Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepsze jest to, że administracja uparła się na siłę, by zrobić update poziomy, a 80% graczy nie jest chętnych na to, wiec dosyć ciekawie.

To, że lekko hajs przestał się zgadzać nie znaczy, że macie psuć zabawę graczom, bo dopiero teraz zaczęły się wojny, a tak będzie trzeba czekać znowu miesiąc....

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jak najszybciej zarobić jakieś 50-60kk na 100lvl?

Loch od 100. W ostaniej komnacie dropić Szmaragdowe można

Czy ostsatnia latka zawiera w sobie wszystkie poprzednie? W pryszlosci macie zamiar zwiekaszac lvl?

Ostatnia latka zawiera wszystko :p

Opublikowano

Jak najszybciej zarobić jakieś 50-60kk na 100lvl?

Loch od 100. W ostaniej komnacie dropić Szmaragdowe można

Czy ostsatnia latka zawiera w sobie wszystkie poprzednie? W pryszlosci macie zamiar zwiekaszac lvl?

Ostatnia latka zawiera wszystko :p

Nie sadzicie iż drop na mapie 160 jest w chuy przepierdolony? Od 2 dni nie moge zbić metka i Bossa:> Podziwiam was za bezmyślność aby dunga nie dodać, bądż map do dropu.. Tyle wiary na serwie a eq z chuya mozna zrobic.. Pozdrawiam. Ale mapa 145 wielkie gowno. wszystko obstawione. Peace

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

monotonia i tyle w temacie ;)

serwer fajny ale brakuje czegoś co by ożywiło grę ;D

Dlatego aktualką lv i parę innych systemów :v

Wojen i pvp na max lv jest masa, do tego turniej. Wystarczy chcieć coś zrobić :l

Opublikowano

Wojen i pvp na max lv jest masa, do tego turniej. Wystarczy chcieć coś zrobić :l

Turniej w którym bierze udział 6 gildii? Na podobnież 2,5k ludzi online?

Wojen ogrom? Bije się około 8-9 gildii, a jak przegrają to o następną wojnę trzeba się prosić.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Turniej w którym bierze udział 6 gildii? Na podobnież 2,5k ludzi online?

Wojen ogrom? Bije się około 8-9 gildii, a jak przegrają to o następną wojnę trzeba się prosić.

Na innych serwerach masz więcej gildii ?

Grałem na Inv**. Praktycznie były 2-4 gildie takie lepsze, resztę bez eq maksymalnego. Wojen praktycznie nikt nie chciał przyjmować. Jak już umówiliśmy się na dany termin to zazwyczaj przekładali. Jak były 2-3 wojny w tygodniu to było dobrze:D.  Tam też graczy było koło 1,5-2k

Tutaj jest sporo wojenek, zadymek, także nie wiem na co wy narzekacie. 

Gracze, boją się chyba, ze spadną w rankingu gildii :D

Może zrobić tak jak jest na invo**. Usunąć ilość pkt. Tylko dodać tak, że ta gildia, która ma najwięcej zwycięstw prowadzi.  Porażki i remisy się nie liczą. Oczywiście, gdyby gildie nabijały pkt na jakichś gildiach fejkowych zostawałyby usuwane. 

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować, ponieważ jak klikam „stwórz konto” przenosi mnie na stronę główną, jakieś pomysły? :(

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować, ponieważ jak klikam „stwórz konto” przenosi mnie na stronę główną, jakieś pomysły? :(

Spróbuj odpalić na innej przeglądarce :p

Opublikowano

@Freevooo - Dalej mam to samo.. próbowałem z Opery, Chrome, Mozilli i nawet explorera  xD Czyściłem też ciasteczka ale to nic nie pomogło :( 

Opublikowano

Serio kuźwa? Zapierdzielam półtorej godziny bez mapy po AV2, żeby dostać się do miejsca, gdzie wyczaiłem, że są nieruszane na każdym kanale metiny tylko po to, żeby po zalogowaniu dziś znaleźć się na samiusieńkim początku (i to nie był pierwszy taki incydent)...

Opublikowano

@Freevooo - Dalej mam to samo.. próbowałem z Opery, Chrome, Mozilli i nawet explorera xD Czyściłem też ciasteczka ale to nic nie pomogło :(

Nie masz tam regulaminu? :O

Opublikowano

@Freevooo - Dalej mam to samo.. próbowałem z Opery, Chrome, Mozilli i nawet explorera xD Czyściłem też ciasteczka ale to nic nie pomogło :(

Nie masz tam regulaminu? :O

Zmiana rodzielki powinna pomóc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...