Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram, bo prezentuje się zajebiści*.

Ale te sety to faktycznie są okropne, ale to rzecz gustu. :D

edit:// czy będzie można w grze kupić fryzurkę ?

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak w  grupie 10 osobowej ale można iść równie samotnie na ostatnim lvl z full eq i buff da się zrobić najmocniejszy dungeon :). Jest na nim 6 bossów i ~ 30 metinów dungeonowych o stopniowej sile dlatego zaleca się iść w grupie.

To uważasz że w jak w grupie 10 osobowej robi się go godzinę to  ktoś w pojedynkę będzie siedział 10 h  ? beznadziejnie te dungi pomyślane tak samo i w poprzednim podpunkcie prezentacji " dungi są tak wymagające że nie sposób ich zrobić samemu"  to nie jest jednoznaczne z tym że trzeba je w grupie robić ?

No niezupełnie tak dungeon testowaliśmy w ~10 osobowej grupie na ok 350 poziomie poszło nam w godzinkę jakoś jednak samemu da się zrobić z full eq i buffem jak testowałem oczywiście cały czas piszę o najmocniejszym dungeonie na serwerze inne są stopniowo słabsze w wieże można bez problemu zrobić co do tego w prezentacji faktycznie wkradł tam się błąd, który można rożnie zinterpretować przepraszam za to i za chwilę go poprawię. Pozdrawiam jeśli znajdziesz coś podobnego do tego, że można informacje różnie zrozumieć lub ktokolwiek inny znajdzie piszcie o tym, a sprostuję i wyjaśnię.

Opublikowano

Serwer polecam ze względu na osobę, która go tworzyła !

Oczywiście zawitam i sprawdzę jak tam leci ;)

Opublikowano

Zagram, bo prezentuje się zajebiści*.

Ale te sety to faktycznie są okropne, ale to rzecz gustu. :D

edit:// czy będzie można w grze kupić fryzurkę ?

Jak najbardziej będzie można kupić a nawet i wylosować za darmo z loterii.

Pasjonat
Opublikowano

Poziom 1000 ? Sety słabe :P

Ciekawa odmiana z tym lvl, mnie tez zadziwiło.

Propsuje sygnę xD

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Grafika jedynie ładna bo od @AT`reszta to nic nowego, 1000 lvl to wgl nic z MT2 nie ma wspólnego wiec nie wiem co o tym myśleć, szkoda że jeszcze nie zrobiliście is'a za 1900 zł. Ostatecznie nie zagram jak wiele innych graczy. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Grafika jedynie ładna bo od @AT`reszta to nic nowego, 1000 lvl to wgl nic z MT2 nie ma wspólnego wiec nie wiem co o tym myśleć, szkoda że jeszcze nie zrobiliście is'a za 1900 zł. Ostatecznie nie zagram jak wiele innych graczy. 

Niby nie ma nic wspólnego chociaż patrząc na to dokąd zmierza metin teraz to tylko kwestia czasu uważam, że trochę awangardy od czasu do czasu nie zaszkodzi jest to coś świeżego, co do is to bez przesady pisałem już o tym jak będzie wyglądał bodajże dwie strony wcześniej, szkoda trochę, że nie zagrasz jak i inni gracze no ale najwyraźniej serwer zbytnio wyrywa się z niepisanych ram swoistego kanonu jaki serwer metin2 powinien być i jak powinien wyglądać może jestem głupcem, że podejmuje takie ryzyko aczkolwiek taką miałem idee i zrealizuje ją do końca. Co do grafiki AT to się zgadzamy :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer się zapowiada dość ciekawie, mało kto miałby jaja coś takiego wypuścić, zobaczymy jak to się przyjmie.

Takie pytanie, bo w zapowiedzi napisane jest, że ulepszacze wierzchowców lecą tylko z metków do 100 lvl, no a lvli jest 1000, czyli później się już wierzcha nie ogarnie?

Moim zdaniem wybieranie tutorów na podstawie konkursów to też słaby pomysł, już lepiej przeprowadzić zwykłą rekrutację. Tut się kojarzy głównie z udzielaniem pomocy graczom/wymianą kont, a wątpię, że osoba która wygra turniej pvp będzie się chciała w to bawić. Lepiej zmieńcie nazwę tej rangi np na [K]ról czy [Z]wycięzca bo ten [TuT] naprawdę będzie mylący.

