Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajne sety ale ostania bron woja jednorezczna nie pasuje do reszty :D

widze ze pety sa na klasy czy bedzie moziwosc zodbycia ich w grze? nie mowie tu o kupnie od innego gracza>

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yhm. Napisałeś ze max 1k lvl a ostatni set na 355 lvl ( jesli cos poknociłem popraw), wiec sens wbicia 1k lvl ( a piszesz ze od 500+ jest medium) to tak naprawdę po to aby zrobić misje. Jednym słowem- nie opłaca sie, zrob set na 1k lvl np czy tam co lvl.. będzie lepiej. Pety klasowe ? brawo,  musisz kupić 6 petow.....gz :) 

zrób skiny na bron i nikt nie będzie miał bólu  dupy o sety. tylko ten lvl..i set na 355 ma być ostatnim ? i co wbudowane 300k hp z zbr ? wbije się pośmiać :D 

Opublikowano

@Ryuji

Z czasem właśnie powinny się pojawić różne bronie, sety na 500,600,700... Co 50-150 lvl jakaś nowość w EQ. Może dużo roboty, ale jakoś to wyglądałoby. Przemyśl tą propozycję :)

­

Opublikowano

@Ryuji

Z czasem właśnie powinny się pojawić różne bronie, sety na 500,600,700... Co 50-150 lvl jakaś nowość w EQ. Może dużo roboty, ale jakoś to wyglądałoby. Przemyśl tą propozycję :)

­

Pewnie z czasem na pewno będę aktualizacje z nowymi setami, w końcu tak jest na każdym serwerze :) A skoro zostawił około 650lvl wolnych bez eq to już coś zwiastuje :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@Ryuji

­

To jest wiadome już chyba na pierwszej stronie o tym była mowa ale przekonacie się sami bo to puste słowa.

yhm. Napisałeś ze max 1k lvl a ostatni set na 355 lvl ( jesli cos poknociłem popraw), wiec sens wbicia 1k lvl ( a piszesz ze od 500+ jest medium) to tak naprawdę po to aby zrobić misje. Jednym słowem- nie opłaca sie, zrob set na 1k lvl np czy tam co lvl.. będzie lepiej. Pety klasowe ? brawo,  musisz kupić 6 petow.....gz :)

zrób skiny na bron i nikt nie będzie miał bólu  dupy o sety. tylko ten lvl..i set na 355 ma być ostatnim ? i co wbudowane 300k hp z zbr ? wbije się pośmiać :D

Dmg postaci z każdym poziomem rośnie warto o tym wspomnieć. co do 300k hp to nieco ponad masz w full eq z misjami :).

Dzisiaj darmowe sm otrzymuje konto : 

TjPfHLL.jpg

Uwaga jutro losowane są 2 konta dodatkowo u poniektórych youtuberów będą losowania osób z komentarzy, które otrzymają sm.

Opublikowano

Według mnie serwer jest przekombinowany. Do tego grafika metka nie nadaje się do wielu nowych item'ów, które pogarszają wygląd całosci :D

Ale kto co woli :)

Zycze powodzenia

Opublikowano

Te sety broni mnie odstraszaja :D

Jak już wspominałem system skinów - będzie więc nie widzę problemu w tej materii.

Według mnie serwer jest przekombinowany. Do tego grafika metka nie nadaje się do wielu nowych item'ów, które pogarszają wygląd całosci :D

Ale kto co woli :)

Zycze powodzenia

Cóż pewnie jest w tym sporo racji, jak pisałem wyżej będą nakładki na broń i zbroje do dropu ze szkat.  Dziękuję i pozdrawiam.

Ps.

Jutro start :).

Opublikowano

wD0Q7ct.png

Aktualizacja w naszym konkursie dziś i jutro zostaną wylosowane 2 - 3 kont, które otrzymają darmowe sm ! Dodatkowo przypaminam o tym, iż u niektórych youtuberów będzie można jak tylko wstawią filmiki także wygrać sm poprzez losowania z komentarzy, tak wiec śledźcie działalność serwera na yt !

a61db202b34f7.png

Start serwera dziś tj 25.03.2016 ok. godziny 16:00

Opublikowano

Troche za dużo najebałeś na ten serwer. 

