Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ator vs ''Elita YT'' v2

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drama, dramą lecz takie zabawy są do czasu. Zastanawiam się czy podanie Tomka do sądu, pozwoli Atorowi na jakąś lepszą satysfakcje. Fajnie byłoby zobaczyć publiczne przeprosiny kds. Tomka i wyrok skazujący na wysoką karę grzywny.

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aby ator wygrał nie dlatego że go popieram , chcę zobaczyć  gimpera w więzieniu.

To będzie postępowanie cywilne a nie karne :((

Opublikowano

ogólnie dzisiaj tak sobie z ciekawości obejrzałem o co ta cała spina bo normalnie to nie oglądam tej żenady z youtube i szczerze mówiąc nie wiem o co dokładnie chodzi bo nie chciało mi się oglądać 50 min. filmiku gimpera :)

ale widząc że na temat tego "zamieszania" wypowiedział się też ciapaty nitrozyniak to myślę że są to jakieś gimbusowe porachunki w internetach :)

ten się spina że tamten dodaje do swoich filmików tagi sławnych ytberów żeby się wypromować

tamten obraża tamtemu żone

ten zgłasza sprawe do prokuratury..

beka xD

nie rozumiem ludzi którzy oglądają tych zjebanych pół-mózgich ytberów którzy nic sobą nie reprezentują tylko demoralizują gimbusów

Szwagry

Blok Ekipa

MCgrzesio

Abstrachuje

i kilka innych których nie pamiętam to są kanały warte uwagi które coś wnoszą na Polski rynek youtube

a te wszystkie pompa timy, ogólnie gejmingowe kanały poza "Remigiusz Macierewicz" czy coś takiego (taki gruby gosciu z brodą) to Dno przez duże D :)

Opublikowano

Niech ten youtube w końcu się nauczy bycia śmiesznym. Jedyne co mają do zaoferowania to reklamy i lokowania produktów.

dno

Opublikowano

Na polskim YT jest tylko kilka perełek. Reszta to ścierwa, które powinny wyjść z internetu i nie wracać. Ani Gimper, ani Ator tymi perełkami nie są. 

Opublikowano

No to wiadome ale już wolałbym słuchać gadania Atora niż słuchać chujowych tekstów Gimpera na poziomie gimnazjalnym co drugie słowa to kurrwa albo ja pierrdole.

Opublikowano

Gimper od samego początku wzorował się na filmach typowo nastawionych pod wyzwiska i mniej poważne zachowanie kultury. Przemawia w nim wyłącznie głupota, pycha i myśl że jako youtuber jest gwiazdą, więc może robić co mu się podoba.

Opublikowano

@UP

"myśli" że jest gwiazdą ale nią nie jest :)

jest tylko idolem dzieci w wieku 10-16 lat

imponuje tylko dzieciom w wieku 10-16 lat

skoro tak dobrze rozumie sie ze swoimi "fanami" to najwidoczniej jest intelektualnie na ich poziomie

moja siostra w wieku 12 lat ogląda też tych youtuberów z tym że nie Gimpera itp. tylko Reziego, Stuu, Yoczek, Banshee, Stylizacja czy coś takiego i jakieś tam inne

zdarza się że słyszę jak ona to ogląda i w tych filmikach ktoś tam się chwali "oo dzisiaj kupiłam sobie to i tamto"

wtedy opadam z sił i mówię do niej wyłącz tą żenade gimbusie :)

bo ogólnie nie pojmuje tego jak można to oglądać.. kogo to interesuje co ktoś tam sobie kupił

brak słów.

to że ci youtuberzy zarabiają kase to dobrze, ja im życzę jak najlepiej, niech będą milionerami i niech się plawią w luksusach ale nie kosztem demoralizacji gimbów

robią im wode z mózgu i potem chodzą te dzieciaki takie niemrawe, blade, żyją życiem tych youtuberów zamiast zająć się swoim

toż to skandal, PiS powinien to zablokować ;)

Opublikowano

Nigdy nie oglądałem atora, bo był irytującym bezbekiem, ale uważam, że dobrze zrobił.