U kogo będzie reklama i kiedy?

who cares?

Opublikowano

Serwer się zapowiada dość ciekawie, mało kto miałby jaja coś takiego wypuścić, zobaczymy jak to się przyjmie.

Takie pytanie, bo w zapowiedzi napisane jest, że ulepszacze wierzchowców lecą tylko z metków do 100 lvl, no a lvli jest 1000, czyli później się już wierzcha nie ogarnie?

Moim zdaniem wybieranie tutorów na podstawie konkursów to też słaby pomysł, już lepiej przeprowadzić zwykłą rekrutację. Tut się kojarzy głównie z udzielaniem pomocy graczom/wymianą kont, a wątpię, że osoba która wygra turniej pvp będzie się chciała w to bawić. Lepiej zmieńcie nazwę tej rangi np na [K]ról czy [Z]wycięzca bo ten [TuT] naprawdę będzie mylący.

U kogo będzie reklama i kiedy?

Powiem Ci świetny pomysł z tymi przedrostkami przed nazwą postaci i zostanie to wprowadzone tylko muszę do końca przemyśleć jak i z czym powinno to się jeść.

Reklama będzie u kilku / kilkunastu yt np Wezzy, AdamBambi, MasterPiro, BigMen, Bulioners, MrLegal etc. Kiedy ? Na dniach :). Pozdrawiam

Kto technik ?

Jak ci powiem to i tak nie będziesz wiedział, żaden ze mnie fejm, ale myślę, że daje rade.

Ja to bym dodał jeszcze skiny na bronie.

A forum kiedy ruszy?

Trudno mi powiedzieć skończę co robię i postaram się za nie wziąć.
Pasjonat
Opublikowano

Ja to bym dodał jeszcze skiny na bronie.

A forum kiedy ruszy?

Będa tez skiny na bronie, widziałem już dwa przykłady. Jedyne co mogę zdradzić to że się zdziwicie :D 

Forum na dniach.

Pozdrawiam.

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Szarfy będą?

Jakieś medale od rangi?

Jakieś specjalne rangi? Nie takie podstawowe?

Szarfy raczej póki co nie możliwe, że dodam przy aktualizacji jakiejś jak będzie potrzeba balansu w pvp albo brakowało czegoś będzie do rozgrywki, żeby nie było za dużo wszystkiego. Medali od rangi nie ma jednak 15k pkt rangi można wymienić na losowy ulepszacz, itm. Rangi specjalne ? Są po prostu poziomy rangi 1 - 20.

Opublikowano

Szarfy będą?

Jakieś medale od rangi?

Szarfy raczej póki co nie możliwe, że dodam przy aktualizacji jakiejś jak będzie potrzeba balansu w pvp albo brakowało czegoś będzie do rozgrywki, żeby nie było za dużo wszystkiego. Medali od rangi nie ma jednak 15k pkt rangi można wymienić na losowy ulepszacz, itm. Rangi specjalne ? Są po prostu poziomy rangi 1 - 20.

Chodzi mi o to jak np na Malygosie, masz rangę Nowicjusz, Elita itd itd

Opublikowano

Szarfy będą?

Jakieś medale od rangi?

Planujecie jakiś event odrazu na święta wielkanocne?

I czy macie w planach zrobić otwartą betę czy jednak sami poradzicie sobie z testowaniem?

Może nie doczytałem, ale czy będzie możliwość zdobycia fryzur i kostiumów w grze lub drop SM, może dodacie mały % dropu kilku fryzur i kostiumów do dungeonów ?

Czytając posty tak trochę mnie przekonaliście, może jednak zawitam zobaczyć jak to będzie wszystko wyglądało :D

Opublikowano

Szarfy będą?

Jakieś medale od rangi?

Po co komu do szczęścia te szarfy? Tak jak i 80% zbędnego dziadostwa co zostało wprowadzone do metina.. Teraz już ludzie tworzą własną, wymyśloną grę mmorpg, niestety.

@Fluorine

Zajmij no się tymi swoimi serwerami;c :yay:  :yay:

Opublikowano

Szarfy będą?

Jakieś medale od rangi?

