Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodacie zwój powrotu statusu do handlarki albo isu?

Do handlarki to by chyba było zbyt piękne :D

Takie pytanko jedno mam. Czy ulepszanie na każdym poziomie i każdego przedmiotu wygląda tak jak ulepszanie zbroi na 100 lv (zrobiona dla testu) mianowicie: Na przerobienie potrzeba trochę rzeczy, a na ulepszanie +7/8/9 potrzeba pomijalnie małej ilości czegoś i pereł? Jeśli nie, to jak to wygląda na dalszym etapie?

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie pytanko jedno mam. Czy ulepszanie na każdym poziomie i każdego przedmiotu wygląda tak jak ulepszanie zbroi na 100 lv (zrobiona dla testu) mianowicie: Na przerobienie potrzeba trochę rzeczy, a na ulepszanie +7/8/9 potrzeba pomijalnie małej ilości czegoś i pereł? Jeśli nie, to jak to wygląda na dalszym etapie?

Zbroja / broń ulepszanie na poziom 115 - na przerobienie 3 znaki 3/4 zielone medale( nie pamietam dokładnie ile medali) na +7/8/9  1 x perła 1x oczyszczony szmaragd ( od minotaura w dropowiskach)

Biżuteria to samo

Zbroja / broń ulepszanie na poziom 130 - na przerobienie pergaminy / pomarańczowe medale ( nie będę Cie wprowadzał w błąd bo nie pamiętam ile ) na +7/8/9 1/2x perła 1 x pustynna moneta

Biżuteria z 115 - kolejny set na 160 (max)

Zbroja / broń ulepszanie na poziom 145 - na przerobienie szczątki zaginionych / fioletowe medale ( -//- ) na +7/8/9 1/2x perła 1x niebieski kryształ

Biżuteria - 115 - 160

Zbroja / broń ulepszanie na maxa czyli 160 - przerobienie skrzydła / pazury fenixa / żółty medal mocy / kamienna figurka - +7/8/9 serce enta oraz perły

Wiadomo do każdego ulepszenia dochodzi ulepszacz który dropi z mobów oraz ulepszacze z dropowisk od minotaura :)

Serio kuźwa? Zapierdzielam półtorej godziny bez mapy po AV2, żeby dostać się do miejsca, gdzie wyczaiłem, że są nieruszane na każdym kanale metiny tylko po to, żeby po zalogowaniu dziś znaleźć się na samiusieńkim początku (i to nie był pierwszy taki incydent)...

Dotychczas metiny w grocie respiły się losowo po mapie, nie było wzmianki o tym, że respią się teraz w jednakowych miejscach także... :)

Opublikowano

A co Ty byś chciał, żeby ulepki na +1-6 były potrzebne? xD

nlUSIa9.png

Opublikowano

Kuponów jeszcze nie ma ale będą.

Evencik - na forum pojawi się temat niedługo w ktorym wszystko opiszemy.

Najpewniej jutro :)

Opublikowano

Zbroja / broń ulepszanie na poziom 115 - na przerobienie 3 znaki 3/4 zielone medale( nie pamietam dokładnie ile medali) na +7/8/9  1 x perła 1x oczyszczony szmaragd ( od minotaura w dropowiskach)

Biżuteria to samo

Zbroja / broń ulepszanie na poziom 130 - na przerobienie pergaminy / pomarańczowe medale ( nie będę Cie wprowadzał w błąd bo nie pamiętam ile ) na +7/8/9 1/2x perła 1 x pustynna moneta

Biżuteria z 115 - kolejny set na 160 (max)

Zbroja / broń ulepszanie na poziom 145 - na przerobienie szczątki zaginionych / fioletowe medale ( -//- ) na +7/8/9 1/2x perła 1x niebieski kryształ

Biżuteria - 115 - 160

Zbroja / broń ulepszanie na maxa czyli 160 - przerobienie skrzydła / pazury fenixa / żółty medal mocy / kamienna figurka - +7/8/9 serce enta oraz perły

Wiadomo do każdego ulepszenia dochodzi ulepszacz który dropi z mobów oraz ulepszacze z dropowisk od minotaura :)

Serio kuźwa? Zapierdzielam półtorej godziny bez mapy po AV2, żeby dostać się do miejsca, gdzie wyczaiłem, że są nieruszane na każdym kanale metiny tylko po to, żeby po zalogowaniu dziś znaleźć się na samiusieńkim początku (i to nie był pierwszy taki incydent)...

