Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie nie chce lizac przysłowiowej dupy adminowi, ale server moim zdaniem top1 na polskiej scenie privów. Co chwile wychodza privy z SUPER innowacyjnymi rzeczami dodanymi, ale co z tego jak zawsze coś na nich jest nie tak? Co z tego, ze jakiś server da 1000lvl jak jest niedopracowany w każdym stopniu. Po tułaniu się pół roku na przeróżnych privach wracam na Dreikona, bo widze, ze ciągle jest na topie i administracja nie olała go w żadnym stopniu. Fajnie, ze są jeszcze takie marki jak Dreikon :)

Marka jak marka, ale problem się pewnie pojawi, gdy będą chcieli ruszyć z s2 ;) jak wiemy azum na s1 się opierdalal po pewnym czasie i ciekawe czy wyciągnął z tego jakieś wnioski, czy dalej jest kebabowym leserem :D

nlUSIa9.png

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No fajnie, z tego co widzę to na niższych levelach bez wpakowania stówki w is się nie da utrzymać spota? Ładnie, ładnie :) :) :)

Wszystko da się utrzymać, ale to prawda. Kto ma moc pierdolnięcia w pvp ten ma władzę :v

Zwłaszcza jak wpada mi gościu z full isem i zabija mnie na skilla, mimo tego, że mam wszystko co mogę mieć na obecnym levelu bez stawania na cyckach, żeby to zdobyć ._.

EDIT: Kuźwa, czy jest jakaś pora o której można na tym serwerze spokojnie dropić? Pisałeś mi, że o klasę nie jest trudno, a tu kuźwa takiego wała, nie da się nic uzbierać bo wszędzie gdzie się da a nawet nie da ktoś się czai na metka/bossa. Składam reklamację ze względu na niezgodność towaru z opisem ._.

Noc noc i jeszcze raz noc! Dziś od 1 do 3 wydropiłem na eq 145 i chyba 300 jajek z samych bossów i metków :D (pominę fakt, że nic mi z jajek nie poleciało xD)

Ja od polnocy do 3 zdafzylem GOWNO wydropic bo kazdy p********y spot na mapie od 100 lv jest zajety, a walczyc o niego trzeba nawet z 160 levelami...

@Petros1234 - nie mam zamiaru wydawac kasy na gre na serwerze, na ktorym nie jest powiedziane, czy bede mial ochote dobic do 48 godzin online. Perspektywa tego co sie dowiedzialem o pvp na max levelu jest bardzo niepocieszna (podobno wygrana w pvp zalezy od tego, czy wbije komus kryt) + stawianie oporu przy wprowadzeniu zmianki skilli tez nie przekonuje(latanie 2x za eq, bo ktos lubi grac bmem i wpkiem fajnaf sprawa). Ciul z tym, ze sie latwo expi, jak samym expem eq nie zrobie? Jak na moj gust exp moglby byc wrecz wyjebanie trudny(a w porownaniu do tego tu to gdzies tak 10x na luzie), jezeli tylko daloby sie faktycznie szybko robic eq, bo i tak na te tysiac kilkaset minut gry to moooooooze ze 2h nie mialem wlaczonego anty expa :yay: Dalej szybki exp jest takim zelaznym argumentem fajnosci serwera panie GM? ^_^

No to fajnie się bawisz xXDXd cierpliwości xD

graphic.png

Opublikowano

Z tych jajek jest naprawdę do dupy drop. Ludzie juz nawet teraz tego prawie wgl nie kupują. Otwierają po 250-300 jajek i nic sensownego nie leci. Mogliście zrobić coś w stylu np. 500 jajek=Kostium coś takiego. Bo drop to naprawde porażka

erfgreg.png

Opublikowano

Ja od polnocy do 3 zdafzylem GOWNO wydropic bo kazdy p********y spot na mapie od 100 lv jest zajety, a walczyc o niego trzeba nawet z 160 levelami...

