Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altaris2.pl [Hard/Medium] [Dedyk]

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie.

Klienta da się już pobrać?

Ponieważ zarejestrowałem się, a klikanie w download/patch nic nie powoduje.

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie.

Klienta da się już pobrać?

Ponieważ zarejestrowałem się, a klikanie w download/patch nic nie powoduje.

Oficjalnie klienta będzie można pobrać około 15/16 czyli kilka H przed startem. Wydaję mi się że osoby z najslabszym internetem dają radę pobrać.

Opublikowano

Choć zwykle na hardach nie gram, bo nie ma to jakiegokolwiek sensu tutaj aż palę się do gry. Sam klimat serwera, oraz chęć administracji do pomocy daje wielki plus przyszłości serwera. Co do stabilności serwera nie ma co się wypowiadać, bo wiadomo na 100% że nie padnie z przyczyn finansowych #Timo - nie ma co. Czekam na 19:00 i lecimy po iphona  :yay:

image.png

Opublikowano

Choć zwykle na hardach nie gram, bo nie ma to jakiegokolwiek sensu tutaj aż palę się do gry. Sam klimat serwera, oraz chęć administracji do pomocy daje wielki plus przyszłości serwera. Co do stabilności serwera nie ma co się wypowiadać, bo wiadomo na 100% że nie padnie z przyczyn finansowych #Timo - nie ma co. Czekam na 19:00 i lecimy po iphona  :yay:

My również czekamy. Zapraszamy wszystkich przed startem nawet o 17/18 na ts'a kanał : gSzlJrv.jpg

Opublikowano

A co mi tam.. Polecę ! Widać, że Timo się stara żeby wszystko było na picuś. ;)

Opublikowano

Gdyby  było jakieś 800 graczy online to warto grać ale niezapowiada sie nawet na połowe tej liczby szkoda bo serwer taki jak lubie.

Opublikowano

Gdyby  było jakieś 800 graczy online to warto grać ale niezapowiada sie nawet na połowe tej liczby szkoda bo serwer taki jak lubie.

Z takim podejściem jakie Ty reprezentujesz to się nie dziw, że według Ciebie nie będzie 800 graczy. Po prostu graj i się baw.

image.png

Opublikowano

Powodzenia w projekcie u kogo reklama? 

PS chcę tylko poinformować również że za grafikę trzeba zapłacić do 22, inaczej prezentacja będzie musiała zostać zamknięta z powodu jej kradzieży. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Z takim podejściem jakie Ty reprezentujesz to się nie dziw, że według Ciebie nie będzie 800 graczy. Po prostu graj i się baw.

A czy ja napisalem ze nie zagram? Poprostu uwazam ze na dluzsza mete nie warto grac na serwerach o malej liczbie graczy. Ale nikogo nie przekreslam. Zobacze ile tu bedzie graczy. 

Opublikowano

Rozmawiałem wczoraj troszkę czasu na TSie z administracją i jestem pewien że wiedzą czego chcą i z czystym sumieniem mogę was zaprosić na ten serwer - nie zawiedziecie się!

Widzimy się dzisiaj o 19:00 na starcie!

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Taka mala sugestia usuncie ulepszacze z is. Nie bedmialy wartosci na serwie.Do tego nie bedzie sensu chodzic na dungi

Są bardzo tanie i zrobione jakby komuś brakowalo 1/2 ulepek. Nie zepsuje to rynku serwera. Kto normalny będzie kupować wieksze ilości ulepek w IS.

Widzimy sie o 19.00... chyba na to czekałem! wracam do gry mordeczki!

Zapraszamy i czekamy

bez buffa ogarnie się spoty w v2 itd?

Zależy od Eq oraz Postaci jak zawsze :)

Opublikowano

Taka mala sugestia usuncie ulepszacze z is. Nie bedmialy wartosci na serwie.Do tego nie bedzie sensu chodzic na dungi

Są bardzo tanie i zrobione jakby komuś brakowalo 1/2 ulepek. Nie zepsuje to rynku serwera. Kto normalny będzie kupować wieksze ilości ulepek w IS.

Znajdzie sie pare osob ktore beda wykupowac is i wystawiac shopy. Chodzenie nie bedzie oplacalne. Dajcie zamiast ulepow Kupony ze sm i bedzie git. Jak z dropem smieci? USuniecie, czy trzeba bedzie minuty wyberac itemy ze sterty>?

Opublikowano

Znajdzie sie pare osob ktore beda wykupowac is i wystawiac shopy. Chodzenie nie bedzie oplacalne. Dajcie zamiast ulepow Kupony ze sm i bedzie git. Jak z dropem smieci? USuniecie, czy trzeba bedzie minuty wyberac itemy ze sterty>?

Drop wszystkich śmieci został usnięty. Kupony Sm będa dostępne.

Opublikowano

Czemu nic nie ma na temat dungeonów?

Jak to nie :D Są Baronówna, Beran, Azrael, Rajd Dzikusów itp

kiedy bedzie client do pobrania bo ten ze strony nie dziala? tak samo jak patcher?

Około 16/17:00

Opublikowano

@SirDanUk, kiedy będę mógł zobaczyć co jest w IS itp? Czy już to moge zrobić? Bo mam wolne PSC i może na start bym sie wspomógł bo serwer w 100% w moim typie 

Opublikowano

Czemu nic nie ma na temat dungeonów?

Jak to nie :D Są Baronówna, Beran, Azrael, Rajd Dzikusów itp

kiedy bedzie client do pobrania bo ten ze strony nie dziala? tak samo jak patcher?

Około 16/17:00

chyba nie myslicie o tych co maja wolnego neta downiaki xD

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...