Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[beta]Test serwer nowej wersji

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy napewno udostepnisz pliki serwerowe?

Nikt nie pisał że w ogóle udostępni te pliki...

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Pan Marcel

Co masz w planach teraz do zrobienia jeżeli można wiedzieć jak idzie postęp :D ?

Najwazniejsze to dokonczyc gildie, lochy i wojny gildi przede wszystkim. Poza gildia, w najblizszym czasie mam zamiar poprawic pomocnikow i dodac funkcje do twierdzy.

Opublikowano

Znalazłem dwa bugi. 

1. Gdy ww sklepie pojawia się artefakt to do czasu aż nie zniknie napis "Łał !" nie można zmienić arsenału w sklepie.

2. Gdy chce się wpłacić grzybki na gildie komendą pojawia się napis  Command "/grzyby" is not available. Tak samo jest z komendą "/mushrooms"

Opublikowano

Znalazłem dwa bugi. 

1. Gdy ww sklepie pojawia się artefakt to do czasu aż nie zniknie napis "Łał !" nie można zmienić arsenału w sklepie.

2. Gdy chce się wpłacić grzybki na gildie komendą pojawia się napis  Command "/grzyby" is not available. Tak samo jest z komendą "/mushrooms"

1. To jest wina klienta, tak samo jest na zwyklych serwerach. Zapewne dlatego by gracz nie przegapil epika

2. Komenda zalezna jest od jezyka w ktorym masz gre, na polskiej jest to komenda /grzyb X

Opublikowano

ja bym nie udostepniala plikow.. dlaczego inni maja zarabiac kase na Twoich plikach? 

Gdzie on napisał ,że udostępni ?

Znalazłem dwa bugi. 

1. To jest wina klienta, tak samo jest na zwyklych serwerach. Zapewne dlatego by gracz nie przegapil epika

2. Komenda zalezna jest od jezyka w ktorym masz gre, na polskiej jest to komenda /grzyb X

Jak skończysz to udostępnisz lub sprzedasz pliki ?

Opublikowano

Jest gdzieś możliwość resetowania piw ?

@Edit

Przy kupnie piwa jest możliwość ponownego atakowania portalu w gildii.

Nie da sie. Resetowanie portalu jest umyslnie dodane. 

Opublikowano

Na serwer nie można wejść, bo będzie update.Co on wniesie?

Nie wiem czy zdaze, ale mam zamiar m.in. dodac wojny/lochy gildi, dokonczyc ranking graczy i gildi, poprawic pomocnikow w wiezy, dodac okno areny i poprawic czat gildi. 

Opublikowano

Krotko i na temat. Celem serwera jest ukonczenie plikow w 100%, serwer bedzie stal przez miesiac, po czym sie zobaczy co dalej. Odrazu ostrzegam ze napewno beda resety bazy dancyh. Nie bede sie rozpisywal co mam, a czego nie mam, jezeli ktos jest zainteresowany, niech sprawdzi sam. Moga wystapic problemy z wyswietlaniem strony, radze uzywac chrome. Jakiekolwiek bugi prosze zostawiac w tym temacie lub na pw, z gory dziekuje.

Link:

http://155.133.27.139/

Na ta chwile musi byc to sam adress ip, maly problem techniczny :)

Gildie planuje dodac za 1-2 tygodnie.

@Pan Marcel , moj dozywotni respekt za to co zrobiles!

Teraz serwery beda naprawde na wysokim poziomie,

zal mi tylko troche tych wszystkich starych sf'ów na starym silniku.

No ale coz GJ Marcel!

serwer jest bardzo dobry co najlepsze jest on zrobiony na nową wersje co wybija go do góry i wyróżnia. Postaraj się by serwer nie padł gra się świetnie  

Opublikowano

Czy na prawdę zagramy dopiero 26.02? Jak tak to o której godzinie?

Będzie następny restart postaci?

Nie wiem o ktorej godzinie, mozliwe nawet ze przesune start na 27. 

Wszystkie postacie zostana ponownie usuniete.

Opublikowano

Jutro zostanie dodane okno areny, ranking (zdobywanie honoru), ranking gildi, ulepszony czat gildi, i poprawine zostana bugi. Aktualnie pracuje nad lochami i wojnami gildi, powinienem dzis skonczyc. 

Opublikowano

A naprawisz strefę mroku? Bo każdy przeciwnik ma o 10 000 000 więcej hp i 100 więcej lvliod tego samego przeciwnika w strefie cienia ( w tym prywatnym serwerze). A powinno być inaczej.

Opublikowano

A naprawisz strefę mroku? Bo każdy przeciwnik ma o 10 000 000 więcej hp i 100 więcej lvliod tego samego przeciwnika w strefie cienia ( w tym prywatnym serwerze). A powinno być inaczej.

Nie mam statow od tych potworow, czasu tez nie mam by im sam ustawic.

Opublikowano

mam problem kopiuje link i mi pisze Back online 26.02.2016 with updates.
Forum threads: PL EN i klikam to pl i mnie do mpc forum przenosi a jak en to do jakiegos angielskiego forum CO ROBIC?

Opublikowano

mam problem kopiuje link i mi pisze Back online 26.02.2016 with updates.

Forum threads: PL EN i klikam to pl i mnie do mpc forum przenosi a jak en to do jakiegos angielskiego forum CO ROBIC?

Proponuje nauke angielskiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...