Dotychczas metiny w grocie respiły się losowo po mapie, nie było wzmianki o tym, że respią się teraz w jednakowych miejscach także... :)

Wielkie dzieki za wyjasnienie, czyli wychodzi na to, ze system ulepszania jest po prostu z*******y :D Co do metinow, to powiem Ci, ze w tym miejscu ktore znalazlem respi sie regularnie w okolicy dwoch kwadratow (lezacych obok siebie w odstepie moze 25 i kawalka tuneli w okolicy. Miejsce bardzo malo uczeszczane, przez co po mam tych medali niebieskich ponad 70, a przy zerowym paleniu (czysto teoretycznie) potrzeba mi ponad polowe mniej :yay: oplaca sie lazic po tej atlantydzie :)

A co Ty byś chciał, żeby ulepki na +1-6 były potrzebne? xD

Nie no, bez przesady, chodzilo mi o to, co wyjasnil pan wyzej, czyli czy do ulepszania na wyzszych poziomach tez potrzeba tak malo ulepek (na +7/8/9), ze az sie chce eq robic ;)

Opublikowano

Raczej nie. I tak bardzo szybko wbija się lv .

Mnie nie chodzi o zwoj do zmiany profesji tylko o zwoj, ktory cofa same statystyki postaci, poniewaz czasami ciulowo hp wskakuje i dzieki takiemu zwojowi mozna je poprawic.

Opublikowano

Mnie nie chodzi o zwoj do zmiany profesji tylko o zwoj, ktory cofa same statystyki postaci, poniewaz czasami ciulowo hp wskakuje i dzieki takiemu zwojowi mozna je poprawic.

Nie ma, na max ma się i tak większość statystk na Maxa.

Poza tym, jak może ciulowo wbić HP xD

Propozycja jest na forum jak coś o tym.

Opublikowano

Nie ma, na max ma się i tak większość statystk na Maxa.

Poza tym, jak może ciulowo wbić HP xD

Propozycja jest na forum jak coś o tym.

Moze wejsc, mnie weszlo tak, ze na full odpale brakuje mi 12 hp do 194k i mnie to wku*wia :v A taki zwoj jest dostepny nawet na serwerach medium/hard, wiec co Wam stoi na przeszkodzie dodac go na serwie easy?

@Edit

Propozycja na forum stoi od 8 marca, wszyscy są na tak, więc może sie tym zainteresujecie?

Opublikowano

Kiedy zostanie naprawiony pet z ISu ?

Nie ma co w nich naprawiać.

Parę ss z gry:

HSwsnBw.jpg

dcbn4z2.jpg

CIaWrMj.jpg

vz43Pia.jpg

EqlW2Gu.jpg

iLD9Gcf.jpg

GrJaeoB.jpg

xzhe1Do.jpg

2Y3LWst.jpg

PhNhmkg.jpg

DdYR9yd.jpg

brO5kdb.jpg

wgXDLSV.jpg

bMbzPcl.jpg

kjgl1km.jpg

2tnEf8l.jpg

CPbpACP.jpg

Działa ? Gdy dodaję pkt do umiejętności .. to kilka znika. Mianowicie pet ma 45 lvl , a   pkt mogę rozdać mniej . Więc wątpię, że działa.

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Parę ss z gry:

HSwsnBw.jpg

dcbn4z2.jpg

CIaWrMj.jpg

vz43Pia.jpg

EqlW2Gu.jpg

iLD9Gcf.jpg

GrJaeoB.jpg

xzhe1Do.jpg

2Y3LWst.jpg

PhNhmkg.jpg

DdYR9yd.jpg

brO5kdb.jpg

wgXDLSV.jpg

bMbzPcl.jpg

kjgl1km.jpg

2tnEf8l.jpg

CPbpACP.jpg

Działa ? Gdy dodaję pkt do umiejętności .. to kilka znika. Mianowicie pet ma 45 lvl , a pkt mogę rozdać mniej . Więc wątpię, że działa.

