Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie Handlark,i w Shinsoo przynajmniej, od startu jak sie idzie do miastasa na lewo tam gdzie zwykle jest handlarz bronia, i sie idzie w glab, i handlarka sie inaczej calkiem nazywa. Taka podpowiedz, dla tych co w tym krolestwie beda grac, chyba ze zmieni lokalizacje NPC, to wtedy bedzie dobrze. Nawigacja potrzebna jak kobiecie do ubikacji. :D Miasta ogolnie ladnie wygladaja, a ni nie ma spadkow FPS (jak to zwykle bywa) i roznicy nie ma, wiec komfort gry oprocz tego ze z przyzwyczajenia sie chodzi tam gdzie zwykle nawet nie myslac o tym to jedyny bol. 

Opublikowano

Metanabol'

Zawsze jakaś odmiana, jak chcesz standardowe miasta to leć na PL'a.

Sami robili te miasta więc warto to docenić i sprawdzić je na starcie.

Doceniam wszystko co nie jest zerżnięte z jakiegoś gotowca. Tylko nie zawsze się trafi z tymi miastami. Okej poczekajmy do startu i wtedy w razie co zrobią ankietę czy cuś.

Opublikowano

Też jestem za większą liczba dungeonów w przyszłości ;]

Nie widzę na tym tle najmniejszego problemu.

Metanabol'

Zawsze jakaś odmiana, jak chcesz standardowe miasta to leć na PL'a.

Sami robili te miasta więc warto to docenić i sprawdzić je na starcie.

Doceniam wszystko co nie jest zerżnięte z jakiegoś gotowca. Tylko nie zawsze się trafi z tymi miastami. Okej poczekajmy do startu i wtedy w razie co zrobią ankietę czy cuś.

Jak i również tutaj kilka dni po starcie można zrobić ankietę dotyczącą tego problemu i jego rozwiązania.

Opublikowano

Co do tych broni z śr i um, można np napisać dung powiedzmy na 400 lvl, że na końcy będzie npc u którego będzie można wykraftować broń np 400+0 z broni na niższy poziom (czysta bez bonów/kd, posiadająca możliwość posiadania średnich i um) ?

sygna.tan.png

Opublikowano

Jeżeli zmienicie te miasta na standardowe i nie dodacie tych spierdolonych kwiatków i masy trawy w obu M1, gdzie za przeproszeniem gówno widać, można by na nich pixele liczyć i jeszcze powodują spadki, to pewnie zagram.

@Forges

Twój tok myślenia jest dość kiepski. PL nie zaoferuje mi elementów easy, możliwości wybicia się bez wydawania złotówek w IS i mile spędzonego czasu (bo gra tam jest jak zmuszanie kogoś do jedzenia własnego gówna).

No ale cóż poradzić, skoro co drugi się rzuca na szyję, bo pewna perspektywa wytyczona przez innego gracza nie spodobała się mu.

PS. Lubisz hardy? IDŹ NA PEELA!

1z67dxt.png

Opublikowano

Jeżeli zmienicie te miasta na standardowe i nie dodacie tych spierdolonych kwiatków i masy trawy w obu M1, gdzie za przeproszeniem gówno widać, można by na nich pixele liczyć i jeszcze powodują spadki, to pewnie zagram.

@Forges

Twój tok myślenia jest dość kiepski. PL nie zaoferuje mi elementów easy, możliwości wybicia się bez wydawania złotówek w IS i mile spędzonego czasu (bo gra tam jest jak zmuszanie kogoś do jedzenia własnego gówna).

No ale cóż poradzić, skoro co drugi się rzuca na szyję, bo pewna perspektywa wytyczona przez innego gracza nie spodobała się mu.

PS. Lubisz hardy? IDŹ NA PEELA!

Nie weszliście na serwer, a wjeżdżacie na te zmienione miasta. Wejdziemy na serwer i wtedy ankieta będzie czy zostają czy nie...

Opublikowano

Nie weszliście na serwer, a wjeżdżacie na te zmienione miasta. Wejdziemy na serwer i wtedy ankieta będzie czy zostają czy nie...

Zgadzam się. Ludzie się tu napracowali i zrobili inne miasta, a ktoś chce je zmieniać nie widząc ich? Mi na miejscu administracji by się zrobiło smutno, szczerze mówiąc :(

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

­Zmienione miasta są przecież zdecydowanie na +.

Co jest złego w odświeżeniu starych widoków?

Opublikowano

Jak dla mnie za dużo nowości i ten max.... Nie polecam ze swojej strony

To jest powiew swiezosci w swiecie Metina, ja polecam bardzo!

Opublikowano

Forum serwera jest już aktywne: Link do forum zachęcam bardzo mocno do rejestracji i udzielania się.

wD0Q7ct.png

Dodatkowo mały konkurs, mianowicie każdego dnia będę losował jedno konto zarejestrowane na serwerze, konta które wylosuje do czasu startu serwera dostaną pakiet sm na start, dzięki czemu będą mogli zakupić sobie coś ciekawego. Reasumując codziennie do startu losowanie jednego konta z bazy i przyznanie mu sm na start !

