Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altaris2.pl [Hard/Medium] [Dedyk]

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś w tym jest, drop KU to porażka , exp to porażka , może to już za ciężki serwer skoro trudniej znalezc metina niz na PLu

Opublikowano

Serwer ogólnie mi się podoba. 

Rzeczy do poprawki:

-drop medali z każdego metina czy coś

-o wiele lepszy drop z metków (na 20 lvlu, żeby nic nie leciało z metka czerni to chyba jakieś nieporozumienie)

- misje są do poprawienia (rozwal 3 metki cierpienia, ciekawe  jak skoro nigdzie ich nie ma)

- zwiekszenie respu metinow

Opublikowano

po wbiciu 25lvl stwierdzam że nie ma sensu tam grać

pełno bugów 

drop c*****y

respy mobów porażka

exp żmudny

Exp dla mnie był fajnym wyzwaniem . Nie było źle :)

Tylko cała reszta wymieniona xD

Opublikowano

Serwer gówno więcej botów niż graczy. Żałosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Serwer gówno więcej botów niż graczy. Żałosne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak może być więcej botów od graczy :D 

Na boty mamy sposób :) 

Opublikowano

Udostępniam łatkę z update'u #1

xyz

Przypominam, że niektóre rzeczy z tego update'u zostaną wprowadzone dziś koło godziny 21-22

- Zmiana kanałów

- Modyfikacje Clienta

To jest od was łatka?

Łatki są na forum/stronie serwera. Nie ryzykuj! Coś czuje że w tym czymś jest tylko kaylogger

Opublikowano

Pograłem 30 minut i tak wieje nudą że odpuściłem... serwer jest na maxa słaby a mobów na jednym spocie jest więcej od graczy na całym serwerze a spoty co 10 minut :D

Opublikowano

Jak może być więcej botów od graczy :D

Na boty mamy sposób :)

Sposób? 

Siedząc dzisiaj rano na ts'ie od Treca usłyszeliśmy:

"Oo jaki bot... Ale nie chce mi się go nawet banować, nie jestem od banowania. Timo wejdzie to zbanuje"

To jest podejście? Nie odpalał serwera bo do strony masz dostęp tylko Ty i on nie ma jak łatki udostępnić? Żarty jakieś? Trecu nie chciał dostać "zjebby" za odpalenie serwera...

Liczyłem Panowie naprawdę na konkretny serwer ale mnie rozczarowaliście na całej linii. 

Opublikowano

Za ciężki exp, wydałem cały hajs na FMS i nie ulepszyłem .. 2x+9 mi nie weszło , teraz mam +4, bez hajsu, za nudny a skille na G bede mial moze za 2 miesiace , bez sensu . Odpuszczam ;) 

Opublikowano

Za ciężki exp, wydałem cały hajs na FMS i nie ulepszyłem .. 2x+9 mi nie weszło , teraz mam +4, bez hajsu, za nudny a skille na G bede mial moze za 2 miesiace , bez sensu . Odpuszczam ;)

A czego się spodziewałeś po serwerze hard?

Opublikowano

Witam, 

Aktualnie trochę to wszystko idzie mozolnie ale widać, że Timo się stara wszystko ogarniać.

Teraz wprowadzają aktualizacje która sądzę, że dużo zmieni :)

I zachęcam do wbicia na serwer.

Pozdrawiam REtro :)

73237864324156953164.jpg

Opublikowano

czy osoby które używały buga z kamieniami zostały zbanowane?

Skille zostały im cofnięte :)

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...