Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altaris2.pl [Hard/Medium] [Dedyk]

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie tu jest sens robić wszystko na raz? Nie lepiej byłoby tydzień przed dodać klient i rejestracje?

//Reklama OFF.

• Odpowiedzi 283
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widac ludzie nie moga zyc bez metina.

W tym czasie byscie porobili cos ciekawego czy cos.

A nie od 13 czekacie na start serwera :>

Dla mnie start moze byc nawet jutro, bo i tak zaczne grac od nowa poniewaz startowy is pewnie leci nawet jak sie wylogujemy.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Spadam szkoda czasu na ten syfiasty serwer  ;) zabawiajcie dalej dzieci na ts i śpiewajcie razem z nimi "DOMOWE PRZEDSZKOLE"  :D

Opublikowano

Spadam szkoda czasu na ten syfiasty serwer  ;) zabawiajcie dalej dzieci na ts i śpiewajcie razem z nimi "DOMOWE PRZEDSZKOLE"  :D

Szkoda czasu, bo nie mozesz wytrzymac 2 godzin bez serwera?

Tacy ludzie sa zalosni, czy to pierwszy serwer na ktorym sa opoznienia ?

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

papa, nikt nie będzie płakał :*

@ skąd dodania 5b?

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie, wejde i sprawdzę ale jak będzie mało osób to wyjde :p

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Wbiłem z ciekawości na forum a tam co użytkownicy są banowani za to że się pytają kiedy client jak dla mnie to jest śmieszne 

Nikt nie dostał bana za takie coś. Ostatni ban był około 7 dni temu za łamanie regulaminu :)

Gdzie tu jest sens robić wszystko na raz? Nie lepiej byłoby tydzień przed dodać klient i rejestracje?

Musi być reset bazy przed startem więc co to za sens dodać rejestracje tydzień przed skoro i tak jeszcze raz będziesz musiał robić konto

Widac ludzie nie moga zyc bez metina.

W tym czasie byscie porobili cos ciekawego czy cos.

A nie od 13 czekacie na start serwera :>

Dla mnie start moze byc nawet jutro, bo i tak zaczne grac od nowa poniewaz startowy is pewnie leci nawet jak sie wylogujemy.

Niestety to jest polska xD

Miłego dnia

Szkoda czasu, bo nie mozesz wytrzymac 2 godzin bez serwera?

Tacy ludzie sa zalosni, czy to pierwszy serwer na ktorym sa opoznienia ?

Staramy się robić wszystko aby ludzie czuli się dobrze, organizujemy różnego typu eventy jednak tacy są ludzie ;p

papa, nikt nie będzie płakał :*

@ skąd dodania 5b?

5b Dodajesz zwykłą zmianką

Zapowiada się ciekawie, wejde i sprawdzę ale jak będzie mało osób to wyjde :p

Zapraszamy ! 

Opublikowano

Po co się pytać co chwile kiedy będzie client? Jak będzie, to się dowiecie :D

Trochę cierpliwości, chcą być przygotowani, chcą żeby start wypalił, to dajcie im troche czasu.

Opublikowano

Trochę cierpliwości, chcą być przygotowani, chcą żeby start wypalił, to dajcie im troche czasu.

Bo nas okłamują?

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Bo nas okłamują?

­

Robią co mogą, problemy techniczne zawsze się mogą zdarzyć ;) Okłamywaniem bym tego nie nazwał.

Opublikowano

Bo nas okłamują?

­

Dzwońcie na pogotowie mam raka
Opublikowano

Bo nas okłamują?

­

Dzwońcie na pogotowie mam raka

Raka Głowy :D?

­

Bo nas okłamują?

­

Robią co mogą, problemy techniczne zawsze się mogą zdarzyć ;) Okłamywaniem bym tego nie nazwał.

Ja mam swoje zdanie ty masz swoje Kappa

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy administratorzy serwera nauczą że clienta wstawia się dzień max dwa przed startem 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

"Robią co mogą", jakby nie mogli klienta wstawić wcześniej tylko godzinę przed startem :) Będzie wielki płacz, bo nie każdy pobierze i pewnie będzie tak, że start za tydzień i cały serwer c...j strzeli.

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy administratorzy serwera nauczą że clienta wstawia się dzień max dwa przed startem 

Powiem tyle. Dobra Administracja tak robi czyli 20-30% takich serwerów :D

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Youtuberzy zaczna nagrywac to i tak zacheca ludzi do grania.

Mam nadzieje, ze do 20 wypali.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

­

Hallo, masz sobotę! Idź do baru? Do znajomych? Wrócisz i zapewniam Cię, że ten client nad którym tak ubolewasz już będzie :)

Godzina/dwie/trzy różnicy i wszystkim odpier****. Naprawdę nie potraficie wytrzymać tyle bez tej gry? Okłamują nas? W jaki sposób jestem ciekawy. Nie dali rady się wyrobić, trudno dajmy im nieco czasu i szansę aby się poprawili :)

Opublikowano

­

Hallo, masz sobotę! Idź do baru? Do znajomych? Wrócisz i zapewniam Cię, że ten client nad którym tak ubolewasz już będzie :)

Godzina/dwie/trzy różnicy i wszystkim odpier****. Naprawdę nie potraficie wytrzymać tyle bez tej gry? Okłamują nas? W jaki sposób jestem ciekawy. Nie dali rady się wyrobić, trudno dajmy im nieco czasu i szansę aby się poprawili :)

Powiem tyle :D Mam wywalone kiedy będzie client :D Bo i tak mam do roboty coś. Czasu? Jak pisali o 18:30.Tak trochu nie ładnie :D

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

A idz to powiedz typowemu graczowi metina zeby poszedl do baru lub znajomych, oni znajomych szukaja na wolaczu w metinie.

Wydajnosc systemu:

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

A idz to powiedz typowemu graczowi metina zeby poszedl do baru lub znajomych, oni znajomych szukaja na wolaczu w metinie.

,, Szukam dziewczyne w realu +13. Pisać PW'' Takie coś wygląda?

­

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

,, Szukam dziewczyne w realu +13. Pisać PW'' Takie coś wygląda?

­

Bardziej Biedronka. Wiesz, świecie klimat amareny i VIP'a, to jest romantyznm XXI w !

Emmm, żeby nie było warna.. :D

Powiedz mi jak z bonami? Będą wchodziły jak na serwer hard przystało czy jednak będą mixane perfy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...