Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ator vs ''Elita YT'' v2

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niska szkodliwość czynu. Obrażanie kogoś, a morderstwo to jednak 2 różne rzeczy. Jakby chciał to załatwić pokojowo, to by sam do niego wcześniej na poważnie napisał. Nie ukrywajmy, Ator lubi dramy i z tego jest znany. Mimo wszystko, ma sporo racji, zobaczymy jak polski youtube zmieni się po całej tej sprawie. 

Ale nie chodzi o to już,oba są niezgodne z prawem i dlaczego sąd ma brać jedno z nich pod uwage że bylo dla beki? Sąd jest poważny a nie na poziomie Gimpera i ich nie bawi takie cos,prawo zabrania,łamiesz je to masz przejebane a nie bronisz sie tym że beka.

Nie wiem jaką linię obrony ma Gimper, możliwe że będzie się bronił chorobami psychicznymi, zaświadczeniami od lekarza. Nie twierdzę, że sądy powinny tolerować złe poczynania.

Dobra, Panowie... powie mi ktoś kto to śledzi i obiektywnie powie mi kto z tych ludzi (Ator, Gimper) ma rację?

Mi ciężko być obiektywnym bo za samą twarz Gimpera uznał bym go za winnego...

To oceni sąd. Zapowiada się, że Ator, bo linia obroni Gimpera imo jest dość słaba. Zobaczymy w przyszłości. 

Kolego za przeproszeniem to ty gówno wiesz, jesteś imo wielkim fanem Gimpera, skoro jego żarty cie śmieszą, mnie np. na youtubie to kanały poświęcone rozrywce śmieszą, a nie jakieś bezbeki i idioci z youtuba, którzy tylko żerują na małolatach.

Moim zdaniem powinni ściągnąć całego polskiego GAMINGOWEGO youtuba.

A co do twojej wzmianki o sądzie, że nie wiedzą co to beka - to aż żal komentować.

Opublikowano

Niska szkodliwość czynu. Obrażanie kogoś, a morderstwo to jednak 2 różne rzeczy. Jakby chciał to załatwić pokojowo, to by sam do niego wcześniej na poważnie napisał. Nie ukrywajmy, Ator lubi dramy i z tego jest znany. Mimo wszystko, ma sporo racji, zobaczymy jak polski youtube zmieni się po całej tej sprawie. 

Ale nie chodzi o to już,oba są niezgodne z prawem i dlaczego sąd ma brać jedno z nich pod uwage że bylo dla beki? Sąd jest poważny a nie na poziomie Gimpera i ich nie bawi takie cos,prawo zabrania,łamiesz je to masz przejebane a nie bronisz sie tym że beka.

Nie wiem jaką linię obrony ma Gimper, możliwe że będzie się bronił chorobami psychicznymi, zaświadczeniami od lekarza. Nie twierdzę, że sądy powinny tolerować złe poczynania.

Dobra, Panowie... powie mi ktoś kto to śledzi i obiektywnie powie mi kto z tych ludzi (Ator, Gimper) ma rację?

Mi ciężko być obiektywnym bo za samą twarz Gimpera uznał bym go za winnego...

To oceni sąd. Zapowiada się, że Ator, bo linia obroni Gimpera imo jest dość słaba. Zobaczymy w przyszłości. 

Kolego za przeproszeniem to ty gówno wiesz, jesteś imo wielkim fanem Gimpera, skoro jego żarty cie śmieszą, mnie np. na youtubie to kanały poświęcone rozrywce śmieszą, a nie jakieś bezbeki i idioci z youtuba, którzy tylko żerują na małolatach.

Moim zdaniem powinni ściągnąć całego polskiego GAMINGOWEGO youtuba.

A co do twojej wzmianki o sądzie, że nie wiedzą co to beka - to aż żal komentować.

Źle mnie zrozumiałeś.

Gimpera nie oglądam, nie subskrybuję, jego fanem nie jestem, jedynie teraz te filmy z całą tą dramą. Lubię czarny humor i lubię się z kimś czasem powyzywać, bawi mnie to. Moja sprawa. Zgodzę się, że spora część polskiego (gamingowego, który często jest brany za ogół i potem komentarze, że polski yt to gówno) to idioci żerujący na małolatach, tak zapewne jest Gimperem.

"A co do twojej wzmianki o sądzie, że nie wiedzą co to beka - to aż żal komentować." Miałem na myśli to, że tłumaczenie Gimpera "a bo to było dla beki" będzie bezsensowne ;)

Opublikowano

Nad czym tutaj się zastanawiać? - oczywiście że Ator ma racje bo dotyczy to tutaj tylko i wyłącznie obrażanie jego rodziców, żony i jego samego, co możemy obejrzeć w publicznych filmach gimpera, więc po cholerę dzielić kogoś racje na %%% skoro to Ator ma 100% racji?

Najbardziej rozśmieszył mnie ten materiał 50k łapeczek w górę a koleś nic nie wniósł(koleś ma dla nas rade). Nowy bóg gimbów.

