Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem czy na wcześniejszych stronach był post z tym problemem, ale po ściągnięciu i rozpakowaniu clienta odpalam patchera, a tam błąd, że nie mam directx'a 8 lub wyżej, a jednak mam 11. jest jakaś łatka/cokolwiek, co mi pomoże?

@True990

@Edit

dobra mam łatkę, nie doczytałem z strony głównej, nieaktualne :P

fKJeAI4.jpg

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie wszystkie klasy zbalansowane oprócz daggera (jest nikim, mogę potwierdzić ssami, że dagger 160 bije tyle z całego combo na krytach co mental jednym duchowym na krycie)

Aktualizacja taka średnia bo serwer wojenny, a wojen nie będzie przez najbliższe kilka tygodni.

Ogólnie graczy jest dużo, ale zobaczymy za kilka tygodni jak to będzie bo jeszcze 2 tygodnie temu był straszny spadek graczy (aż do eventu wielkanocnego)

sy89ps.jpg

Opublikowano

Ile osób średnio gra? przekracza 1000?

Postacie które są wygórowane na serverze? :)

Spokojnie jest 1k+

Każda klasa raczej równa. A tak to może wp i mental.

Opublikowano

Czemu na przetopy potrzebujemy ulepszacze? Nie jest to pojebane? 

W dodatku na te ulepszacze jest 80 %, na przetopy 80 %, a na wsadzenie 2 / 3 przetopu jest 50 %, takie coś to nie na serwer easy. 

Przecież wyjdzie na to że będziemy potrzebowali więcej ulepszaczy na przetopy niż na samo biżu, to jest k***a chore :) 

Opublikowano

Najpierw placzecie, ze nie ma co robić i, ze rynek upada, wiec zrobili tak, by go uratować. Dla mnie i tak jest za malo, bo jeśli ktoś jest kumaty to szybko ogarnie ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Czemu na przetopy potrzebujemy ulepszacze? Nie jest to pojebane? 

W dodatku na te ulepszacze jest 80 %, na przetopy 80 %, a na wsadzenie 2 / 3 przetopu jest 50 %, takie coś to nie na serwer easy. 

Przecież wyjdzie na to że będziemy potrzebowali więcej ulepszaczy na przetopy niż na samo biżu, to jest k***a chore :)

Okej, a teraz zastanów się, ilu ulepszaczy potrzebowałeś na to, by wykonać ekwipunek. 

Są one coś warte? Nie. Długo zajęło Ci wykonywanie ich? Nie. :) 

Te upade jest strasznie zjebane... Za dużo niepotrzebnych rzeczy

Widocznie Dreikon nie jest serwerem dla ludzi lubiących stać w m2. Wiele osób zadowolone jest z tego, że wreszcie jest co robić a rynek ruszył. Osobiście podziwiam to, co wymyślili z update.  

­

tMjZlYU.png

Opublikowano

Archera robi się tutaj pod skille czy hity? Da radę w ogóle grać tą klasą?

Na mapkach trochę się już uspokoiło to chyba można zacząć grę. Ogromny + za stały IS!

Opublikowano

Archer to skurwiel aktualnie w którego jest ciężko trafić z powodu długiego kastowania się skilli, a jego animacje są szybsze niż hit xD Haszil pisał, ze pracują dalej nad archerem.

Dlaczego mając 115 lvl z dunga 100 nie mam dropu? Miał chyba być z tego co pamiętam.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Okej, a teraz zastanów się, ilu ulepszaczy potrzebowałeś na to, by wykonać ekwipunek. 

Widocznie nie grasz na tym samym serwerze :(

Bo jakbyś nie wiedziała to ulepszacze które kosztowały X dalej tyle kosztują, to jakim prawem są one coś więcej warte? 

Mało tego ulepszacz z nowej mapy są prawie tyle warte co z 115, więc jak się rynek poprawił? 

Rynek wygląda prawie tak samo co przed aktualizacja, tylko teraz doszedł 1 ulep który będzie najdroższy, ponieważ go najwięcej potrzebujemy. 

Jedynym ulepszaczem który poszedł do góry, a który nie był ulepszaczem to runki. 

Rynek nie wygląda najgorzej, lecz lepiej nigdy nie będzie, podobnie było na poprzedniej edycji. 

Tylko chodzi mi o to, że niektóre rzeczy mogli sobie darować w tej aktualizacji. 

Opublikowano

Widocznie nie grasz na tym samym serwerze :(

Bo jakbyś nie wiedziała to ulepszacze które kosztowały X dalej tyle kosztują, to jakim prawem są one coś więcej warte? 

Mało tego ulepszacz z nowej mapy są prawie tyle warte co z 115, więc jak się rynek poprawił? 

Rynek wygląda prawie tak samo co przed aktualizacja, tylko teraz doszedł 1 ulep który będzie najdroższy, ponieważ go najwięcej potrzebujemy. 

Jedynym ulepszaczem który poszedł do góry, a który nie był ulepszaczem to runki. 

Rynek nie wygląda najgorzej, lecz lepiej nigdy nie będzie, podobnie było na poprzedniej edycji. 

Tylko chodzi mi o to, że niektóre rzeczy mogli sobie darować w tej aktualizacji. 