Bo tak ma być ? Max um w pecie to 10% więc 15 pkt dodajesz w umki i Ci to maxuje um do 10%
Opublikowano

Parę ss z gry:

HSwsnBw.jpg

dcbn4z2.jpg

CIaWrMj.jpg

vz43Pia.jpg

EqlW2Gu.jpg

iLD9Gcf.jpg

GrJaeoB.jpg

xzhe1Do.jpg

2Y3LWst.jpg

PhNhmkg.jpg

DdYR9yd.jpg

brO5kdb.jpg

wgXDLSV.jpg

bMbzPcl.jpg

kjgl1km.jpg

2tnEf8l.jpg

CPbpACP.jpg

Działa ? Gdy dodaję pkt do umiejętności .. to kilka znika. Mianowicie pet ma 45 lvl , a pkt mogę rozdać mniej . Więc wątpię, że działa.

Bo tak ma być ? Max um w pecie to 10% więc 15 pkt dodajesz w umki i Ci to maxuje um do 10%

Czyli pet z ISu, rózni sie paroma statami, od tego na start. Gratuluje pomyslu;>

Opublikowano

Parę ss z gry:

HSwsnBw.jpg

dcbn4z2.jpg

CIaWrMj.jpg

vz43Pia.jpg

EqlW2Gu.jpg

iLD9Gcf.jpg

GrJaeoB.jpg

xzhe1Do.jpg

2Y3LWst.jpg

PhNhmkg.jpg

DdYR9yd.jpg

brO5kdb.jpg

wgXDLSV.jpg

bMbzPcl.jpg

kjgl1km.jpg

2tnEf8l.jpg

CPbpACP.jpg

Czyli pet z ISu, rózni sie paroma statami, od tego na start. Gratuluje pomyslu;>

W pecie IS można wymaxowac wszystkie staty, zakładać obroże pvp/exp i skórke.. faktycznie pare stat..
Opublikowano

Parę ss z gry:

HSwsnBw.jpg

dcbn4z2.jpg

CIaWrMj.jpg

vz43Pia.jpg

EqlW2Gu.jpg

iLD9Gcf.jpg

GrJaeoB.jpg

xzhe1Do.jpg

2Y3LWst.jpg

PhNhmkg.jpg

DdYR9yd.jpg

brO5kdb.jpg

wgXDLSV.jpg

bMbzPcl.jpg

kjgl1km.jpg

2tnEf8l.jpg

CPbpACP.jpg

Tylko, że do tego startowego nie założysz  obroży pvp ani exp.  Do tego ilość pkt ma duże znaczenie. W tym z is dodasz 15 pkt w luda 15 w wartość ataku i 10 w umki. To jest duża różnica w porównaniu do startowego. 

Kiedy info o Evencie ? Dziś w nocy rusza ?

Opublikowano

Parę ss z gry:

HSwsnBw.jpg

dcbn4z2.jpg

CIaWrMj.jpg

vz43Pia.jpg

EqlW2Gu.jpg

iLD9Gcf.jpg

GrJaeoB.jpg

xzhe1Do.jpg

2Y3LWst.jpg

PhNhmkg.jpg

DdYR9yd.jpg

brO5kdb.jpg

wgXDLSV.jpg

bMbzPcl.jpg

kjgl1km.jpg

2tnEf8l.jpg

CPbpACP.jpg

W pecie IS można wymaxowac wszystkie staty, zakładać obroże pvp/exp i skórke.. faktycznie pare stat..

Ta jedynie to go ratuje. 

Mniejsza o event. Na mapie 115 tylko dwa CH działają. Reszta padła ..

Opublikowano

Mam małe problemy. Wgl nie widzę sklepów. Klient zaktualizowany. Nie mogę wbić na ch3-ch4.

Podpinam sie do pytania o evencie

erfgreg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...