Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ator vs ''Elita YT'' v2

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdy nie oglądałem atora, bo był irytującym bezbekiem, ale uważam, że dobrze zrobił.

Gimperowi nie należy się pozew tylko taki wpierdol, że aż kości będą trzeszczały. 

I piszę to jako osoba subskrybująca jego kanał od 2013 roku. 

a ktos mi moze zrobic tl ; dr przed obejrzeniem tego  filmu? 

Wyzywali typa i jego rodzinę, więc postanowił zrobić z tym porządek. 

@1373230489-U611928.pngTroLLu

s2c77Oa.png

Opublikowano

Też popieram Atora. Ciekaw jestem odpowiedzi Gimpera i czy w ogóle będzie odpowiadał w tej kwestii

Opublikowano

Też popieram Atora. Ciekaw jestem odpowiedzi Gimpera i czy w ogóle będzie odpowiadał w tej kwestii

On ? Nasle gimbaze do hejtowania i minusowania Atora,co ma innego zrobic? xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

Już pod filmem są wyzwiska od "grubasa" i gadki o "odrzuceniu pomocy". Na filmie jest wyraźnie pokazana "pomoc".

Opublikowano

no to GGimper, po tych dowodach na jego miejscu zrobiłbym ostatni film w którym przepraszam, powiem że stawie się w sądzie i oznajmie że kończy z nagrywaniem :D:D

ludzie namawiający innych do dręczenia innych nie powinni w żaden sposób mieć możliwości wpływania na środowisko dzieci, z resztą i tak jest jz za późno xD

polecam komentarze pod filmem  :makka:

może jeszcze bunnykou coś doda od siebie xD tak btw w filmie unboxingowym nowego mieszkania gimpera, kiedy pokazywał mange hellsinga powiedział że dostał ją od bunnykou, ale "coś tam coś tam k***a coś tam coś tam" jeżeli komuś chce sie to sprawdzić to prosiłbym bo nie pamiętam tego dokładnie, a nie chce mi sie szukac :D

dobra, znalazłem xD

4:00, coś tam wygągał ale nie wiem czy powiedział ta "strona" czy ta "sama" :/

ae1d1005fe.png

Opublikowano

TL:DR FILMU

Gimper zaplanował cały hejt na Atora. Ator po ogromnym hejcie rozległym w czasie nie wytrzymał i go pozwał. Gimper śmieszkował nawet z tym pozwem na filmach przez to, więc Ator zrobił o tym film. Dużo ludzi teraz to widzi i skutek jest taki, że wzrost subskrypcji Atora bardziej niż zwykle rośnie, a u Gimpera jest w tej chwili ujemny. 

A Atora oglądam tylko czasem, gdy jego tytuły i filmy są normalne. Gimpera również śledziłem. To co zrobił Atora jest wg mnie słuszne i należało mu się, bo zniszczył mu prawie karierę na YT i zapewne nie raz jakieś dziecko na ulicy go szkalowało.

Uwaga subiektywna opinia.

Niech go dojebie w sądzie.

Opublikowano

Ale tak czy siak sądze że Gimper nie ucierpi na tym prócz tego że może troche kasy dostanie,bo i tak gimbaza dalej go będzie oglądać bo innych rzeczy nie rozumieją

79160594027661829163.png

Opublikowano

Co się stało że film usunięto? Nie można go obejrzeć oraz zniknął z kanału Atora. A co do tego czy zrobił źle czy dobrze z wnioskiem do prokuratury to ja uważam że zrobił dobrze. Jak (Gimper) był taki mądry śmieszkując i robiąc po nim i jego rodzinie pojazdy w internecie to niech teraz się tłumaczy przed sądem, na pewno straci tam rezon.

Opublikowano

Może ktoś streścić co było na filmiku? Albo o co w ogóle chodzi? >.<

Opublikowano

@Renissance zmówili się na typa a on tym zmęczony postanowił pozwać głównego prześladowce. Ogólnie moim zdaniem Gimper w swoich filmikach pozwala sobie na zbyt dużo i ciesze się ze ktoś kto robi dość ciekawy kontent utrze mu w końcu nosa. 

49yxrs.png

Opublikowano

Smieszne, wszystkie filmiki sa kasowane z youtube w bardzo szybkim okresie czasu.

Mam nadzieje, ze sprawa sie szybko wyjasni.

Opublikowano

W filmie były fragmenty z kanału Gimpera, pewno złamanie praw autorskich albo coś takiego

Tylko Gimper nie jest chyba (??) w tej siecie partnerskiej. Jedynie ten typek od wjazdu na chate.

­

­

Opublikowano

Wpiszcie '' Tak pozwałem Gimpera Reupload " i wam wyskoczą dziesiątki takich filmów.

Jak ktoś chce to mam reupload.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...