Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[beta]Test serwer nowej wersji

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest problem z Portalem :(

4c6f7aaaee.jpg

Narwyrazniej jest bug z portalem kolo polnocy, ktos juz to zglaszal tydzien temu. Sprawdz czy dziala teraz.

Opublikowano

Mam pytanko Marcel czy można wpłacać grzyby do gildii komendą /grzyby??

U mnie jest coś takiego   Command " /grzyby" is not avaible

Opublikowano

Mam pytanko Marcel czy można wpłacać grzyby do gildii komendą /grzyby??

U mnie jest coś takiego   Command " /grzyby" is not avaible

są angielskie komendy  na bodajże 7-6 stronie napisałem

Opublikowano

Nie przychodzą wiadomości do mnie. Pokazuje że przyszła wiadomość ale jej nie ma.

Czasem wiadomosc sie nie pokazuje, wystarczy relog.

Opublikowano

Nie przychodzą wiadomości do mnie. Pokazuje że przyszła wiadomość ale jej nie ma.

Pokazuje sie. A sprawdzałeś ten błąd z gildią który napisałem wcześniej?

Opublikowano

Pokazuje sie. A sprawdzałeś ten błąd z gildią który napisałem wcześniej?

Sprawdzalem, powinno wyswietlac jak nalezy. Czasem wyswietla "null", naprawie to pozniej.

padlo czy sa jakies prace??

Serwer padl...

Opublikowano

spoko by bylo gdybys zrobil mozliwosc zrobienia swojego serwera np platnosc sms i poziom trudnosci co na start poziom lochow itp to bylo by ciekawe i sam bym skorzystal :)

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

spoko by bylo gdybys zrobil mozliwosc zrobienia swojego serwera np platnosc sms i poziom trudnosci co na start poziom lochow itp to bylo by ciekawe i sam bym skorzystal :)

Masz taką możliwość. Pobierasz SWF ze strony głównej shakesa, rozkodowujesz, robisz pod to request i gotowe. :)

Pomysłu głupszego nie widziałem, powstałoby kolejne my-syfgame, miliard pseudoli na takim samym silniku, zwykłe dzieci by tworzyły serwery, żeby sobie pobyć adminami, a cała praca Marcela poszłaby na marne.

Kiedy obstawiasz oficjalny start Marcel?

Opublikowano

Pomysł bez sensu. Marcel i tak na tym skorzysta jak juz serwer będzie oficjalny serwer bo obecnie jest to beta. Jakby było kilkanaście takich serwerów to by straciło swój urok i wyjątkowość serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...