Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogółem widzę pozytywne opinie. Ale dla pewności. Warto zaczynać grę, czy serwer się wypala? Dużo nowych graczy, żeby wyrównać poziom, czy będę latał przy samych maxach? :)

Jeśli masz siłę i czas napierdzielać się o spoty na każdej mapie to wbijaj, bo oprócz tego serwowi zbytnio nic zarzucić nie można (no może poza czasami mulastym klientem ;) )

Ogółem widzę pozytywne opinie. Ale dla pewności. Warto zaczynać grę, czy serwer się wypala? Dużo nowych graczy, żeby wyrównać poziom, czy będę latał przy samych maxach? :)

Oczywiście, że opłaca :D Serwer dopiero się rozwija ;) Nie ma samych maxów, odczuwam to na mapce 130, widząc i walcząc o zajęte spoty :P 

Polecam mocno, tym bardziej, że niebawem update, a aktualnie trwa event świąteczny. :) 

­

Jeden z serwerów na aktualną chwilę który mogę Ci polecić. Nie jest za trudno i nie jest też za łatwo. Po zrobieniu wszystkiego dopiero zaczęło mi wiać nudą dlatego przystopowałem. Jeżeli lubisz serwery gdzie są mocne zadymy oraz ustawki to jak najbardziej wbijaj. Częste wojny, aktualny event wielkanocny bodajże do środy. :)

Dzieki :P Wbijam do Chunjo lub Shinsoo, chętnie w przyszłości złapię jakąś gildię :P

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Serwer godny polecenia.

Dawno nie grałem na tak ciekawym serwerze. Po powrocie (około 6 msc.) cieszę się, że udało mi się na taki serwer :)

Polecam.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Blokada eq jest do poprawy:

Jezeli mam zablokowane eq mozemy normalnie wystawiać eq 

Mimo to polecam gra sie bardzo przyjemnie 

Opublikowano

Warto zaczac?

Ile ludzi ONLINE?

Jak najbardziej warto ! Zapraszam ;)

Ludzi? Podobno aż za dużo. 1,5k-2k około ;)

Jaki procent na drop strojów fryzur petów i wierzchowców bo otworzyłem już chyba 600 jajek i nic xD

graphic.png

Opublikowano

Warto zaczac?

Ile ludzi ONLINE?

Jaki procent na drop strojów fryzur petów i wierzchowców bo otworzyłem już chyba 600 jajek i nic xD

Chyba 0,04% :D Ja ponad 800 i też nic ^_^

Sporo leci jajek, więc nie mogli za dużego % dać  :D

Opublikowano

Warto zaczac?

Ile ludzi ONLINE?

Chyba 0,04% :D Ja ponad 800 i też nic ^_^

Sporo leci jajek, więc nie mogli za dużego % dać   :D

Ale trochę smutne jak ludziom z pierwszych jajek leci a ja otworzyłem tyle i nic xD

graphic.png

Opublikowano

Gdzie do jasnej ciasnej jest króliczek z m1?!

A pobrales latke? Bo po patcherze niektórzy nie widzieli, a był obok Uriela.

nlUSIa9.png

Opublikowano

U mnie był przez parę dni, był jeszcze o 21, a o północy go zniknęło :v Spatchowanie pomogło

Opublikowano

U mnie był przez parę dni, był jeszcze o 21, a o północy go zniknęło :v Spatchowanie pomogło

Event przypadkiem do północy nie trwał? Trochę lipa, bo jeszcze z 40 marchewek mi zostało xD

nlUSIa9.png

Opublikowano

Event przypadkiem do północy nie trwał? Trochę lipa, bo jeszcze z 40 marchewek mi zostało xD

Chyba do 30.03 jest, wiec cisnij :D

Opublikowano

Blokada eq jest do poprawy:

Jezeli mam zablokowane eq mozemy normalnie wystawiać eq 

Mimo to polecam gra sie bardzo przyjemnie

Ty na swoim komputerze możesz wystawiać, ale jeśli ktoś wejdzie na twoje konto ma swoim kompie to nic nie może.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jaka klasa zagrac? Body/mental czy sura tutaj lepszy?

Mental jak wiadomo kosi na wojnach, body dobry w pvp, bm taki 7/10, a wp póki nie dostanie rozpra działa jak mental.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ile tutaj naprawde gra ludzi , mozna prosic o ss?

W ta ilość 2k jak podaje Kamilek, aż tak bym nie wierzył, ale 1,5k to śmiało :)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Po co ta pazerność na kase ? Kiedyś na Dreikon były eventy takie jak jest teraz 0.04% na drop Unikatowego przedmiotu a wy teraz prosto wszystko do item shopa dodaliście Smiech na sali.

Zapewne zaraz padnie odpowiedz serwer musi sie z czego utrzymywać :D Kocham to Polecam dodać jeszcze eq na 160 do item shopa zeby serwer sie utrzymał 

Opublikowano

Po co ta pazerność na kase ? Kiedyś na Dreikon były eventy takie jak jest teraz 0.04% na drop Unikatowego przedmiotu a wy teraz prosto wszystko do item shopa dodaliście Smiech na sali.

Przedmioty z aktualnego eventu zostały dodane na prośbę graczy, rozmawiałam dziś rano o tym z Patrykiem.

Wiele osób zdobyło te rzeczy, drop jest ustawiony w odpowiedni sposób. 

Jeśli chodzi o resztę itemków- nikt nie jest zmuszany do zakupu czegokolwiek w ItemShopie (choć nie spotkałam się z tym, by ktoś marudził na za duże ceny, w porównaniu z resztą serwerów, a jak wiadomo, chłopcy opłacać wszystkiego pasją nie zdołają) można to zrobić w grze, za yangi ;) 

­

tMjZlYU.png

Opublikowano

Przedmioty z aktualnego eventu zostały dodane na prośbę graczy, rozmawiałam dziś rano o tym z Patrykiem.

Wiele osób zdobyło te rzeczy, drop jest ustawiony w odpowiedni sposób. 

Jeśli chodzi o resztę itemków- nikt nie jest zmuszany do zakupu czegokolwiek w ItemShopie (choć nie spotkałam się z tym, by ktoś marudził na za duże ceny, w porównaniu z resztą serwerów, a jak wiadomo, chłopcy opłacać wszystkiego pasją nie zdołają) można to zrobić w grze, za yangi ;) 

­

Dodanie tego do IS było głupotą. PO co ten event w takim razie ?

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...