Nowa innowacja z tym 1000lvl.. Zobaczymy jak to wyjdzie.
Te wszystkie rodzaje run i innych dupereli co zakładamy są na czas i z tego co widziałem to nawet po minucie :/, tak łatwo je zdobyć czy specjalnie jest ustawiony tak czas?
Te pasy i pety klasowe do dupy, dużo ludzi pewnie będzie chciało kupić rzeczy z isu w grze od innych graczy, a oni będą żądać w pizdu ulep, hajsu itd itd.. 

Jest pełnooooooo przepięknych setów na mpcforum i innych forach, a ja mam wrażenie, że z tego metina chcesz zrobić pierwszą lepszą sklejkę z grafiką z kosmosu XDD.

Życzę ci powodzenia i mam nadzieję, że serwer wypali i dobrze się nim zajmiesz, bo mam w planach wbić na serwer z ekipą. Postaraj się, żeby serwer lepiej wyglądał od Kam***sa :)).

Opublikowano

Troche za dużo najebałeś na ten serwer. 

Nowa innowacja z tym 1000lvl.. Zobaczymy jak to wyjdzie.

Te wszystkie rodzaje run i innych dupereli co zakładamy są na czas i z tego co widziałem to nawet po minucie :/, tak łatwo je zdobyć czy specjalnie jest ustawiony tak czas?

Te pasy i pety klasowe do dupy, dużo ludzi pewnie będzie chciało kupić rzeczy z isu w grze od innych graczy, a oni będą żądać w pizdu ulep, hajsu itd itd.. 

Jest pełnooooooo przepięknych setów na mpcforum i innych forach, a ja mam wrażenie, że z tego metina chcesz zrobić pierwszą lepszą sklejkę z grafiką z kosmosu XDD.

Życzę ci powodzenia i mam nadzieję, że serwer wypali i dobrze się nim zajmiesz, bo mam w planach wbić na serwer z ekipą. Postaraj się, żeby serwer lepiej wyglądał od Kam***sa :)).

Odznaki są na zawsze, runy lecą z bossów wszystkich złote można robić samemu w oknie ulepszania u npc ,,Hana" oraz dostać z loterii / za wymianę rangi. Ja myślę propo tego handlu, że tutaj konkurencyjność dobrze pomoże temu zjawisku w sprawie cen rzecz jasna. Co do tych setów to wybrałem te, które naprawdę mi się podobały i dalej mi się podobają :D ale wychodzi na to, że nie mam poczucia gustu :/. Co do tego ostatniego to chyba nie trzeba się starać tylko nie robić po prostu serwera pod is. Dziękuję i pozdrawiam.

Ps. Nakładki na te sety już są dodane do dropu ze szkat eventowej (drop 1h dziennie) sami się przekonacie jakie są w grze. // Co do ulepszaczy chciałem, żeby perły zostały walutą serwera więc myślę, ze wszystkie transakcje będą się opierały na tym.

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź :).
Niektóre sety są ładne, ale nie które wręcz za duże i zbyt kolorowe :).

Mam pytanie co do healera. Został on zmodyfikowany na serwerze?(heal i wartość ataku).

Kiedy będzie dostępny client do pobrania? Żeby nie było, że przed startem będzie podany XDD.

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź :).

Niektóre sety są ładne, ale nie które wręcz za duże i zbyt kolorowe :).

Mam pytanie co do healera. Został on zmodyfikowany na serwerze?(heal i wartość ataku).

Kiedy będzie dostępny client do pobrania? Żeby nie było, że przed startem będzie podany XDD.

Client już jest wrzucony na hosty udostępnię go równo 5h przed startem serwera myślę, że każdy sobie bez problemu pobierze w 5 godzin.

Co do healera to został po prostu przeprowadzony balans dlatego - dostał do skilli typu heal i wart atk.

Opublikowano

@DziuDziuxp

#Edit2

Client serwera równo 5h przed starem. Myślę, że nawet ludzie z najwolniejszym łączem dadzą rade w tyle pobrać go.

Ponadto od dziś leci reklama na yt.

­

Opublikowano

Kiedy jakies GP z serwera?

Dziś powinno być ok 5 sztuk jutro reszta. Jak będą wrzucali to podlinkuje tutaj też.

Dobra co i jak z ulepami?

Skąd dropią i ile trzeba na eq?

Ulepy lecą z bossów ogólnie w tych zwykłych jest taki sam drop tylko różni się szansa na dany przedmiot, bossy dungeonowe mają inny nieco drop. Ile trzeba na eq, tutaj bym musiał cały system ulepszeń wkleić mogę jedynie powiedzieć, że nie ma przesady.

1000 lvl ????

No tak jakoś wyszło :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...