Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ator vs ''Elita YT'' v2

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aaaha...? Trochę... dziwne.

Co do sprawy:

Moim zdaniem trochę racji ma Gimper i trochę Ator, jednak więcej prawdy imo jest po stronie Atora. U obu widać spore przejawy hipokryzji, bo Ator święty nie jest, co pokazał Gimper (wyzywanie od małego pedała, obrażanie na ts itp.).

Do żadnego z nich nic nie mam i żadnego wielkim fanem nie jestem, ale moim zdaniem Ator powinien wcześniej porozmawiać z Gimperem, zamiast od razu lecieć do sądu. Jak on sam powiedział w ostatnim filmie "powinien się domyślić co jest złe, a co dobre". Ale aktualnie spora część yt ciśnie tego typu bekę z wielu rzeczy i moim zdaniem to nie jest nic złego. Trzeba mieć do siebie dystans, można jednocześnie kogoś obrażać i go szanować. Jeśli Atora naprawdę słowa Gimpera uraziły, to moim zdaniem jedyne czego powinien żądać to publicznych przeprosin. Te 120k to gruba przesada.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do sprawy:

Moim zdaniem trochę racji ma Gimper i trochę Ator, jednak więcej prawdy imo jest po stronie Atora. U obu widać spore przejawy hipokryzji, bo Ator święty nie jest, co pokazał Gimper (wyzywanie od małego pedała, obrażanie na ts itp.).

Do żadnego z nich nic nie mam i żadnego wielkim fanem nie jestem, ale moim zdaniem Ator powinien wcześniej porozmawiać z Gimperem, zamiast od razu lecieć do sądu. Jak on sam powiedział w ostatnim filmie "powinien się domyślić co jest złe, a co dobre". Ale aktualnie spora część yt ciśnie tego typu bekę z wielu rzeczy i moim zdaniem to nie jest nic złego. Trzeba mieć do siebie dystans, można jednocześnie kogoś obrażać i go szanować. Jeśli Atora naprawdę słowa Gimpera uraziły, to moim zdaniem jedyne czego powinien żądać to publicznych przeprosin. Te 120k to gruba przesada.

Ator jest osobą która bodajże nawet chciała się mieszać w politykę, a takie obrażanie go mogło mu faktycznie zniszczyć wizerunek publiczny. Jak dla mnie kara w 100% zasłużona. Btw to ze z tego typu rzeczy ci znani "youtuberzy" cisną aktualnie bekę tylko świadczy o patologi która się dzieje na polskim yt. Dystans ? Gimper zrobił aferę jak Ator wspomniał kiedyś o jego krzywych zębach a sam go ciśnie od najgorszych k**w są granice pomiędzy trzymaniem dystansu do siebie a znoszeniem bezkarnych wyzwisk.  

49yxrs.png

Opublikowano

Taa.. ja się dziwię, że jeszcze rock nie zaczął kręcić żadnej gówno burzy z gimperem.. praktycznie w każdym odcinku jest wzmianka o jego synu

linki w górę

Opublikowano

Aktualnie widać jasno że Ator wygrywa w tym sporze bo nie rzuca słowami na wiatr i dodatkowo ma dowody do tego a gimper umie tylko gadać i grać na emocjach że on jest biedny i bierze leki ale oczywiście widać że to pod publikę żeby wyszło że to on jest biedny, gimper jest jak zwykły napinacz z innego się może śmiać ale jak ktoś na niego wjedzie to robi raban. 

Opublikowano

Co do sprawy:

Ator jest osobą która bodajże nawet chciała się mieszać w politykę, a takie obrażanie go mogło mu faktycznie zniszczyć wizerunek publiczny. Jak dla mnie kara w 100% zasłużona. Btw to ze z tego typu rzeczy ci znani "youtuberzy" cisną aktualnie bekę tylko świadczy o patologi która się dzieje na polskim yt. Dystans ? Gimper zrobił aferę jak Ator wspomniał kiedyś o jego krzywych zębach a sam go ciśnie od najgorszych k**w są granice pomiędzy trzymaniem dystansu do siebie a znoszeniem bezkarnych wyzwisk.  

Ta, kandydował z listy chyba Korwina.

Co do dystansu i o krzywych zębach, tutaj się nie zgodzę. Jak Gimper powiedział, obrażanie może być sztuką. Mnie śmieszą takie żarty, lubię czarny humor, śmianie się. Jeśli chodzi o krzywe zęby, to Ator zrobił źle. Jest różnica między śmianiem się z czegoś, z czego śmieją się wszyscy, a jakiejś tajemnicy, którą "przyjacielowi" powiedziało się na pw. 

