Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altaris2.pl [Hard/Medium] [Dedyk]

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche lipa dawać klienta godzine przed startem, dużo ludzi będzie pobierało, dajcie dużo hostingów chociaż ;)

Opublikowano

Troche lipa dawać klienta godzine przed startem, dużo ludzi będzie pobierało, dajcie dużo hostingów chociaż ;)

Będą 2/3 hostingi

Była jakaś beta przed startem? Nie będzie bugów?

Nie powinno być większych bugów które zaszkodzą serwerowi 

Jest już client ? 

Jeszcze nie

Opublikowano

Czuje, że bedzie jedna wielka lipa z serwera jak to zazwyczaj bywa ;d

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

lipa lipa lipa lipa ja nie zagram na starcie bo nadal nie ma clienta a nie mam najlepszego neta..

Aha i nie zamierzam zarywac nocki bo  macie opoznienie -.-

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

Opublikowano

Skoro start sie przesunie, również nie zagram, jak sie coś pisze to powinno się z tego wywiązywać.

dokladnie to najbardziej wk*** jak maja tak robic na poczatku to co bedzie potem ? Zlewka i lekcewazenie tych co czekaja-.-

Opublikowano

admini to chuje i dzieci

Opublikowano

Nie polecam serwera.Administracja jest strasznie nieodpowiedzialna ;]

Nieodpowiedzialna? Odpisujemy każdemu do 5min, pomagamy w tej chwili mamy na głowie 100 osób na ts niestety nie rozdwoimy się

Skoro start sie przesunie, również nie zagram, jak sie coś pisze to powinno się z tego wywiązywać.

dokladnie to najbardziej wk*** jak maja tak robic na poczatku to co bedzie potem ? Zlewka i lekcewazenie tych co czekaja-.-

Jeżeli dla Was to jest zlewka to idzcie na serwery gdzie administracji nie ma wgl :) 

Nie zagram, bo bede 20 minut za topką, ponieważ mam wolniejsze łącze internetowe.Co za nieodpowiedzialna administracja.

Specjalnie dla takich osób przełożyliśmy start

Prosze nie hejtowac administracji, wrzuca klienta 5h po starcie

Tak sobie to tłumacz :)

START PRZEŁOŻONY NA 20:00! 

Klient o 18:30

Przepraszamy

Opublikowano

Wbiłem z ciekawości na forum a tam co użytkownicy są banowani za to że się pytają kiedy client jak dla mnie to jest śmieszne 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...