Jeszcze mówi na końcu że nie będzie sobie zaśmiecał kanału tą wojenką, hah.

Opublikowano

nastrojowa muzyczka i bezsensowne pierdolenie, wszyscy to łykają jak pelikany no ale czego sie spodziewac po gimbach

Opublikowano

Głupi i głupszy, a w efekcie mamy dość interesujący początek wojny pomiędzy młodszą i starszą społecznością. Widzę podzielone zdania i osobiście czekam na dalszy rozwój tej sytuacji.

Opublikowano

No przecież widać że ator wygra tą sprawę, gimper już się plącze ze swoimi słowami kilka miesięcy temu mówił co innego a teraz mówi co innego i dodatkowo ta recepta, nie pokazuje co takiego jest tam recepcie to może być wszystko a nie tabletki na depresję czy co on tam gadał. 

Opublikowano

Depresja lub inne stany, jakimi obarcza się Gimper nie zwalniają go z przestrzegania prawa. Oczywiście zgadzam się z pozwaniem Gimpera, bo ktoś musi skrócić ten długi łańcuch. Obejrzałem filmy jednej jak i drugiej strony, a w efekcie im bardziej drążą ten temat to się w nim gubią. Może dowiemy się jeszcze innych ciekawszych rzeczy.

Opublikowano

Nad czym tutaj się zastanawiać? - oczywiście że Ator ma racje bo dotyczy to tutaj tylko i wyłącznie obrażanie jego rodziców, żony i jego samego, co możemy obejrzeć w publicznych filmach gimpera, więc po cholerę dzielić kogoś racje na %%% skoro to Ator ma 100% racji?

Najbardziej rozśmieszył mnie ten materiał 50k łapeczek w górę a koleś nic nie wniósł(koleś ma dla nas rade). Nowy bóg gimbów.

Bo on sie na tym wybija,pisze o wszystkim o czym mówią w ostatnich dniach a gimbusom sie to podoba i go wielbią

79160594027661829163.png

Opublikowano

Sorry ale Ator to spierdolina. Rozumiem, że Gimper go wyzywał i obrażał, ale robił to dlatego ponieważ Ator to oszust. Ator został wypromowany zaczynając od zera. Gimper poświęcał naprwadę dużo czasu na niego a potem się słyszy "a to ja się wypromowałem na tagach i na małym pedale" i weź tutaj się nie wkurz. Gimper ma rację i bez przesady ze jest tutaj tyle osób co Atora popierają. 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Lubię czarny humor i lubię się z kimś czasem powyzywać, bawi mnie to.

To się leczy.  :yay:

komentarz pod filmem atora, pokazujący caly majestat hajsownikow

zBa1pWE.png

Nie oczekuj dużo od średniej wieku 9-12 lat.

Sorry ale Ator to spierdolina. Rozumiem, że Gimper go wyzywał i obrażał, ale robił to dlatego ponieważ Ator to oszust. Ator został wypromowany zaczynając od zera. Gimper poświęcał naprwadę dużo czasu na niego a potem się słyszy "a to ja się wypromowałem na tagach i na małym pedale" i weź tutaj się nie wkurz. Gimper ma rację i bez przesady ze jest tutaj tyle osób co Atora popierają. 

To czy ktoś jest oszustem czy nie jest mało ważne. Jeden drugiego wyzywał i poniesie konsekwencje, i bardzo dobrze. Liczba widzów gimpera świadczy jedynie o niskim poziomie polskiego społeczeństwa lub dużym przyroście naturalnym.

Opublikowano

Jest takie powiedzenie.

Uczeń przerósł mistrza, a Tomek wypowiadając się że Ator był jego mentorem daje trochę do zrozumienia. Jeden jak i drugi, wplątali się w niezły bałagan, a kto go posprząta dowiemy się z czasem.

Opublikowano

Lubię czarny humor i lubię się z kimś czasem powyzywać, bawi mnie to.

To się leczy.  :yay:

komentarz pod filmem atora, pokazujący caly majestat hajsownikow

zBa1pWE.png

Nie oczekuj dużo od średniej wieku 9-12 lat.

To czy ktoś jest oszustem czy nie jest mało ważne. Jeden drugiego wyzywał i poniesie konsekwencje, i bardzo dobrze. Liczba widzów gimpera świadczy jedynie o niskim poziomie polskiego społeczeństwa lub dużym przyroście naturalnym.

Jeśli wg Ciebie czarny humor jest czymś złym, to internet nie jest dla Ciebie najlepszym miejscem. 

Gimper wydaje mi się i tak ma dojrzalszą widownię od karolków, stulejek i innych. Racja, większość to dzieci do 14 roku życia, bo to w końcu ich podnieca każdy przejaw wulgarności i debilizmu.

Zgodzę się z częścią Twojej wypowiedzi. Tutaj wielce poszkodowany, bo Gimper go obraża imo dla beki, pod publikę, a zaraz Ator, jak jeszcze współpracowali nazywa go "małym pedałem" podczas prywatnej rozmowy.