Opublikowano

Co do sprawy:

Ta, kandydował z listy chyba Korwina.

Co do dystansu i o krzywych zębach, tutaj się nie zgodzę. Jak Gimper powiedział, obrażanie może być sztuką. Mnie śmieszą takie żarty, lubię czarny humor, śmianie się. Jeśli chodzi o krzywe zęby, to Ator zrobił źle. Jest różnica między śmianiem się z czegoś, z czego śmieją się wszyscy, a jakiejś tajemnicy, którą "przyjacielowi" powiedziało się na pw. 

Rozumiem ze takie wspomnienie o danym sekrecie może zaboleć bardziej niż nazwanie kogoś spoconym grubasem. No ale co robi Gimper ? Już nie chodzi mi o samo obrażanie Atora na filmikach ale np to co wyprawia z tym synem Rock'a przecież to jest jakiś absurd. Jak te dziecko będzie się potem czuło w szkole jak będą się z niego koledzy się naśmiewać bo ich ulubiony youtuber Gimper coś o nim złego powiedział, dziwie się ze Rock z tym nic nie robi chociaż zgaduje ze się obawia reakcji innych osób współpracujących z Gimperem... 

49yxrs.png

Opublikowano

Imo "spocony grubas" można potraktować jako żart, wyzywanie kogoś dla beki, jeśli ma się do niego szacunek jest bardziej normalne od wyjawiania sekretów zdradzonych na pw.

Tak czy siak, wygra pewnie Ator, bo polskie sądy nie wiedzą co to jest "beka". Jaki będzie wyrok, to się okaże zapewne za rok, może nawet dłużej. Mimo wszystko, mam delikatnie wrażenie, że Ator chce wywalczyć to odszkodowanie, bo jego kanał nie jest na tyle popularny, żeby zarobić takie pieniądze, potwierdzić może to, że zamiast porozmawiać wcześniej skierował od razu sprawę do sądu. 

Opublikowano

Imo "spocony grubas" można potraktować jako żart, wyzywanie kogoś dla beki, jeśli ma się do niego szacunek jest bardziej normalne od wyjawiania sekretów zdradzonych na pw.

Tak czy siak, wygra pewnie Ator, bo polskie sądy nie wiedzą co to jest "beka". Jaki będzie wyrok, to się okaże zapewne za rok, może nawet dłużej. Mimo wszystko, mam delikatnie wrażenie, że Ator chce wywalczyć to odszkodowanie, bo jego kanał nie jest na tyle popularny, żeby zarobić takie pieniądze, potwierdzić może to, że zamiast porozmawiać wcześniej skierował od razu sprawę do sądu. 

Wiesz, każdy - ''spocony grubas'' odbiera inaczej, inni powiedzą że to żart a innych to zaboli. 

Dlatego mogło to być dla niego mocniejsze.

Z tajemnicą zgodzę się.

­

­

Opublikowano

Taa.. ja się dziwię, że jeszcze rock nie zaczął kręcić żadnej gówno burzy z gimperem.. praktycznie w każdym odcinku jest wzmianka o jego synu

Na miejscu Rocka wpuscil bym Gimperowi srogi wpierdol ale on sie nie szanuje i pozwala bezkarnie obrazac wiec w sumie jest jeszcze gorszy

Opublikowano

Na miejscu Rocka wpuscil bym Gimperowi srogi wpierdol ale on sie nie szanuje i pozwala bezkarnie obrazac wiec w sumie jest jeszcze gorszy

Czy Rock  się nie szanuje? (hmh) Musi o coś innego chodzić...

­

­

Opublikowano

A mają wiedzieć ? Chcesz żeby cie sądzil jakis grubas który da ci 10 lat za byle gówno bo beka? Pójdziesz do sądu za morderstwo i powiesz że to dla beki było i mają cie uniewinniać bo beka?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dokładnie. Pół biedy jakby jeszcze cisnął bekę z samego rocka, ale jak już miesza w to dziecko.. Dziwię i to bardzo, że rock nic z tym nie robi

linki w górę

Opublikowano

Niska szkodliwość czynu. Obrażanie kogoś, a morderstwo to jednak 2 różne rzeczy. Jakby chciał to załatwić pokojowo, to by sam do niego wcześniej na poważnie napisał. Nie ukrywajmy, Ator lubi dramy i z tego jest znany. Mimo wszystko, ma sporo racji, zobaczymy jak polski youtube zmieni się po całej tej sprawie. 

