Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altaris2.pl [Hard/Medium] [Dedyk]

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Channele są bardzo niestabilne. :)

@Endymion BYŁY, pomogłem chłopakom nie musisz dziękować, teraz mogę jedynie życzyć miłej gry B) .

Nie wnikam, ziomek z ts gra i mówił że porażka z channelami. xD

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer już stabilnie działa, teraz tylko dbać o graczy :D 

Będziemy dbać o serwer i graczy. Kto nie będzie chciał grać trudno, czas zacząć wyścig i trasę eventów

Wszystkie linki już działają pamiętajcie o łatce! Pozdrawiamy i przepraszamy za problemy

Opublikowano

Jest przerwa, dlatego pasy nie działają:)

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Podsumowanie po godzinie gry jest takie , że serwer to zwykłe dno i nuda .

Misji są związane z ubijaniem metinów i zabijaniem mobów w ilościach , nic innego ...

Dungi nie działają więc pozostaje tylko expić + ten exp to zenada ... 

nie polecam.

Opublikowano

Podsumowanie po godzinie gry jest takie , że serwer to zwykłe dno i nuda .

Misji są związane z ubijaniem metinów i zabijaniem mobów w ilościach , nic innego ...

Dungi nie działają więc pozostaje tylko expić + ten exp to zenada ... 

nie polecam.

Konkurencjs nie spi haha4Nie spodiewalem sie ze taki dobry Serwer Polecam

Opublikowano

Wbiem zagrałem i już nie pogram. 
Metki rzadziej spotykam niż na PL , sam drop ku jest tragiczny , a drop medali konnych pozostawie bez komentarza.
Spoty mierne jak na taki serwer
Durny wierzchowiec na 12h , bez którego potem jakaś porażka jest zwłaszcza , że serwer odpaliło koło 22, i były przerwy. 
Jedyne co dali w aktualizacji to brak możliwości przekładania wierzchowca z nowej postaci. 
Mało kto gra. Jak na drugi dzień po starcie jest 300 osób o poranku to za tydzień bedzie 20. 
Pozdrawiam

Opublikowano

Wbiem zagrałem i już nie pogram.

Metki rzadziej spotykam niż na PL , sam drop ku jest tragiczny , a drop medali konnych pozostawie bez komentarza.

Spoty mierne jak na taki serwer

Durny wierzchowiec na 12h , bez którego potem jakaś porażka jest zwłaszcza , że serwer odpaliło koło 22, i były przerwy.

Jedyne co dali w aktualizacji to brak możliwości przekładania wierzchowca z nowej postaci.

Mało kto gra. Jak na drugi dzień po starcie jest 300 osób o poranku to za tydzień bedzie 20.

Pozdrawiam

Polecam zmienić nick na wróżba maciej czy Nostradamus... :)
Opublikowano

Niestety i u mnie rozczarowanie na serwie nic praktycznie nie ma jest zbyt nudno zadnych nowosci + rzeczy ktorzy opisali wyzej

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...