Oj, robaczku, a czy ja napisałam, że ulepszacze są więcej warte? Potrzeba ich więcej (większy popyt) = więcej ludzi, którzy będą je dropić, a Ci, którzy już w jakiś sposób się dorobili, będą je kupować. Nie wiem, czy miałeś PP, ale przeważnie wtedy, kiedy czegoś potrzeba, "wytwarza się" tego więcej, przy czym nieraz ceny idą w górę. 

Niejedna osoba mówiła, że rynek przez to się polepszył. 

Darować? To znaczy co? Bo ludzie przeważnie chwalą sobie nowości, a ja wciąż nie wiem, co Tobie się nie podoba. ;) 

­

tMjZlYU.png

Opublikowano

Wszystkim się nigdy nie dogodzi  :s

Pasy z dungeonu 100lv (Zielona Dolina czy coś) dropią na każdym poziomie? Bo chodzę, chodzę (110lv) i nic  :D To pech czy co?  :D

Opublikowano

Pasy z dungeonu 100lv (Zielona Dolina czy coś) dropią na każdym poziomie? Bo chodzę, chodzę (110lv) i nic  :D To pech czy co?  :D

Zawsze, ale potem na wyższym poziomie dropią tylko pasy, albo nic.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Okej dzięki  ;) Wyjątkowo paskudny pech się przyczepił  <.<

Opublikowano

Okej dzięki  ;) Wyjątkowo paskudny pech się przyczepił  <.<

Mi na 25 dungów poleciało 5 pasów, a ziomkowi na 12 dungów żaden. Kwestia szczęścia, a podobno jest 20% na drop.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Gdyby miał ktoś jakieś konto 100lvl + to chętnie przyjmę, pw jak coś .

@ ile osób online.

Ten lvl wbijasz w ok 1h, wiec nie lepiej samemu zrobić?

Niby +1,5k

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ile gra osób +/- ?

1.5k+

1.5k to chyba chińczyków bo niby skad tyle polakow skoro wystartował konkurencyjny podobny ściemniacz-serwer od SuRkA ?

SuRek was przebił bo sie chwalił że ma 2k na drugi dzien po starcie i obiecał do końca tygodnia 3k buhahahah (ściemniacze).

Kiedy obiecana stronka bedzie, bo ta co jest od startu z idanisa  już śmierdzi zgnilizną i padliną?

Opublikowano

Ile gra osób +/- ?

1.5k+

1.5k to chyba chińczyków bo niby skad tyle polakow skoro wystartował konkurencyjny podobny ściemniacz-serwer od SuRkA ?

SuRek was przebił bo sie chwalił że ma 2k na drugi dzien po starcie i obiecał do końca tygodnia 3k buhahahah (ściemniacze).

Kiedy obiecana stronka bedzie, bo ta co jest od startu z idanisa  już śmierdzi zgnilizną i padliną?

Zgnilizną to nakurwiają serwery Surka, ile to już odsłon i projektów spod jego ręki o których wiemy? Bo jest pewnie też cześć o których nie wiemy, bo zapewne się ukrywał ;)

Niech ma nawet 5k ludzi, ale co z tego jeśli każdy z góry już wie jak to się skończy?

Czepiać się o strone, really? True jest właścicielem tej strony i może sobie ją podczepiać gdzie chce, a już dawno nikomu to nie przeszkadzało.

Bomb to k***a, więc pewnie na nową stronę sobie poczekasz, bo przecież strona ma tak z*******y wpływ na gre, że o ja p******e. ^ ^

nlUSIa9.png

Opublikowano

Ile gra osób +/- ?

1.5k+

Ja bym się obraziła za takie porównanie, naprawdę. A skoro już to robisz, to spójrz na to, przez jaki okres czasu u niego utrzyma się ta liczba graczy, a przez ile na Dreikonie. Badumtsss :v 

Licznika graczy nie ma właśnie dlatego, że są ludzie, którzy płaczą, że jest podkręcony. Więc, skoro nikt nie wierzy, po co te pytania? Wejdź na serwer i sam sprawdź. 

A to już naprawdę nie macie sie do czego przyczepić, że czepiacie się stronki? W końcu to ona jest taka istotna. :v 

­

tMjZlYU.png

Opublikowano

Ile gra osób +/- ?

1.5k+

Ja bym się obraziła za takie porównanie, naprawdę. A skoro już to robisz, to spójrz na to, przez jaki okres czasu u niego utrzyma się ta liczba graczy, a przez ile na Dreikonie. Badumtsss :v 

Licznika graczy nie ma właśnie dlatego, że są ludzie, którzy płaczą, że jest podkręcony. Więc, skoro nikt nie wierzy, po co te pytania? Wejdź na serwer i sam sprawdź. 

A to już naprawdę nie macie sie do czego przyczepić, że czepiacie się stronki? W końcu to ona jest taka istotna.

Porównał bym te serwery do towaru ktory kupuje się na allegro z tym że dreikon to nawet nie ma fajnego opakowania (stronka).

Sumując oba - wątpliwa jakość, wątpliwa ilość, wątpliwa trwałość (chińszczyzna?).Lećcie dalej jak muchy do lepu (bo nowy?) ;).Ja po prostu nie lubię kłamstwa i byle jakości. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...