Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ator vs ''Elita YT'' v2

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Atora film usunęli przez epic makers i też próbują usuwać filmy które wrzucają inni ale bezskutecznie jak hydra, usuwają jeden film a na jego miejscu pojawiają się już cztery nowe.

Opublikowano

Macie tu link z cda

http://www.cda.pl/video/607259eb

Z tego nie wyjebią. :v

Co tu dużo mówić, Gimpera oglądam od czasów, kiedy jeszcze lola nagrywał, czyli spory okres. Choć teraz zdarza się to coraz rzadziej z racji tego, jaką osobą on jest. Według mnie Ator prawidłowo zrobił pozywając go za to, co on odpierdalał. Trzeba mu łańcuch z kagańcem dać, bo psina się za bardzo rozbestwiła.

Opublikowano

Gimper pokazał filmik i wytłumaczył wszystko jak to było. Ator był jego przyjacielem, którego nikt nie znał. Wybił go na 200k subów, ręczył za niego a on co? Ator go oszukał po prostu. Ciągle zmienia argumenty. Popieram Gimpera i jego kolegów.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Tak samo jak Isamu wybił się na fubu, tak samo gimper myśląc, że wyzywając, ubliżając i wyśmiewając na forum publicznym zyska fanów.

Widać, że działowy wie, że c***a osiągnie w tym momencie więc zasłania się lekami i psychiatrami :D

Koledzy też się posrali, skoro pousuwali filmy. Myśleli, że kogoś zaszczują... a ator nieźle ich załatwił, jakby tylko czekał na punkt kulminacyjny

Opublikowano

Jak dla mnie to obydwoje są siebie warci, Ator jakoś nie kontaktował się z gimperem w tej sprawie, a gimperowi już dawno odpierdoliło, bo obraża praktycznie każdego - normalny człowiek wie kiedy przestać żartować, ale jak już rok widzi się człowieka, który śmieje się z Rocka i jego dziecka, Isamu czy Atora to już to przestaje być śmieszne tylko debilne.

Smutne jest trochę to, że właśnie Rock nic z tego nie robi, a praktycznie co drugie nagranie gimpera dotyczy albo niego, albo jego syna - no, ale taki yt może mieć takie coś spokojnie w dupie, ale gimper powinien się ogarnąć, czasami jest śmieszny, ale to ile razy robi z siebie głupka to już nie da się policzyć.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Tak samo jak Isamu wybił się na fubu, tak samo gimper myśląc, że wyzywając, ubliżając i wyśmiewając na forum publicznym zyska fanów.

Widać, że działowy wie, że c***a osiągnie w tym momencie więc zasłania się lekami i psychiatrami :D

Koledzy też się posrali, skoro pousuwali filmy. Myśleli, że kogoś zaszczują... a ator nieźle ich załatwił, jakby tylko czekał na punkt kulminacyjny

Ostatnio widziałem kłotnie podstawówki że to fubu wybil sie na isamu XDDD

79160594027661829163.png

Opublikowano

jak można popierać osobę będącą homo

ja p******e, rozjeb go w sądzie Ator

Tyle ze on nie jest homo,gada tak bo to przyciąga ludzi. No chyba ze kappa to ok xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak mnie rozjebało jak zaczął gadać że bierze leki, widać że k***a to akurat jest pod publikę i żadnych tabletek gimper nie bierze xDD

Opublikowano

Taa, jakieś stany lękowe... co to w ogóle za pierd*lenie jakieś.. 

linki w górę

Opublikowano

Jak mnie rozjebało jak zaczął gadać że bierze leki, widać że k***a to akurat jest pod publikę i żadnych tabletek gimper nie bierze xDD

Taa, jakieś stany lękowe... co to w ogóle za pierd*lenie jakieś.. 

Gimbaza i tak wierzy :v

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...