To prawda, że na mapie od 100 lv jest "lekki" tłok. Ale wczoraj siedziałam w godzinach szczytu na tej mapie (podkreślę, że wchodzę wtedy, gdy mam wolną chwilę, nie siedzę 24/h a zwłaszcza nie wchodzę po nocach) i normalnie wybijałam sobie metki, dropiłam jajka na kompletnym luzie i troszkę poexpiłam  :) Oczywiście raz tam zdarzyło się, że ktoś mi ksuł, ale drop i tak był dla mnie  :) Także wystarczy troszkę sprytu i odrobinka cierpliwości  :)

Dobrze, że jest tyle graczy. Rywalizacja to nieodłączny element tej gry - silniejszy wygrywa. To tylko motywuje do jak najszybszego "wykoksowania" swojej postaci  ;)

Opublikowano

Ogólnie najlepszy serwer na jakim grałem. Cheaterów brak (jedynie problem z autoclickerami), czeste update, częste eventy, duzo nowości, ale po jakims czasie sie juz nudzi i to jedyny minus tego serwera. Ogólnie na serwerze jest świetnie ponieważ administracja dba o balans postaci, a nie zrobili serwer i potem w dupie to wszystko mają. Problemem jest też IS bo bez ISA jest się gównem, ale 3-4 dni dropienia i ma się całego is'a. LVL bardzo łatwo się wbija, eq na 115, 160 już jest truniej bo wiadomo walka o spoty, ale co się dziwić po tylu osobach. Osobiście serwer polecam.

Jeśli ktoś chciałby konto archer 160 lvl to zaparaszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/1529428-konto-160-lvl-archer-na-driekonpl/#entry12935057

­

Opublikowano

Z tych jajek jest naprawdę do dupy drop. Ludzie juz nawet teraz tego prawie wgl nie kupują. Otwierają po 250-300 jajek i nic sensownego nie leci. Mogliście zrobić coś w stylu np. 500 jajek=Kostium coś takiego. Bo drop to naprawde porażka

Pewnie zmniejszyli drop kostiumow/skinow/mountos itp a zwiekszyli tych syfow cor draconis kd +6 itp dzisiaj otworzylem 158 jajek i nic ciekawego sam syf
Opublikowano

Pewnie zmniejszyli drop kostiumow/skinow/mountos itp a zwiekszyli tych syfow cor draconis kd +6 itp dzisiaj otworzylem 158 jajek i nic ciekawego sam syf

event jeszcze będzie 5 dni. Nie zwiększą ci dropu, bo i tak wszystko tanieje z dnia na dzień. 

Ja otworzyłem już koło 300-400 jaj i nic ciekawego. Jak masz farta to otwieraj :D Zawsze to jakaś zabawa:D

Opublikowano

Niby tak ale lepiej juz sprzedawać

Błędne myślenie trochę - ale co kto woli.

Jedno jajo = 2/3kk (powyżej nikt nie da, a jak da to tylko kilka sztuk a nie hurtowo)

Najgorzej co może dropnąć to te krytyki chyba bo nic gorszego nie ma a reszta :

Głupie KD +6 ( warto zbierać odłożyć - event pójdzie w zapomnienie kd znowu nabiorą wartości albo znajdą ujście w nowym update)

Szmaragdy itp - później albo teraz są cenowo tak samo jak te jedno jajo...

Reszta rzeczy które wypada takie jak olejki nie kupisz za 2/3kk.

Trochę farta i wyleci kostium ? - 1.5kkk/2kkk w przód ;)

Opublikowano

To prawda, że na mapie od 100 lv jest "lekki" tłok. Ale wczoraj siedziałam w godzinach szczytu na tej mapie (podkreślę, że wchodzę wtedy, gdy mam wolną chwilę, nie siedzę 24/h a zwłaszcza nie wchodzę po nocach) i normalnie wybijałam sobie metki, dropiłam jajka na kompletnym luzie i troszkę poexpiłam  :) Oczywiście raz tam zdarzyło się, że ktoś mi ksuł, ale drop i tak był dla mnie  :) Także wystarczy troszkę sprytu i odrobinka cierpliwości  :)