Na forum serwera także startuje równolegle z jego startem rekrutacja na promotorów serwera, a jak wiadomo w prezentacji jest zawarta wzmianka o konkursie w tej materii :).

Co do ankiety, która na waszą prośbę powstała 2/3 chcą wprowadzenia nowych kostiumów 1/3 ich nie chce trzeba dojść do porozumienia. Zostaną wprowadzone przed startem nowe kostiumy / skiny będą one możliwe do dropu ze tych samych szkatułek, z których lecą bilety na loterie serwerową czyli możliwość na zdobycie ich będzie tylko przez godzinę dziennie o losowych porach. Dla tych co byli przeciw zostały zmienione świecenia na poziomie +9 na nowe w obu systemach jak i zbroi pod pvp. Myślę, że takie rozwiązanie będzie jak najbardziej sprawiedliwe.
Przykładowe świecenia:

roJgPKF.jpg
p7ZdHfX.jpg
8UMh3Si.jpg

Kolejny taki post będzie zawierał screeny przykładowych kostiumów / skinów.

Opublikowano

Forum serwera jest już aktywne: Link do forum zachęcam bardzo mocno do rejestracji i udzielania się.

Dodatkowo mały konkurs, mianowicie każdego dnia będę losował jedno konto zarejestrowane na serwerze, konta które wylosuje do czasu startu serwera dostaną pakiet sm na start, dzięki czemu będą mogli zakupić sobie coś ciekawego. Reasumując codziennie do startu losowanie jednego konta z bazy i przyznanie mu sm na start !

Na forum serwera także startuje równolegle z jego startem rekrutacja na promotorów serwera, a jak wiadomo w prezentacji jest zawarta wzmianka o konkursie w tej materii :).

Co do ankiety, która na waszą prośbę powstała 2/3 chcą wprowadzenia nowych kostiumów 1/3 ich nie chce trzeba dojść do porozumienia. Zostaną wprowadzone przed startem nowe kostiumy / skiny będą one możliwe do dropu ze tych samych szkatułek, z których lecą bilety na loterie serwerową czyli możliwość na zdobycie ich będzie tylko przez godzinę dziennie o losowych porach. Dla tych co byli przeciw zostały zmienione świecenia na poziomie +9 na nowe w obu systemach jak i zbroi pod pvp. Myślę, że takie rozwiązanie będzie jak najbardziej sprawiedliwe.

Przykładowe świecenia:

roJgPKF.jpg

p7ZdHfX.jpg

8UMh3Si.jpg

Kolejny taki post będzie zawierał screeny przykładowych kostiumów / skinów.

Takie świecenie mi się podoba :) Nawet kolory dobrane do koloru zbrojek, a nie na odpiernicz taki sam kolor wszędzie :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Coś mi e-mail aktywacyjny na forum nie chce przyjść..   T_T

Byłbym wdzięczny za manualną aktywację, gdyż chciałbym już zacząć się udzielać.

Gdyby była taka możliwość to nick na forum: Negative

­

Opublikowano

­

Emaile dochodzą tylko z opóźnieniem za chwile powinno być ok :).

Opublikowano

­

Ok dziękuje w takim razie za szybką informację.

­

Opublikowano

Coś mi e-mail aktywacyjny na forum nie chce przyjść.. T_T

­

Mam ten sam problem, czekam już godzinkę na mail'a, prosiłbym o aktywację :)
Pasjonat
Opublikowano

Coś mi e-mail aktywacyjny na forum nie chce przyjść.. T_T

­

Mam ten sam problem, czekam już godzinkę na mail'a, prosiłbym o aktywację :)

Również mam ten problem, coś jest chyba nie tak ;d 

Uwijać mi się tutaj z naprawą ! i to szybciutko <3

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

majtol niech się weźmie za swój serwer a nie za fora xD

Podpowiedź - Źle skonfigurowane ustawienia E-mail

http://prntscr.com/aif7pp

Zależy z jakiej skrzynki macie dedykowanego maila, z ovh mail ma problemy z op.pl i wp.pl - tam nie chcą dochodzić :D

PS. Styl się przejadł - CSowy styl pod Metinowe fora #Argin

PS. x2 - Exploit do wyciągania SQL forum u Was działa.

Serwer dobrze się zapowiada,

Ładna, rozbudowana zapowiedź, ciekawe expowiska, niektóre zbroje są brzydkie, ale tak to nie jest źle.

Życzę powodzenia, możliwe że odwiedzę :)

Opublikowano

W Lewym górnym rogu strony macie "Wyślij ponownie link aktywacyjny" jak dobrze pamietam, pospamujcie tym z 3-4 razy i powinno przyjsc, mi mail przyszedl po ok 10 min "Gmail".

Opublikowano

A zagram, zobaczę.
Projekt wygląda oryginalnie, mam nadzieję, że jest przemyślany i obędzie się bez problemów. ;)

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

A właśnie czy na serwerze jest wbudowany bs? Oraz czy w jakimś sklepie są hełmy bo tylko ich nie widzę do kupienia.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

6BRKJXO.jpg

Wbudowany w panelu bocznym.

Co do hełmów lecą ze szkat serwerowych i broni oraz zostały dodane do sklepu tylko po screenie do prezentacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...