Gimperowi nie należy się pozew tylko taki wpierdol, że aż kości będą trzeszczały. 

I piszę to jako osoba subskrybująca jego kanał od 2013 roku. 

a ktos mi moze zrobic tl ; dr przed obejrzeniem tego  filmu? 

Wyzywali typa i jego rodzinę, więc postanowił zrobić z tym porządek. 

@1373230489-U611928.pngTroLLu

te inne izaki sraki kur*a gimpery roje i inne gówna są na liścia a czasami potrafią tak zaorać mózg, że każdy staje się nagle ich fanem itp itd a tak naprawdę są na liścia od każdego

ator dobrze zrobił, szanuje mocno, mam nadzieje, ze typ sie nauczy bo na dzien dzisiejszy mysli, ze jak ma grupe ktora liczy ileś tam tyś. gimbów to uwaza sie za Boga i mysli, ze moze wszystko bo kazdy go obroni, gowno prawda

Ale tak czy siak sądze że Gimper nie ucierpi na tym prócz tego że może troche kasy dostanie,bo i tak gimbaza dalej go będzie oglądać bo innych rzeczy nie rozumieją

i co z tego, ma taki hajs ze spokojnie sobie zaplaci, nawet bólu nie odczuje przy płaceniu

gimpera nie lubilem i nie lubie, dla mnie to zwykły lamus, w ogole ani jednego odcinka nie obejrzalem, moze wlaczylem na 2-3 minuty i wylaczylem bo nie chcialo mi sie ogladac, nie polecam

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

toż to skandal, PiS powinien to zablokować ;)

Albo nałożyć podatki na działalność "demoralizującą".

Chwila moment... obrażą kościół i znikną w niewyjaśnionych okolicznościach. :v

Opublikowano

Demoralizacja młodzieży to szerokie pojęcie, bardziej podchodzące pod fanatycznych nauczycieli. Jedni spędzają czas na graniu, czytaniu, uczeniu się a drudzy marnują swoje życie na oglądanie swojego idola, który olałby każdego widza na pierwszym lepszym spotkaniu. Oczywiście nie wszyscy, lecz czołówka dramy serwisu youtube.

Opublikowano

Ta drama jest nudna tyle mam do powiedzenia

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Ogólnie w dupie mam już te śmieszne ytbowe dramy bo widziałem ich dużo. Jak dla mnie ator jest lepszy od gimpera ponieważ robi jakieś ciekawe serie, można się dowiedzieć wiele rzeczy a gimper to nagrywa gry drze mordę mu k***a i jeszcze robi patologię z innych ludzi. Co do izaka roja rocka nie mam nic bo widać że dobrze spełniają swoją rolę na yt. Izak jest w porządku można się pośmiać z jego historyjek i miło spędzić czas na stream. Rojo i rock działają charytatywnie i integracyjne więc...

Jak dla mnie jedyni warci oględania to

Izak (streamy)

Rojo

Mefiu

Boxdel

Smiechawatv

Cyber marian

Kieubasatv

I tam dalej nie pamiętam

Opublikowano

I tak się kończy taka drama. Mniejszy youtuber chce to wykorzystać i nakręci vloga, bądź inny film opisujący jak bardzo przeżywa takie wojny. Nie wiem, jak głęboko tkwi mentalność takich ludzi, ale takich rzeczy nie powinno się robić.