Dobrze, że jest tyle graczy. Rywalizacja to nieodłączny element tej gry - silniejszy wygrywa. To tylko motywuje do jak najszybszego "wykoksowania" swojej postaci  ;)

No to fart niesamowity, nie ma co. Mi predzej siwa broda wyrosnie niz zdaze opuscic ta mape patrzec na to, ile eq mam do zrobienia, a wchodzic tez wchodze tylko jak mam wolna chwile, chociaz patrzac na ten tlok to ja sobie poczekam do wakacji,. Moze bedzie mozna siedziec bez zagladajacych co 5 sekund ludzi, czy nie ma spota wolnego. Ja wiem, czy dobrze, ze tyle graczy? Nie lubie ludzi, zreszta metin w polubiewaniu ich nie pomaga ^_^

Opublikowano

Dzięki Bogu, ze tylko część graczy ma problemy z logowaniem i jakimkolwiek działaniem na serwerze, bo gdyby wszyscy to mieli to musieli by zacząć działać.

Można powiedzieć, ze faktycznie usuwają lagi, bo nawet nie jesteśmy w stanie tego ocenić, bo się nie zalogujemy.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Nawet spoko serwer polecam True i Lewego :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Lagów już nie ma, przejrzałem wszystkie sklepy w shinsoo na ch1 i nie było ani 1 ścinki, także się postarali w końcu. 

Brakuje jedynie zwoju na statystyki. 

Opublikowano

Ogółem widzę pozytywne opinie. Ale dla pewności. Warto zaczynać grę, czy serwer się wypala? Dużo nowych graczy, żeby wyrównać poziom, czy będę latał przy samych maxach? :)

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Ogółem widzę pozytywne opinie. Ale dla pewności. Warto zaczynać grę, czy serwer się wypala? Dużo nowych graczy, żeby wyrównać poziom, czy będę latał przy samych maxach? :)

Jeśli masz siłę i czas napierdzielać się o spoty na każdej mapie to wbijaj, bo oprócz tego serwowi zbytnio nic zarzucić nie można (no może poza czasami mulastym klientem ;) )

Opublikowano

Oczywiście, że opłaca :D Serwer dopiero się rozwija ;) Nie ma samych maxów, odczuwam to na mapce 130, widząc i walcząc o zajęte spoty :P 

Polecam mocno, tym bardziej, że niebawem update, a aktualnie trwa event świąteczny. :) 

­

tMjZlYU.png

Opublikowano

Jeden z serwerów na aktualną chwilę który mogę Ci polecić. Nie jest za trudno i nie jest też za łatwo. Po zrobieniu wszystkiego dopiero zaczęło mi wiać nudą dlatego przystopowałem. Jeżeli lubisz serwery gdzie są mocne zadymy oraz ustawki to jak najbardziej wbijaj. Częste wojny, aktualny event wielkanocny bodajże do środy. :)

Opublikowano

Jest możliwość abyście typkowi zmienili nick? 

Typ sie podemnie podszywa nick KingaDuda i chce typkow okradac za lajki na mpc. ­

Opublikowano

Nie moge się zarejstrować ;< Po wpisaniu danych i kliknięciu rejstruje wyświetla się komunikat że nie wypełniłem kodu Catapacha....

Opublikowano

Typ sie podemnie podszywa nick KingaDuda i chce typkow okradac za lajki na mpc. ­

xDDDDDDDDDDDDDDDDD te wasze smieszne lajki na mpc to i tak jedna wielka sciemia... ;d

raczej nie zmienia nicka :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDD te wasze smieszne lajki na mpc to i tak jedna wielka sciemia... ;d

raczej nie zmienia nicka :D

jebie mnie to czy daje typ te lajki ale niech sie podemnei frajer nie podszywa i zeby ludzie mi nie pisali ze ich oszukuje na lajki

­

Opublikowano

Nie moge się zarejstrować ;< Po wpisaniu danych i kliknięciu rejstruje wyświetla się komunikat że nie wypełniłem kodu Catapacha....

Spróbuj na innej przeglądarce / telefonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...