssie? Gram smokiem i z checią Ci pokaze, że zejdziesz na 4-7 hitów. Otrząsnij sie człowieku i naucz sie grać w tą grę. Każda klasa ma jakiś + i - ale admin pracuje nad balansem.

UggNk9.gif

Opublikowano

Smok ssie? body ssie? Gram smokiem i z checią Ci pokaze, że zejdziesz na 4-7 hitów. Otrząsnij sie człowieku i naucz sie grać w tą grę. Każda klasa ma jakiś + i - ale admin pracuje nad balansem.

na 4-7 hitow to ty mi nic nie zrobisz myslisz ze nikt nie robi abs na szamanow...

i naucz sie czytac bo nie napiaslem ze body ssie 

wiec otrzasnij sie czlowieku i nie pisz bzdur 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

na 4-7 hitow to ty mi nic nie zrobisz myslisz ze nikt nie robi abs na szamanow...

i naucz sie czytac bo nie napiaslem ze body ssie 

wiec otrzasnij sie czlowieku i nie pisz bzdur 

Jasne, że absy na szamana robią, ale co z tego jak po full misjach, eq full i is wale po 45k z hita w doslownie kazdego? Otrzasnij sie z tego rynsztoku ludziu

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...