Opublikowano

@cola!

do tych spoko kanałów na yt można dodać jeszcze CTSG, nie rzuca kurwami na lewo i prawo, jest inteligentny, fajnie się go słucha i ogląda

Opublikowano

Ogólnie w dupie mam już te śmieszne ytbowe dramy bo widziałem ich dużo. Jak dla mnie ator jest lepszy od gimpera ponieważ robi jakieś ciekawe serie, można się dowiedzieć wiele rzeczy a gimper to nagrywa gry drze mordę mu k***a i jeszcze robi patologię z innych ludzi. Co do izaka roja rocka nie mam nic bo widać że dobrze spełniają swoją rolę na yt. Izak jest w porządku można się pośmiać z jego historyjek i miło spędzić czas na stream. Rojo i rock działają charytatywnie i integracyjne więc...

Izak (streamy)

Rojo

Mefiu

Boxdel

Smiechawatv

Cyber marian

Kieubasatv

I tam dalej nie pamiętam

Boxdel? XDDD Imo nie 

­

­

Opublikowano

Nie jestem ani za Gimperem ani za Atorem (lubie obojga). Moim zdaniem Ator źle zrobił że wypuszcza sprawy prywatne na światło dzienne. I po co robić kolejne dramy? Za chwilę Brutal do tego się włączy a jak on to inni.. Nigdy się nie dowiemy wielu rzeczy, na pewno Ator jak i Gimper coś ukrywają z tych spraw..

Opublikowano

Nie jestem ani za Gimperem ani za Atorem (lubie obojga). Moim zdaniem Ator źle zrobił że wypuszcza sprawy prywatne na światło dzienne. I po co robić kolejne dramy? Za chwilę Brutal do tego się włączy a jak on to inni.. Nigdy się nie dowiemy wielu rzeczy, na pewno Ator jak i Gimper coś ukrywają z tych spraw..

Brutal już przecież zrobił o tym film. xD

­

­

Opublikowano

Izak (streamy)

Rojo

Mefiu

Boxdel

Smiechawatv

Cyber marian

Kieubasatv

I tam dalej nie pamiętam

Porównujesz dwie inne rzeczy.. Gimper to let's player a Ator prowadzi blogi tematyczne. To że Gimper ma widzów jakich ma to trudno ;p

Brutal już przecież zrobił o tym film. xD

­

To teraz czekać na to jak się "elity" yt dołączą i będzie armagedon :D Nawet nie spoglądałem na jego kanał :D

Opublikowano

jakim trzeba być zjebem żeby interesować się chłopami po dwadzieścia parę lat co robią hajs na debilach?

nakrecacie im biznes jeszcze bardziej kazdy wychodzi na tym dobrze

jesli ktos to oglada to jest ciezko uposledzony i nie ma swojego zycia i zainteresowan poza internetem

ide ogladac zloto pustyni

nigdy nie widzialem filmu atora czy gimpera i tak pozostanie jebac 

Opublikowano

jakim trzeba być zjebem żeby interesować się chłopami po dwadzieścia parę lat co robią hajs na debilach?

jesli ktos to oglada to jest ciezko uposledzony i nie ma swojego zycia i zainteresowan poza internetem

ide ogladac zloto pustyni

nigdy nie widzialem filmu atora czy gimpera i tak pozostanie jebac 

jakim trzeba być zjebem żeby interesować się aktorami po dwadzieścia parę lat co robią hajs na debilach?

jesli ktos to oglada to jest ciezko uposledzony i nie ma swojego zycia i zainteresowan poza telewizorem

ide ogladac vsauce

nigdy nie widziałem filmu złoto pustyni czy szeregowca ryana i tak pozostanie jebac

ty k***a j****y psie, jesteś takim samym ścierwem jak my wszyscy, nigdy nie będziesz od nikogo lepszy bo jesteś j****ym marginesem społecznym, nigdy nic k***o nie osiągniesz i potrafisz tylko udawać boga w internecie, też gardzę atorem czy gimperem jak i większością youtube ale nie uważam się za lepszego bo nie jestem, za to każdy powinien się uważać za lepszego od ciebie bo każdy JEST lepszy od ciebie, jesteś j****ym patusem udającym nadczłowieka by zwiększyć swoje ego i próbując ukryć jebane życie w najniższej klasie społecznej w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...