Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram tu 2 dni i mam szamana z full eq na 200 +9, misje zrobione do połowy.

I jedyny problem jaki widze na tym serwie - balans klas.

Full EQ, szaman smok, rozwinięty najlepiej jak sie da i w ziomka który też ma full eq bije 30k ze skowytu przy 300k hp+.

No kuurwa, panowie, bez przesady ;|

I nie pierdolcie mi tu odrazu o jakichś runach, IS itp, bo to nie powinno mieć nic do rzeczy POZA turniejami PVP i takimi innymi.

Na porządku dziennym jest stanie w m1 i napierdalanie sie na wolnym, a na tym serwie takowa rozrywka przynajmniej dla szamana nie istnieje z tego powodu iż nie jestem w stanie zabić kogoś kto ma powyżej 200k hp... I nie, nie z winy EQ, z winy balansu KLAS.

Dziękuje, dowidzenia.

A serwer polecam, bo fajnie sie nerdziło żeby te eq zrobić, no ale na chuuuuj mi ten ekwipunek skoro nie moge go nawet w pełni wykorzystać?

Opublikowano

Pobrałem,pograłem z jakieś 6-7h i wywaliłem.

Serwer jakoś nie urzeka a szkoda.

Zapowiadało się dobrze lecz nie trafił w moje gusta i po prostu znudziłem sie po paru godzinach.

Jakoś dziwnie jest skonstruowany(takie mam odczucia względem tego serwera).

Mimo to warto obczaić samemu i ocenić według własnego uznania.

Opublikowano

Zmiany/dodatki itd.

- Zapisywanie pozycji (Panel boczny)

- Nowy Game Master - [GM]Muerte

- Nowa zbroja na 200 poziom - Zbroja Legend

- Przetopy do ostatniej biżuterii (Diament do robienia slotów jest u NPC)

- Nowy Boss - Czerwony SMOK, który respi się co 5 godzin na pustyni z którego lecą ulepszacze oraz zwoje SM

- Nowe fryzury i kostiumy (dostepne beda zapewne dopiero jutro) 

- Dodano nowe misje (Kamienie Zagłady oraz Polowania na Metiny do ksiegi misji)

- Poprawiono troche DMG niektórych klas (Głównie szaman i ninja)

Serdecznie zapraszamy na serwer :)

Opublikowano

nie polecam, kradną konta...

Administracja Ci ukradła konto na swoim własnym serwerze? :D

Widziałeś tych kilka apeli bezpieczeństwa by nie zakładać takich samych loginów i haseł co na innych serwerach? :D

Widać że się starają więc polecam :D

Opublikowano

Serwer był na prawdę fajny ale psuje się z aktualizacji na aktualizacje Taki Murete dostaje GM bez żadnej rekrutacji itd? Dlatego że jakaś tam podrabiana Agonia ma moderatora forum i załątwia mu wszystko? :D Troszkę nie fair wobec tych starszych graczy którzy graja tu od początku pomagaja przy bugach i nie odchodzą jaki inni. Wybacz Igrek ale to był wasz błąd. Ja osobiście z ekipą odchodzimy. Strzałka! 

Opublikowano

Jak na moje to ten smok trochę śmierdzi proboszczem

Przepraszam, kim? :D

Serwer był na prawdę fajny ale psuje się z aktualizacji na aktualizacje Taki Murete dostaje GM bez żadnej rekrutacji itd? Dlatego że jakaś tam podrabiana Agonia ma moderatora forum i załątwia mu wszystko? :D Troszkę nie fair wobec tych starszych graczy którzy graja tu od początku pomagaja przy bugach i nie odchodzą jaki inni. Wybacz Igrek ale to był wasz błąd. Ja osobiście z ekipą odchodzimy. Strzałka! 

Muerte był z nami jeszcze długo przed tym, jak Wy dowiedzieliście się o serwerze.

Troszkę nie fair pisać głupoty nie wchodząc na forum i nie wiedząc o tym, że rekrutacja na TGM zostanie wkrótce otworzona.

Osobiście mam nadzieję, że takich graczy nie będę spotykał, którzy najwięcej piszą jak to się źle dzieje, a prawda jest zupełnie inna.