Opublikowano

Niska szkodliwość czynu. Obrażanie kogoś, a morderstwo to jednak 2 różne rzeczy. Jakby chciał to załatwić pokojowo, to by sam do niego wcześniej na poważnie napisał. Nie ukrywajmy, Ator lubi dramy i z tego jest znany. Mimo wszystko, ma sporo racji, zobaczymy jak polski youtube zmieni się po całej tej sprawie. 

Dlaczego sądzisz ze się zmieni? Ja jestem zdania że nic się nie zmieni na youtubie. Zmienic to się może zycie Atora albo Gimpera w zaleznosci jak to się skonczy, ale na to całe zjebane społeczenstwo hajsownikow czy jak to sie nazywa teraz nie będzie to miało zadnego wplywu. Powchodza na profile, popiszą negatywne komentarze, pominusują filmy i tyle. Bo co innego moga zrobic?

Ludzie którzy są w stanie wyciągnąc z takiego gównodramatu jakiekolwiek wnioski nie spędzają czasu na jutubie bo mają swoje własne zycie.

Opublikowano

Ale nie chodzi o to już,oba są niezgodne z prawem i dlaczego sąd ma brać jedno z nich pod uwage że bylo dla beki? Sąd jest poważny a nie na poziomie Gimpera i ich nie bawi takie cos,prawo zabrania,łamiesz je to masz przejebane a nie bronisz sie tym że beka.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dobra, Panowie... powie mi ktoś kto to śledzi i obiektywnie powie mi kto z tych ludzi (Ator, Gimper) ma rację?

Mi ciężko być obiektywnym bo za samą twarz Gimpera uznał bym go za winnego...

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Dobra, Panowie... powie mi ktoś kto to śledzi i obiektywnie powie mi kto z tych ludzi (Ator, Gimper) ma rację?

Gimper ma troche racji ale Ator ma więcej racji jak i dowodów więc Ator wygra sprawe z tego co wiem

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ale nie chodzi o to już,oba są niezgodne z prawem i dlaczego sąd ma brać jedno z nich pod uwage że bylo dla beki? Sąd jest poważny a nie na poziomie Gimpera i ich nie bawi takie cos,prawo zabrania,łamiesz je to masz przejebane a nie bronisz sie tym że beka.

Nie wiem jaką linię obrony ma Gimper, możliwe że będzie się bronił chorobami psychicznymi, zaświadczeniami od lekarza. Nie twierdzę, że sądy powinny tolerować złe poczynania.

To oceni sąd. Zapowiada się, że Ator, bo linia obroni Gimpera imo jest dość słaba. Zobaczymy w przyszłości. 

Opublikowano

...? serio ludzie myslicie że Ator poszedłby o sądu jakby go ktos pare razy obraził xDDD?

czy wy sie k***a nie domylacie że po tym wszyscy fani gimpera zaczeli mu sspamować cała pierdoloną skrzynke, fp, yt i gdzie sie ta tekstami typu "wypierdalaj gruba k***a, żona Cie zdradza śmieciu p********y cwelu pierdolcu śmieciu, lepiej żebyś sie zabił j****a k***o, Ty i Twoje dzieci to k***y jebane żal mi was"? SERIO tak trudno sie domyslić jak czytanie czegoś takiego codziennie przez długi czas wpływa na człowieka? 

ej nie no ale jak mozna sie przejmować jak ktos cos pisze w internecie... przecież wiadomo że to żarty, a on afere robi... <--- to jest krwa najlepsze XDDDD żyjcie sobie w swojej bańce bezpieczeństwa uważając że obrażanie kogoś nie może przecież źle wpłynąc na kogoś bo to nie jest pobicie xDDD

ale on sie chciał dogadać... tylko że ator nie chciał... już w 1szym filmie o tym powiedział że moze sie gimper skontaktowac i ogarnąć, jeżeli w 2gim mówi to samo to znaczy zę po pierwszym Tomek nie chciał gadac tylko wolał sie pochwalić psychotropami xD

weźcie nie wiem ludzie, użyjcie troche wyobraźni, próbujcie rozważać inne opcje jak mogło byc a nie trzymajcie sie tego co tylko w filmach mówią, ELO

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Według mnie na 80% Ator wygra, zasłanianie się lekami i zaświadczeniem od psychiatry niewiele Gimperowi pomoże, co najwyżej może to spowodować złagodzenie kary ale i w to wątpię. Powiem tak, wszystko przyszłość pokaże.

Uczeń
Opublikowano

Ile masz lat? 14?

Opublikowano

Beka? Wolność człowieka kończy się, gdy zaczyna się wolność innego człowieka. Czyli wg twojego toku rozumowania mogę wyzywać wszystko i wszystkich, bo to śmieszne. Rozpędź się i walnij czołem o ścianę. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...