Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altaris2.pl [Hard/Medium] [Dedyk]

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18;30 klient haha :D 

To ja już widzę co to będzie dalej :D Ale nadal wierze, że serwer wypali i będzie kosa :) 

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

18;30 klient haha :D

To ja już widzę co to będzie dalej :D Ale nadal wierze, że serwer wypali i będzie kosa :)

Też coś czuje że może być lipa skoro na początku już są takie problemy , pożyjemy zobaczymy.

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

To teraz jeszcze skan by sie przydal.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Gra juz ktos?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Uczeń
Opublikowano

jebane scierwa dawac info kiedy start, a nie pyski w dupe i zero info :) jebac cala administracje wejde tylko sprawdzic wasze 2k graczy XDDDDDDDD bo nie bedzie wiecej niz 700

Opublikowano

jebane scierwa dawac info kiedy start, a nie pyski w dupe i zero info :) jebac cala administracje wejde tylko sprawdzic wasze 2k graczy XDDDDDDDD bo nie bedzie wiecej niz 700

Głowy nie dam, ale strzelam na ~300

info.png

Opublikowano

Wy ludzie wstydu ani pomyślunku za grosz nie macie... Dali klienta tak? Skoro dali klienta to pewno dadzą start za godzinke około aby każdy kto ma normalny internet mógł sobie pobrać i zagrać na starcie...

A wy odrazu hejt hejt hejt. Chcecie info? Istneje coś takiego jak forum serwerowe. Chociaż może lepiej nie wchodzcie tam bo narazie jest spokojnie. Nie potrzeba takich gówno burz jak tu na mpc

Opublikowano

Wy ludzie wstydu ani pomyślunku za grosz nie macie... Dali klienta tak? Skoro dali klienta to pewno dadzą start za godzinke około aby każdy kto ma normalny internet mógł sobie pobrać i zagrać na starcie...

A wy odrazu hejt hejt hejt. Chcecie info? Istneje coś takiego jak forum serwerowe. Chociaż może lepiej nie wchodzcie tam bo narazie jest spokojnie. Nie potrzeba takich gówno burz jak tu na mpc

Mam bana więc nie mam info :Do.O

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

­

Może mi jeszcze  powiesz mi że to wina administracji że nie potrafisz się zachować?

Opublikowano

­

Może mi jeszcze  powiesz mi że to wina administracji że nie potrafisz się zachować?

Tak :D

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Pomimo problemów koledzy zachęcili mnie do gry- serwer poszedł! Wbijam, 5 minut i 30 poziom?? HARD? EQ startowe +9 ?? Z wielkim żalem przemilczałem, ale gry po kolejnych 2 minutach mnie zaczęło wywalać z serwera to podziękowałem. Życzę powodzenia, bo na mnie i moich znajomych nie macie co liczyć.

Pozdro!

info.png

Opublikowano

Ten itemshop to porazka, jak on jest zrobiony profesjonalnie zagram ale watpie ze ten serwer ustoi dluzej niz Nykeria

Pomogłem ? Lajk !

Pomocnik
Opublikowano

Pomimo problemów koledzy zachęcili mnie do gry- serwer poszedł! Wbijam, 5 minut i 30 poziom?? HARD? EQ startowe +9 ?? Z wielkim żalem przemilczałem, ale gry po kolejnych 2 minutach mnie zaczęło wywalać z serwera to podziękowałem. Życzę powodzenia, bo na mnie i moich znajomych nie macie co liczyć.

Pozdro!

Gdzie Ty widzisz 30 poziom?

Opublikowano

xyz Łapcie łatkę od administracji XDDDDDDDD

­Macie clienta: xyz

Do pików wykonywalnych trzeba dodać skany! Jeśli edytujecie te posty to należy zamieścić skan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...