Planujecie jakiś event odrazu na święta wielkanocne?

I czy macie w planach zrobić otwartą betę czy jednak sami poradzicie sobie z testowaniem?

Może nie doczytałem, ale czy będzie możliwość zdobycia fryzur i kostiumów w grze lub drop SM, może dodacie mały % dropu kilku fryzur i kostiumów do dungeonów ?

Czytając posty tak trochę mnie przekonaliście, może jednak zawitam zobaczyć jak to będzie wszystko wyglądało :D

Nie możemy zbytnio robić w tydzień po starcie eventu większego bo istnieje ryzyko zaburzenia gospodarki serwera i to może być nie fair troche względem tych, którzy mają zamiar wejść na serwer kilka dni później w niedziele 27 marca napewno coś się wydarzy. Zdobyć fryzury w grze można jak i kostiumy jednak dropu sm nie będzie. Pozdrawiam

http://prntscr.com/ahrzye  kurestwo będę tępił.Nie polecam.

Odniosłem się pod tym jak Surek to napisał ten fanpage nie należy do serwera jest to antyreklama naszego serwera mająca na celu postawić serwer w jak najgorszym świetle (ciekawe co niedługo startuje ?), zresztą zastanów się startując teraz mając reklamę naprawdę robiłbym sobie przypał i ryzyko hejtowania i bojkotu serwera reklamując się u kogoś - to brzmi nielogicznie i idiotycznie jawnie widać, że to jest czyjaś akcja z premedytacją skierowana w nas. Może ktoś chce poróźnić nas żebym wrogów sobie narobił. Jedyne co mogę zrobić to przeprosić i dalej reportować ten fanpage z nadzieją, że facebook coś z tym zrobi zresztą oficjalny fanpage jest już w prezentacji i zaraz dodam na stronę.

Opublikowano

Nie możemy zbytnio robić w tydzień po starcie eventu większego bo istnieje ryzyko zaburzenia gospodarki serwera i to może być nie fair troche względem tych, którzy mają zamiar wejść na serwer kilka dni później w niedziele 27 marca napewno coś się wydarzy. Zdobyć fryzury w grze można jak i kostiumy jednak dropu sm nie będzie. Pozdrawiam

Nie chodzi o wielki event tylko typu drop jajek wielkanocnych a z nich np. jakieś upominki, ulepki, kostiumy, wierzchowce wielkanocne itp na krótki czas.

Wiadomo że nie chcecie zaburzyć gospodarki na samym początku ale coś by się przydało.

Przemyślcie coś ale tak żeby nie przesadzić za bardzo :D

Opublikowano

Oczywiscie, od razu kostiumy ulepki, zeby wszystko zeszlo w dol, i 3 tyg pozniej nie bedzie to nic warte. i nikt tego kupowac nie bedzie chcial. :| Co za duzo to nie zdrowo. 

A co do wlasciciela, to moge powiedziec ze jest w porzadku jak najbardziej, pogadac sie da, pracowity (caly dzien siedzi i cos robi z serwerem), z kontaktem mysle nie powinno byc problemu z tego co zauwazylem, nie, nie jestem zadnym jego znajomym tylko pisze co zauwazylem, mnie GameMasterka zawolala a bym TeamSpeaka serwerowego przyszykowal, a z wlascicielem serwera nigdy nie mialem stycznosci. Tyle co mi wiadomo. Ogolnie wszystko fajnie sie zapowiada. :)

Opublikowano

http://prntscr.com/ahpars

Nie polecam.

Zjeby reklamują się na cudzych fan page'ach.

Wielki --- za reklamowanie się w komentarzach pod postami innych serwerów.

Naprawdę nie macie pomysłu na reklamę?

Żałosne..

http://screenshot.sh/odZBHfHn41tJZ

Wypad z tym serwerem, zróbcie swoją markę a nie reklamujecie się u kogoś żałosne podejście:

http://screenshot.sh/oAeBsrLkwpyL2

Serwer odradzam każdemu.

Skąd trutka dropi?

http://prntscr.com/ahrzye  kurestwo będę tępił.Nie polecam.

Na tym fałszywym FP ukazał się post i jednak okazało się, że to nie ich wina i nie ich czyny. Teraz wypadałoby chyba ich przeprosić ....

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...