Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Predoria [Dedyk] [Easy/PvP]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu jakiś ludzki BS :D Na 117 poziomie, na Atlantydzie expi mi się 2x lepiej niż na mapce 110 lvl. No i po 5x muszli leci. ­

• Odpowiedzi 562
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A dobrą sprawę to jest c***a pokazane a jeżeli ktoś tak odwala prezkę to wiadome, że syf i niewypał :D

Nie polecam. 

2i6eukk.jpg

Opublikowano

A dobrą sprawę to jest c***a pokazane a jeżeli ktoś tak odwala prezkę to wiadome, że syf i niewypał :D

Nie polecam. 

Hmmm... ale serwer trzyma się dobrze, jak i również gra się fajnie. Nie widzę sensu w tym, co napisałeś.

Opublikowano

u mnei wszystkie chanele działają. Przydałaby się szybka zmiana chanelli, choć w sumie tu i tak sie chodzi na dungi tylko :D Serwer fajny, to że max 130srednich nadaje fajny klimat, bo trzeba sie bedzie pomęczyc zeby wbić tę perfect bron do expa :D na razie mi sie serwer podoba, zobaczymy co bedzie pozniej ;)

VsxuB58.png

Opublikowano

u mnei wszystkie chanele działają. Przydałaby się szybka zmiana chanelli, choć w sumie tu i tak sie chodzi na dungi tylko :D Serwer fajny, to że max 130srednich nadaje fajny klimat, bo trzeba sie bedzie pomęczyc zeby wbić tę perfect bron do expa :D na razie mi sie serwer podoba, zobaczymy co bedzie pozniej ;)

Mogę się męczyć, a na więcej niż 105 nie wbije xD Na 100 tak w około 10-20 minut mi się udaje BS'em.

­

Opublikowano

Taka sugestia ode mnie, dodajcie po dung 130 lv (nie wiem jak na 150), żeby było tak jak w przypadku smoka, że chyba po ok. minucie loga przed NPC Dungeony, a nie trzeba z miasta latać z powrotem.

Opublikowano

licznik na stronie działa bo nie widać zeby było tyle osób -,-

523 na liczniku, mam nadzieję, że działa on poprawnie. Dzisiaj jak był OFF, chyba bo nie mogłem wejść do gry, to skakał pomiędzy 0 a 98, 0 a 120 itp.

Ogromny spam na czacie, chociaż miasta z lekka puste. 

­

Opublikowano

zrobcie teleportacje po skonczeniu dunga 

i wywalcie ten syf z dungow tj bronie i zbroje 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Serwer spoko, mam nadzieję że trochę potrzyma. Co do klimatu,okej. - Jedyny minus że nie da się ustawić na switchbocie kilku przedmiotów tylko jeden. 

ZBIERAM ---

Opublikowano

Może chce ktoś się podzielić stalką do expa ? >.>

@Edit naprawcie te ch 4

Serwer spoko, mam nadzieję że trochę potrzyma. Co do klimatu,okej. - Jedyny minus że nie da się ustawić na switchbocie kilku przedmiotów tylko jeden. 

Da się >.>

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

zrobcie teleportacje po skonczeniu dunga 

i wywalcie ten syf z dungow tj bronie i zbroje 

Wywalimy.

Użyj autopatchera - masz BS 7 slotów.

Może chce ktoś się podzielić stalką do expa ? >.>

@Edit naprawcie te ch 4

Da się

Ch4 tymczasowo jest wyłączone, nie jest zepsute.

Opublikowano

Mogę się męczyć, a na więcej niż 105 nie wbije xD Na 100 tak w około 10-20 minut mi się udaje BS'em.

­

ja mam bambusa 107 jej ! :D

Opublikowano

Wiecie co by bylo spoko? 2 tarcze zamiast 4... Wiem ze wiekszosc juz porobila ale wojny troche c*****e bd...

Takie propozycje kierujcie na forum. Myślę, że administracja pomyśli nad tarczą wojenną.

c8f7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...