Jednak jeśli już go wypromował, to jest za późno i nie może niszczyć czyjegoś kanału, bo się z nim pokłócił, a tłumaczenie ja wypromowałem, ja mogę niszczyć jest żałosne. 

Ator wygra prawie na pewno i zapewne przyniesie to jakieś zmiany na scenie polskiego gamingowego yt. Co ma być to będzie, ciekaw jestem rozwoju tej sytuacji. 

Opublikowano

Bo on sie na tym wybija,pisze o wszystkim o czym mówią w ostatnich dniach a gimbusom sie to podoba i go wielbią

Ten Boxdel też jest niezły. Nie rozumiem skąd ma tyle subów.. przecież te jego filmik to jakieś totalne gówno - dodana emocjonalna muzyczka i jakieś smutne pierd*lenie 

linki w górę

Opublikowano

A, czyli skoro ktoś jest oszustem i obraża to najlepszą metodą na niego jest nasłanie na niego tabunu gimnazjalistów którzy zwyzywają go publicznie od grubych kurew,p****ów, przy okazji porobi się też parę filmów z kilkaset tysiącami wyświetleń na których robi się po nim i jego rodzinie pojazdy. F**k logic.

Opublikowano

A, czyli skoro ktoś jest oszustem i obraża to najlepszą metodą na niego jest nasłanie na niego tabunu gimnazjalistów którzy zwyzywają go publicznie od grubych kurew,p****ów, przy okazji porobi się też parę filmów z kilkaset tysiącami wyświetleń na których robi się po nim i jego rodzinie pojazdy. F**k logic.

Nikt nikogo nie nasyłał. On nie mówił "hajsy idźcie mu dowalić" to wiadomo, jak ktoś lubi jednego YTbera a on ma dramę z drugim i potem bywa że hejtują. Sam Atora nie lubię dlatego jestem przeciwko niemu.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Nikt nikogo nie nasyłał. On nie mówił "hajsy idźcie mu dowalić" to wiadomo, jak ktoś lubi jednego YTbera a on ma dramę z drugim i potem bywa że hejtują. Sam Atora nie lubię dlatego jestem przeciwko niemu.

Ale przez niego na niego wjeżdzali,on dobrze wiedział że jak on zacznie go obrażać to tysiące jego gimbusów zaczną robic to samo zeby sie przypodobać idolowi.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tutaj raczej chodzi o zysk w postaci widza, a także pieniądza. Taka wojna powoduje dużo dyskusji i zainteresowania samym atakującym jak i broniącym się. Gimper dobrze wie, że wrzucając takie filmiki pogrążające Atora spowoduje, że jego widownia zrobi to samo co w efekcie pokazuje wiele obelg, wyzwisk i kłótni. Takie "przejściowe wojny" są dla nich korzystne, bo mają kolejny pretekst do wrzucenia filmiku, który przekłada się na subskrybcje, komentarze, like oraz pieniążki które serwis youtube wypłaca.

Opublikowano

@up dokładnie. zobaczcie sobie ile filmik gimpera zrobił łapek i wyświetleń - 60 tyś (w dół pomijam) i 577 210, kiedy jego poprzednie filmiki mają po ok 13 tyś łapek w górę i 130 tyś wyświetleń

linki w górę

Opublikowano

Przecież już zniszczyli Atora jak to sami powiedzieli - więc łaskawie może nie wracajcie do tego co już było, bo przez rok Ator siedział cicho.

To jest nowa sprawa = nowa drama - więc do starej nie wracamy.

Chodzi tutaj tylko i wyłącznie o nieustanne do teraz obrażanie jego rodziny oraz Atora przez Gimper'a na jego filmach.

I tutaj nikt nie może tego podważyć, więc Ator ma rację.

Gimper i zgrajka wymierzyła karę indywidualnie, nie pozywając go do sądu(bo i tak by nie mieli niczego konkretnego), tylko niszcząc go na YouTube oraz przeprowadzając atak widzów zombie.

Teraz gdy miarka się przebrała do tego stopnia że Gimper wyzywa jego rodziców i żonę(jak popieracie taki humor to macie coś z garem), Ator zgłasza to słusznie do sądu - w którym wygra na 100%.

//PS. Nie, nie lubie Atora przez jego wcześniejsze zachowania, ale tutaj wygrywa na lajcie.

//PS. Kto założy temat na temat "ROMANSE YOUTUBERÓW" :D

Opublikowano

Aby ator wygrał nie dlatego że go popieram , chcę zobaczyć  gimpera w więzieniu.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Aby ator wygrał nie dlatego że go popieram , chcę zobaczyć  gimpera w więzieniu.

'' Rap z wyrokiem sprzedaje sie lepiej ''

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czemu wszyscy płaczą, że widzowie są w to w ciąganie, żeby już nie nagrywać filmików na ten temat itp? Ja tam np. lubię takie dramy  :D

linki w górę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...