Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy ogarniecie rejestracje ? 

Wyskakuje , że trzeba wpisać kod catapacha, którego nie ma ? WTF.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy zakładam konto na stronie wyskakuje takie coś :

SQL:

Errno: 1267

Query: SELECT login FROM dreikons1_account.account WHERE login="NOŁKarolevskyy"

Error: Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation '='

/register

@ZnowuJa

Pomoże ktoś ?

@True990

Pomoże ktoś ?

Mhm ?

Opublikowano

Kiedy ogarniecie rejestracje ?

Wyskakuje , że trzeba wpisać kod catapacha, którego nie ma ? WTF.

Juz naprawione ;)

Gdy zakładam konto na stronie wyskakuje takie coś :

SQL: [/size]Errno: 1267[/size]Query: SELECT login FROM dreikons1_account.account WHERE login="NOŁKarolevskyy"[/size]Error: Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation '='[/size]/register[/size]

@ZnowuJa[/size]

Pomoże ktoś ?[/size]

@True990

Pomoże ktoś ?

Spróbuj teraz.

Z*****a rejestracja. A szkoda.

Juz działa wszystko ;)

Ja raczej zrezygnuje z gry na tym serwerze...

Rejestracja nie działa, admin nie odpisuje...

Juz działa ;)
Opublikowano

No fajnie, z tego co widzę to na niższych levelach bez wpakowania stówki w is się nie da utrzymać spota? Ładnie, ładnie :) :) :)

Opublikowano

No fajnie, z tego co widzę to na niższych levelach bez wpakowania stówki w is się nie da utrzymać spota? Ładnie, ładnie :) :) :)

Wszystko da się utrzymać, ale to prawda. Kto ma moc pierdolnięcia w pvp ten ma władzę :v

Opublikowano

Wszystko da się utrzymać, ale to prawda. Kto ma moc pierdolnięcia w pvp ten ma władzę :v

Zwłaszcza jak wpada mi gościu z full isem i zabija mnie na skilla, mimo tego, że mam wszystko co mogę mieć na obecnym levelu bez stawania na cyckach, żeby to zdobyć ._.

EDIT: Kuźwa, czy jest jakaś pora o której można na tym serwerze spokojnie dropić? Pisałeś mi, że o klasę nie jest trudno, a tu kuźwa takiego wała, nie da się nic uzbierać bo wszędzie gdzie się da a nawet nie da ktoś się czai na metka/bossa. Składam reklamację ze względu na niezgodność towaru z opisem ._.

Opublikowano

Zwłaszcza jak wpada mi gościu z full isem i zabija mnie na skilla, mimo tego, że mam wszystko co mogę mieć na obecnym levelu bez stawania na cyckach, żeby to zdobyć ._.

EDIT: Kuźwa, czy jest jakaś pora o której można na tym serwerze spokojnie dropić? Pisałeś mi, że o klasę nie jest trudno, a tu kuźwa takiego wała, nie da się nic uzbierać bo wszędzie gdzie się da a nawet nie da ktoś się czai na metka/bossa. Składam reklamację ze względu na niezgodność towaru z opisem ._.

Na przyjemność trzeba sobie zasłużyć, mimo iż jest to niby prosty serwer bo nie ma trudnego expa i tak trzeba poświęcić trochę czasu żeby czerpać radość z ściągania na skilla innych :D
Opublikowano

Tak kurde, wszyscy sie opieraja o prosty exp i nierownomiernie trudne do robienia eq(chociazby ze wzgledu na to, ze na 9 sensownych do stanua miejsc na y kanalach jest ze 100/200 chetnych), tyle serwow juz powstalo a kazdy ta sama gadka z "serwer prosty, bo sie latwo expi" ._. Serwer bylby prosty, a na pewno przyjemny gdybyscie zrobili to co zrobili na Arianei na poradzenie sobie z duza iloscia chetnych (albo po prostu przeludnieniem), wtedy gram tu do ostatniego dnia :v Ale w wypadku, gdzie tygodniowo bede mial na gre powiedzmy te 8h weekendami (przesadzone o 4 wzwyz :yay:) z czego 7,5h mam stac i liczyc na to, ze gdzies bedzie wolne miejsce z metkiem/bossem (nie, nie bede sie komus wpierdalal na spota, bo od tego sa gimby), to chyba jednak sensu to to nie ma ._. Zawsze najciekawsze serwery musza spierdzielic na tym poziomie

Opublikowano

Noc noc i jeszcze raz noc! Dziś od 1 do 3 wydropiłem na eq 145 i chyba 300 jajek z samych bossów i metków :D (pominę fakt, że nic mi z jajek nie poleciało xD)

graphic.png

Opublikowano

Tak kurde, wszyscy sie opieraja o prosty exp i nierownomiernie trudne do robienia eq(chociazby ze wzgledu na to, ze na 9 sensownych do stanua miejsc na y kanalach jest ze 100/200 chetnych), tyle serwow juz powstalo a kazdy ta sama gadka z "serwer prosty, bo sie latwo expi" ._. Serwer bylby prosty, a na pewno przyjemny gdybyscie zrobili to co zrobili na Arianei na poradzenie sobie z duza iloscia chetnych (albo po prostu przeludnieniem), wtedy gram tu do ostatniego dnia :v Ale w wypadku, gdzie tygodniowo bede mial na gre powiedzmy te 8h weekendami (przesadzone o 4 wzwyz :yay:) z czego 7,5h mam stac i liczyc na to, ze gdzies bedzie wolne miejsce z metkiem/bossem (nie, nie bede sie komus wpierdalal na spota, bo od tego sa gimby), to chyba jednak sensu to to nie ma ._. Zawsze najciekawsze serwery musza spierdzielic na tym poziomie

Jak nie masz czasu na grę, to zainwestuj parenascie zł w postać, albo yangi i możesz cieszyć się wojennym i pvp.

