Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na którym lv opłaca się zakładać PD 100% ? (mam 141)

Jak wolisz, akurat tu nie ma większego spadku w %. 

Mam ich w sumie na 7h i nie wiem co zrobić, kiedy zaczyna lecieć naprawdę słabo?

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest to serwer easy o ulepy az tak bardzo nie jest ciężko co najwyzej balans klas troche do dupy ale wbicie max lv w niecałe 5h bez is na samych pd z loteri to chyba nie jest zle ;) (nie expiłem na najwiekszych spotach :D)

rJW7VJR.jpg

\

Opublikowano

w 7h to Ty od tego 141 na lajcie wbijesz full 

Na którym lv opłaca się zakładać PD 100% ? (mam 141)

Jak wolisz, akurat tu nie ma większego spadku w %. 

Mam ich w sumie na 7h i nie wiem co zrobić, kiedy zaczyna lecieć naprawdę słabo?

Opublikowano

działa wam serwer ????/

Przerwa jest. Polecam zaglądać na forum. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dodanie wymiany zwykłych pereł na złote.

Zwiększony statystyki do 125.

Dodanie kilku stworów do marmurków u handlarki.

Dodanie przedmiotów ślubnych do Helen.

Poprawa mapy 140 - dodanie kilku metinów, bossów i zwiększone spoty.

Usunięcie dropu pereł ze skrzynki rybaka.

Wgranie pytań na jutrzejszy OX - szykujcie się, będzie ciekawie.

Poprawa opisu biologa - chyba 9 misja :D

Jeszcze coś robiliśmy, ale o tym zapomniałem.

Dziękuję, na dzisiaj to tyle, idę spać.

Pozdrawiam Administrator Que

Opublikowano

Posiada ktoś działającego Fishbota ale nie tego Fisgoda który steruje myszka ;c? Jeśli ktoś podeśle linka na PW dam złote perły albo cos xD

\

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPredoria "Kiedy można się spodziewać, by Aura mogła być odpalana po śmierci od razu?" Oczekuję od początku serwera ale jestem cierpliwy. :F

Opublikowano

O 10:30 odbyła się przerwa.

Lekko poprawiamy opis biologa, szansę na drop złotych pereł z meduzy o 2% większy, dodanie 2 map do pierścienie teleportacji

Opublikowano

Chociaż widać że coś robią :)

Serwer polecam, administracja się stara.

Opublikowano

Gra się przyjemnie, ale.. czegoś mi tu brakuje.
Na każdym serwie jest już zmiana chanelli oraz roski za pomocą jednego kliknięcia, w sumie przydałoby się to, by umilić grę.
Polecam ! :)

Opublikowano

A moze byście tak naprawili takie coś jak, przy wlaczonym anty pd,  po teleportacji jest juz nieaktywny.

2 w Bsie brakuje bonu szansa na kradzież PE. 

3 Co jakiś czas gubie połączenie z serwerem, jakbym internet zgubił ? 

Opublikowano

Jest tp na olbrzymy aby dropić te certy ? Czy nadal trzeba 3 mapy przejechać... ? zna ktoś respy wodza i co ile są ?

/

Opublikowano

Drodzy gracze, dziś odbyła się chwilowa przerwa.

Poprawiliśmy kilka rzeczy.

Do pierścienia TP zostały dodane dwie mapki, wężowe pole(by iść szybciej dropić certy) i ognista ziemia(by zrobić polowania).

Wprowadziliśmy również kilka poprawek.

Wszyscy gracze są proszeni o używanie autopatchera :)

Na forum trwają głosowania co do setek i tarcz wojennych, wszystkich serdecznie zapraszamy do tych dwóch tematów:

http://forum.predoria.pl/index.php?/topic/430-co-robimy-z-setkami/

http://forum.predoria.pl/index.php?/topic/346-tarcze-wojenne-ankieta/

Zaczynamy również pracę nad poprawą klas, by była ta "równość", ale nie, nie będzie tak że każda klasa ma taki sam dmg etc.

Jak każdy dobry i stary gracz gry Metin2 wie, w metinie nigdy nie było tak, by każda klasa biła tyle samo.

Są klasy lepsze i gorsze w pvp i do tego będziemy dążyli, by nie było dużej przewagi nad klasami, ale jednak żeby te postacie magiczne coś znaczyły na serwerze.

Dziękujemy za to że jesteście z nami i przypominamy o dzisiejszym konkursie OX który odbędzie się o godzinie 18:00.

Padł nowy drobny rekord online który wyniósł 628 graczy :)

Jesteśmy z tego powodu zadowoleni i czekamy na więcej :)

Opublikowano

Serwer fajny gra się przyjemnie ale moim zdaniem drop jest do poprawy powinniście dodać dunga na 180 lev z których będą dropić lepsze pierścienie i szarfy z niskim dropem bo tych szarf i pierścieni na serwerze jest tyle ze ludzie to wywalają to powinno być dużo warte a jest warte mniej niż 0 

Opublikowano

No no no no no, ilosc ludu kusi, chyba trzeba bedzie przymknac oko na te szarfy. Zmiana skilli jest gdzies dostepna, czy czym sie zaczelo tym sie gra?

Opublikowano

BS dalej nie poprawiony, często nakładają się itemy na siebie... po czym danego intemu nie bonuje, a gdy sie wyłączy bsa, to metin sie pozniej wylacza. syserr ->

http://wklejto.pl/251055

Opublikowano

Serwer się rozwija :) 90% błędów zostało wyeliminowane, a tym brakującym 10% jest balans klas i tarcze wojenne. 

Administracja bardzo miła, cały czas pracuje i ich efekty widać. Już wiele osób ma perfect eq na 180 lvl i bije się w m1. 

POLECAM GORĄCO

c8f7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...