Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ator vs ''Elita YT'' v2

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@GGALIN1488

Wykorzystywanie dramy nie jest fajnym pomysłem, a co dopiero robienie tego typu filmów. Pokazujesz tylko swój poziom inteligencji.

Z tego co widzę, to póki co bez zmian. Wojna pomiędzy Atorem i Gimperem trwa, a masa ludzi ma pretekst do stworzenia filmu. Kolejne wypłacone przez youtube pieniążki poszły na marne.

Opublikowano

@GGALIN1488

Wykorzystywanie dramy nie jest fajnym pomysłem, a co dopiero robienie tego typu filmów. Pokazujesz tylko swój poziom inteligencji.

Z tego co widzę, to póki co bez zmian. Wojna pomiędzy Atorem i Gimperem trwa, a masa ludzi ma pretekst do stworzenia filmu. Kolejne wypłacone przez youtube pieniążki poszły na marne.

juz nie pierdol tylko daj lapke w gure. Ale ja nie wykorzystuje dramy. Ten z pałką teleskopową nagrałem w 2013 roku kiedy go stalkowalem za nagranie filmu "jak wejsc na kardigan.gov" no oczywiscie wojna wygrana, bo sam sie wkopał każąc widzom instalowac adblocka))) a ten drugi w 2015 roku kiedy znalazłem jego podobizne na Hoop Coli. Wkur­wiłem się niemiłosiernie. Tak bardzo go nienawidzę.

jezeli mam byc szczery to nie wiem o co chodzi w tej dramie i tak bardzo wyje­bane w nią xD ja tylko hejtuje gimpera to wszystko. A ze przy okazji ktos obejrzy moje dzieła to inna sprawa. Nawet nie wiem kto to Ator i jak wygląda, a zbyt leniwy jestem zeby sprawdzic

a i jeszcze jedna rzecz XDDD

bo miałem w planach nagranie filmu jak spuszczam sie na jego zdjęcie, zrobic to? za 5 lajków ozdobię kutasiarza moim ejakulatem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...