Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile gra osób +/- ?

1.5k+

1.5k to chyba chińczyków bo niby skad tyle polakow skoro wystartował konkurencyjny podobny ściemniacz-serwer od SuRkA ?

SuRek was przebił bo sie chwalił że ma 2k na drugi dzien po starcie i obiecał do końca tygodnia 3k buhahahah (ściemniacze).

Kiedy obiecana stronka bedzie, bo ta co jest od startu z idanisa już śmierdzi zgnilizną i padliną?

Ja bym się obraziła za takie porównanie, naprawdę. A skoro już to robisz, to spójrz na to, przez jaki okres czasu u niego utrzyma się ta liczba graczy, a przez ile na Dreikonie. Badumtsss :v

Licznika graczy nie ma właśnie dlatego, że są ludzie, którzy płaczą, że jest podkręcony. Więc, skoro nikt nie wierzy, po co te pytania? Wejdź na serwer i sam sprawdź.

A to już naprawdę nie macie sie do czego przyczepić, że czepiacie się stronki? W końcu to ona jest taka istotna.

Porównał bym te serwery do towaru ktory kupuje się na allegro z tym że dreikon to nawet nie ma fajnego opakowania (stronka).

Sumując oba - wątpliwa jakość, wątpliwa ilość, wątpliwa trwałość (chińszczyzna?).Lećcie dalej jak muchy do lepu (bo nowy?) ;).Ja po prostu nie lubię kłamstwa i byle jakości.

Stronka będzie ale serio, jak ktoś nie chce grać na serwie bo STRONKA JEST JAKAŚ STARA to sory ale chyba nie masz sensownych argumentów jeśli to twój jedyny :v

<ironia>

Ja to wgl mógłbym nie grać na większości serwerów bo admini kłamią co do liczby i boją się pokazać licznik, mają jakieś używane stronki, bo ktoś ma brzydką prezke, forum na jakiś standardowym przedwojennym stylu. </ironia>

Jeśli dalej twoim celem będzie mszczenie się za bana, a twoimi jedynymi argumentami będą:

- brak licznika (mało który serwer go ma aktualnie)

- stara stronka (bardziej funkcjonalna od tej z Dreikonv2)

To ja nie mam już więcej pytań do cb. :l

Pooozdro.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Freevooo

Ale strona co macie obecnie jest stara.Była na innych serwerach np:Moyes.

Ale walić to :D Serwer na prawdę fajny wszystko da się ogarnąć w 5 dni (ja dałem rade+z isem)

To prawda, Moyes oraz Idanis. Oba serwery True.

Lecz to wszystko nijak się ma do gry przecież ;|

Opublikowano

@Freevooo

Ale walić to :D Serwer na prawdę fajny wszystko da się ogarnąć w 5 dni (ja dałem rade+z isem)

Co Ty gadasz, c***a wiesz. Strona ma bardzo duży wpływ na rozgrywkę na serwerze xD

Kiedy możemy spodziewać się misji ? I kiedy zabierzecie się za jakieś dungi/rajdy dla gildii?

nlUSIa9.png

Opublikowano

@Freevooo

Co Ty gadasz, c***a wiesz. Strona ma bardzo duży wpływ na rozgrywkę na serwerze xD

Kiedy możemy spodziewać się misji ? I kiedy zabierzecie się za jakieś dungi/rajdy dla gildii?

Aktualnie na forum pewnie widziałeś czym się zajmiemy.

Na coś większego z gildiami jest jeszcze czas. Jak ludzie skończą eq, zaczną się wojny i będziemy mieli sporo czasu to pojawi się coś z gildiami ;)

Opublikowano

- Poprawiono wachlarz świąteczny
- Poprawiono animacje w nożach marchewkowych 
- Poprawiono resp rud - wydłużymy + dodamy coś co ułatwi szukanie ich
- Przedłużono  czas nowych odpałow do 4h
- Zmniejszono ilość szlachetnych kamieni przy nowych odpalach do 50szt.
- Dodano  możliwość wyjęcia kd z pierścienia 
- Zmniejszono ilość potrzebna zatrutych strzał do 9
- Poprawiono animacje hity 2ręki 
- Zwiększono procent na pomyślne włożenie kd do pierścienia do 95-100%
- Zmieniono ulepszacze na +7/8/9 - teraz będzie to wyglądało tak :  2 głowy 3 medale 3 odznaki na każdy poziom
- Dodano ulepszacze z mapy 160 oraz naznaczony kamień do wytarzania YingYang
- Ułatwiono dungeon z runami [piętro z pieczątkami]
- Dodano możlwiośc zakupu kilofa u npc +9
- Zablokowano pvp na mapce z wędkarskiej
- Dodano możliwość zakupu ulepszaczy z mapy 160+ w Is 
- Zwiększono procent przerobienia paska na 145 do 90% 

Trochę lipa, że ulegacie tym płaczkom z forum i ułatwiacie tak to wszystko, bo jednak inni dali rade przy mniejszych % juz to porobić.

nlUSIa9.png

Opublikowano

kod dotarł, ale został użyty, a to ciekawe.

Może użyłeś juz wcześniej kodu który przyszedł na konto.

Spróbuj otworzyć na innym ;)

Opublikowano

Ale beznadziejna captcha wymagana w celu rejestracji.
Ma ktoś może zdjęcie BombWork z podziałem na te puzle, bo nie jestem w stanie tego ułożyć?

Znalazłem sobie samo logo, ale puzle trzeba układać w miarę precyzyjnie, a znalezione logo niestety ma zupełnie inne proporcje niż captcha podczas rejestracji.

Opublikowano

Ma ktoś może zdjęcie BombWork z podziałem na te puzle, bo nie jestem w stanie tego ułożyć?

Znalazłem sobie samo logo, ale puzle trzeba układać w miarę precyzyjnie, a znalezione logo niestety ma zupełnie inne proporcje niż captcha podczas rejestracji.

Sory, ale dziecko 5 letnie by to ułożyło.

Pozdro

Kiedy jakieś Eventy?

Opublikowano

Pozdro

Kiedy jakieś Eventy?

Informacja o eventach zawsze pojawia się na forum (kalendarz eventów) i w grze. 

serwer działa ? sciągnąłem i zostaniesz połączony z serwerem cały czas

Działa. Gdy wyskoczy Ci taki komunikat odrzuć i połącz jeszcze raz. 

­

tMjZlYU.png

Opublikowano

Pozdro

Kiedy jakieś Eventy?

Event dopiero co był.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Pozdro

Kiedy jakieś Eventy?

No cóż, najwidoczniej nie jestem tak zdolny w układaniu nieznanych mi obrazków jak 5-letnie dziecko.

Jeśli byłbyś tak uprzejmy, proszę Cię w takim razie o pomoc z ułożeniem poniższego obrazka.

24pgn5g.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...