Co do dropu to wczoraj otworzyłem z 250 jaj i nic ciekawego nie poleciało. Wydaje mi się, że wczoraj zmniejszyli drop tych cenniejszych rzeczy, albo zwiększyli %na drop tych gorszych

Smacznego jajca

Opublikowano

Na Dreikonie grałem dawno temu. Cieszę się, że postanowiliście zrobić nową edycję. Podobają mi się pety, skórki, wierzchowce. Dobrze, że 6/7 bonu nie ma. Mógłbym przyczepić się jedynie do tego wyglądu zbroi, broni. 

Opublikowano

Noc noc i jeszcze raz noc! Dziś od 1 do 3 wydropiłem na eq 145 i chyba 300 jajek z samych bossów i metków :D (pominę fakt, że nic mi z jajek nie poleciało xD)

Ja od polnocy do 3 zdafzylem GOWNO wydropic bo kazdy p********y spot na mapie od 100 lv jest zajety, a walczyc o niego trzeba nawet z 160 levelami...

@Petros1234 - nie mam zamiaru wydawac kasy na gre na serwerze, na ktorym nie jest powiedziane, czy bede mial ochote dobic do 48 godzin online. Perspektywa tego co sie dowiedzialem o pvp na max levelu jest bardzo niepocieszna (podobno wygrana w pvp zalezy od tego, czy wbije komus kryt) + stawianie oporu przy wprowadzeniu zmianki skilli tez nie przekonuje(latanie 2x za eq, bo ktos lubi grac bmem i wpkiem fajnaf sprawa). Ciul z tym, ze sie latwo expi, jak samym expem eq nie zrobie? Jak na moj gust exp moglby byc wrecz wyjebanie trudny(a w porownaniu do tego tu to gdzies tak 10x na luzie), jezeli tylko daloby sie faktycznie szybko robic eq, bo i tak na te tysiac kilkaset minut gry to moooooooze ze 2h nie mialem wlaczonego anty expa :yay: Dalej szybki exp jest takim zelaznym argumentem fajnosci serwera panie GM? ^_^

Opublikowano

grałem kiedys na starym dreikonie i był ok a ten to jaka tragedia nie podoba mi sie wbilem 145 lvl full eq troche załatwo w 3 dni

Opublikowano

grałem kiedys na starym dreikonie i był ok a ten to jaka tragedia nie podoba mi sie wbilem 145 lvl full eq troche załatwo w 3 dni

Przez event jeszcze jest łatwiej, update za niecały tydzień. Myślę, że będzie co robić :D

Zresztą jedni będą mówić , że trudno coś zdobyć, a prawdziwi gracze metin2 pójdą i to zdobędą :D

Jak ktoś grywał na serwerach tupu medium/hard, to po wbiciu na easy  jest dla niego za łatwy.  Przyzwyczaił się do latania po parę set razy na dunga i walkę o spot po 5-6h. 

Opublikowano

Spokojnie. Wystarczy poczekać do upade. Wtedy wszystkie 160lvl nie będą stali na niższych mapkach bo będą mieli zajęcie. Wtedy szanse będą równe. Ale nawet teraz można dużo osiągnąć. No na idą trzeba bardzo mocno zapracować. Ale ja akurat jego nie posiadam i mam wyjebane. Dzieki eventowi w ciagu 3-4h zrobiłem całe eq na 115lvl +9 poza dwoma mieczami. Ale to tylko kwestia czasu

erfgreg.png

Opublikowano

Spokojnie. Wystarczy poczekać do upade. Wtedy wszystkie 160lvl nie będą stali na niższych mapkach bo będą mieli zajęcie. Wtedy szanse będą równe. Ale nawet teraz można dużo osiągnąć. No na idą trzeba bardzo mocno zapracować. Ale ja akurat jego nie posiadam i mam wyjebane. Dzieki eventowi w ciagu 3-4h zrobiłem całe eq na 115lvl +9 poza dwoma mieczami. Ale to tylko kwestia czasu

To prawda, bo event bardzo ułatwi nowym gre. Leci wszystko co potrzebne i przez to maja łatwiejszy start.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ogólnie nie chce lizac przysłowiowej dupy adminowi, ale server moim zdaniem top1 na polskiej scenie privów. Co chwile wychodza privy z SUPER innowacyjnymi rzeczami dodanymi, ale co z tego jak zawsze coś na nich jest nie tak? Co z tego, ze jakiś server da 1000lvl jak jest niedopracowany w każdym stopniu. Po tułaniu się pół roku na przeróżnych privach wracam na Dreikona, bo widze, ze ciągle jest na topie i administracja nie olała go w żadnym stopniu. Fajnie, ze są jeszcze takie marki jak Dreikon :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Na Dreikonie grałem dawno temu. Cieszę się, że postanowiliście zrobić nową edycję. Podobają mi się pety, skórki, wierzchowce. Dobrze, że 6/7 bonu nie ma. Mógłbym przyczepić się jedynie do tego wyglądu zbroi, broni. 

jesteś debilem i tyle .. mówisz że podobają Ci się skiny a potem że bronie są c*****e xDDDDDDD no to jak ci się bronie nie podobają to se skin kup i po sprawie ziom pls. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...