Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altaris2.pl [Hard/Medium] [Dedyk]

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Channele są bardzo niestabilne. :)

Ile teraz graczy mniej więcej na ves***sie jest bo mimo że wbiłem maxa to chyba wrócę jak żaden dobry serwer od 2 tygodni nie wystartował :D

Opublikowano

Szkoda, bo pobralem klienta.

Mam nadzieje, ze jutro bedzie dzialac.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Dobra ja zwijam na inny serwer bo widzę ze lipa , życzę powodzenia z serwerem pozdro.

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

A ja dodam od siebie, że choćby było tu 50 osób to i tak zagram :) Każdy widzę się tutaj ostro piekli :)

Wiecej ulepow, tylko komu je sellac? :D

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Jak chcecie, to Wam ogarnę ten syf, oczywiście nie za darmo :)  Jeśli wyrażacie chęć współpracy, zapraszam na pw.

Opublikowano

serwer slabo dopracowany to widac robiony na szybko watpie ze przyciagnie graczy mimo reklamy

Słabo dopracowany bo nie wytrzymał DeDeOsÓw? No widzisz i nie grzmisz...

Nie chcesz, nie graj proste. Nie wiem tylko po co wylewasz tutaj swój ból. Popracuj nad interpunkcją bo płakać się chcę patrząc na takie wypowiedzi.

Opublikowano

serwer slabo dopracowany to widac robiony na szybko watpie ze przyciagnie graczy mimo reklamy

Nie chcesz, nie graj proste. Nie wiem tylko po co wylewasz tutaj swój ból. Popracuj nad interpunkcją bo płakać się chcę patrząc na takie wypowiedzi.

A znalazł się ktoś kto chciał takie coś atakować? xD

Opublikowano

sluchaj nie chodzi mi o ddos tylko o strone np panie humanisto

Pomogłem ? Lajk !

Pomocnik
Opublikowano

Jest info na stronie głównej:

Serwer do 20min zostanie włączony! Problem z kanałami zostanie naprawiony i już nie powinno być błędu. Pozdrawiamy i Przepraszamy.

Opublikowano

Zapisywanie haseł zbugowane czy ja nie wiem co, za każdym razem jak chciałem się zalogować ( oczywiście jak serwer działał ) to wyskakuje mi, że hasło lub login jest błędne, tak samo jest nawet jak wpiszę je ręcznie, wtf? 

Dobra, konta są wyłączone i dlatego tak, haha fail  :((

Opublikowano

sluchaj nie chodzi mi o ddos tylko o strone np panie humanisto

A co chcesz od strony? 

Opublikowano

I tak czekam, nawet jakbym musiał czekać do jutra, pozdrawiam i oczywiście liczę na naprawę i poprawę, hehe.
W sumie to już powinien działać serwik lecz póki co jest blado.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Channele są bardzo niestabilne. :)

@Endymion BYŁY, pomogłem chłopakom nie musisz dziękować, teraz mogę jedynie życzyć miłej gry B) .

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

A znalazł się ktoś kto chciał takie coś atakować? xD

Pilnuj swojego gównianego Vesterisa 

ps. Nie pozdrawiam 

Opublikowano

Dlaczego nie można pobrać klienta? Przekierowuje od razu na stronę pobierania, niezależnie czy wybieram klienta czy patch. Równie dobrze, mogę sobie klikać F5 i mieć taką samą radość z gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...