Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ator vs ''Elita YT'' v2

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gimper pokazał filmik i wytłumaczył wszystko jak to było. Ator był jego przyjacielem, którego nikt nie znał. Wybił go na 200k subów, ręczył za niego a on co? Ator go oszukał po prostu. Ciągle zmienia argumenty. Popieram Gimpera i jego kolegów.

Japierdole :D

Wytłumaczył? Ja też mogę wytłumaczyć wszystko , niech poda dowody a i pytanie gdzie w jego filmie było tłumaczenie? Bo ja przez caly jego film widziałem jak pierdol** jaki to on nie jest chory ,że leki bierze nawet pokazał receptę imo żebyście uwierzyli(też mogę takommmm mieć)

Przez caly film gadał o sobie i nie podał żadnego sensownego argumentu , tylko odwracal od całej spiny uwage swoją "wielką depresją i lękami ". Chłop pewnie od dawna to bierze :) No ale coż widownia lat 13- to nie ma co.

* Pan na górze jest przykładem.

Opublikowano

#up

że ja jestem przykładem :(((?

#film gimpera

to to nagranie z ts`a jest legalne jeżeli np ator nie został poinformowany ze jest nagrywany xD?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Znając polskie warunki to tak jak mówił Ator sprawa sądowa może się ciągnąć lata. A gimbusy języka za zębami nie trzymają, na obu kanałach jest minusowanie filmów i pojazdy po autorach.

Opublikowano

#up

#film gimpera

to to nagranie z ts`a jest legalne jeżeli np ator nie został poinformowany ze jest nagrywany xD?

Pan cytowany :D

*topic

Polskie prawo zakończy sprawę bez żadnych szkód dla Gimpera jak i Atora #confirmed

Opublikowano

#up

#film gimpera

Pan cytowany :D

*topic

Polskie prawo zakończy sprawę bez żadnych szkód dla Gimpera jak i Atora #confirmed

Słuchaj. Gimper na filmie pokazał dowody na temat, że bierze leki i ten certyfikat od lekarza. Atorowi nie ufam bo wiem jak on mówi. Raz postawi na to że to nie on dodaje taki a potem, że tagi są dodawane tylko przez niego. Albo ten film "przepraszam" powiedział, że zrobił go ze stresu i nie jest niczemu winien. Gimpera znam już długo. Oglądam go od 2012, więc wiem jaki on jest i od czego zależy ta drama. Wy sobie wmawiacie swoje wersje, lecz ja mam swoją i wierzę w nią do końca bo znam prawdę.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Wy sobie wmawiacie swoje wersje, lecz ja mam swoją i wierzę w nią do końca bo znam prawdę.

Zachowujesz się jak jakiś fanatyk.

Po obejrzeniu filmu od Atora jak i Gimpera stwierdzam teraz, że gówno mnie to obchodzi.

Obaj na tym stracą.

VNp6c2U.png

Opublikowano

gimper myśląc, że wyzywając, ubliżając i wyśmiewając na forum publicznym zyska fanów.

Udało mu się, bo w Polsce jest wystarczająco dużo debili.

Opublikowano

Rozpoczęło się czyszczenie polskiego youtube.

Aktualnie cała sprawa jest interesując biorąc po uwagę te wszystkie filmy, które widziałem stwierdzam, że jest coś na rzeczy.

Oj dzieje się dzieje na polskim youtube zobaczymy co dalej.

Hejt ON

Opublikowano

Oj dzieje się dzieje na polskim youtube zobaczymy co dalej.

Normalnie orgazm... Śmieci kiedyś trzeba zutylizować. Sorry, ale zawartość ich kanału to śmieci.

Opublikowano

coś tam nic nie powiedział o tych filmach od Tomasza D. :makka: ale wyglada na to że go rozjebie w sądzie :D:D oby ktoś (może sędzia?) nagrał rozprawe i potem wrzucił xD 

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Wszystko fajnie u Atora wygląda i nawet wiarygodnie tyle że (chyba) nie odniósł się do tego nagrania z ukrytej kamerki i TS-a.

PS: To Gimper serio za*ebał monitor Atorowi?

Opublikowano

Popieram postawę Atora, można mieć dystans ale gdzie jest jego granica? Wyzywanie rodziny to juz ostra przesada, hajsownicy to zbiorowisko w 90% gimbusów z wodogłowiem.
Rozumiem, że być może Ator czasami też nie zachowywał się właściwie ale za oczernianie kogoś publicznie wiele razy trzeba ponieść konsekwencje

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Wszystko fajnie u Atora wygląda i nawet wiarygodnie tyle że (chyba) nie odniósł się do tego nagrania z ukrytej kamerki i TS-a.

PS: To Gimper serio za*ebał monitor Atorowi?

Oczywiście, że się odniósł - nie wspomniał tylko o tym na filmie.

Gdzieś był film o tym, jak ci zależy to poszukaj.

Opublikowano

Tak z czystej ciekawości, jak można oglądać dałna który jest na lekach? xD

Opublikowano

O co chodzi z tym monitorem?

O to że gimper chwalił się że zayebał monitor Atorowi :>

To wiem, ale czy to prawda, czy tylko tak mówi?

Opublikowano

O co chodzi z tym monitorem?

O to że gimper chwalił się że zayebał monitor Atorowi :>

To wiem, ale czy to prawda, czy tylko tak mówi?

W którymś filmiku Ator mówił że to prawda. Ale jak jest na prawdę to nie wiadomo.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...