Opublikowano

Przepraszam, kim?  :D

ProBoszcz technik serwerów takich jak Alucard @ltros i optimus

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Przepraszam, kim?  :D

ProBoszcz technik serwerów takich jak Alucard @ltros i optimus

A to nie znam gościa :D

//////////////////////////////////

Wczoraj odbył się event zuo, a już dziś zapraszamy na konkurs OX!

Odbędzie się on o godzinie 20:00, zrobimy dla Was kilka rundek :)

Również pragnę poinformować o rekrutacji na Próbnych Mistrzów Gry, która trwa na naszym forum!

Więcej informacji w tym temacie - http://forum.predoria.pl/index.php?/topic/1238-rekrutacja-na-stanowisko-pr%C3%B3bny-mistrz-gry/

Opublikowano

Serwer wydaje się ciekawy.

Pograłem trochę - o eq nie jest ciężko, a lvl też spokojnie idzie wbić :P

Nowe aktualizację weszły - widać, że administracja coś robi :)

Pewnie trochę jeszcze zabawię na serwerze, bo jest fajnym "zabijaczem czasu" :)

Powodzenia ;)

Opublikowano

Tak jak up. Serwer godny polecenia, administracja codziennie na serwerze jest, eventy codziennie są, Eq łatwo, exp łatwo, is do zdobycia w grze. Jedynie co to szkoda, że coraz mniej graczy :/ 

Opublikowano

Eventowy weekend!!!

Już w ten weekend 07.05.2016-08.05.2016, odbędą się eventy!

Główną atrakcją będzie turniej PvP, odbędzie się on od 7 maja do 8.
Walki finałowe - Najlepsi z najlepszych - odbędą się w niedziele.
Więcej informacji tutaj: http://forum.predoria.pl/index.php?/topic/1357-turniej-pvp-kto-z-kim-kiedy-07-08052016/

Event - Odnajdź Króla, lub inaczej - Szukanie GM!
Event ten będzie organizowany o różnych porach dnia, 4x GM - po 2 szukania na GM'a!
http://forum.predoria.pl/index.php?/topic/12-07-08052016-odnajd%C5%BA-kr%C3%B3la/

Event - Deszcz Kamieni Metin, czyli nic innego niż Zuo!
Wydarzenie to będzie organizowane w sobotę, o godzinie 20:30.
http://forum.predoria.pl/index.php?/topic/10-07052016-deszcz-kamieni-metin/

Ostatni i chyba najbardziej oblegany event - Konkurs OX!
Każdy wie o co chodzi, odbędzie się on w niedziele o godzinie 20:30.
Pierwotne założenie to 3 rundy!
http://forum.predoria.pl/index.php?/topic/7-08052016-konkurs-ox/

Opublikowano

Moje obserwacje na temat tego serwera zaczynaja byc coraz bardziej negatywne. Gra tu malo osob, dodatkowo co drugi to j****y gimbus, majacy problemy ze soba. Kazdy z kazdym spina, ale w koncu to metin.

Prechodzac do meritum mojej wypowiedzi, GM, ktorzy sa na serwerze, tak naprawde sa tylko po to, zeby sobie popisac na komendzie. TGM dostali "range" po znajomosci. Napisalem do TGMa Elise, w sprawie zbanowania typa (Dodam, ze piszac do niego pisalem jako gosc z zupelnie innej gildii). Jezeli chodzi o spinke z Panem xMalinek a Grip jestem bezstronny, ale nie spodobalo mi sie w jaki sposob Grip zostal potraktowany przez Eliske, biorac pod uwage, ze gosc spinajac sie do Malinka, nie pisal nic co by moglo dawac powody do bana, czego  nie mozna powiedziec o Malinku.

Oto jak mi odpisal w/w GM, gdy sie zapytalem, dlaczego w taki sposob potraktowal Gripa.

JESZCZE RAZ NAPISZE, ZE JESTEM W TYM PRZYPADKU OSOBA, Z ZUPELNIE INNEJ GILDII NIZ ParaDise

22709713941319911147.jpg

BEZ POZDROWIEN. CZEKAM NA HEJT 

PS. FAJNE BYLO TO OBIECANE "ZUO" WCZORAJ :)

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Heler,mental teraz to zero i gówno wielkie więc nie polecam bo zyebali postacie (tak jak by znefione -.-)

dager jest za mocny,wjebali tyle defa na serwer i tyle możliwości zdobycia szycia że śmieszne się to robi. 

A co z BM ? 

Gram po nickiem

Luckky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...