Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[beta]Test serwer nowej wersji

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym zrobił misie normalnego typu exp mało gold mało , tylko te grzyby zostaić i żeby poczyć się jak na normalnym serwerze a nie na prywatnym wszystko po mału wbijać i między sobą rywalizować ;D Co wy na to ? 

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym zrobił misie normalnego typu exp mało gold mało , tylko te grzyby zostaić i żeby poczyć się jak na normalnym serwerze a nie na prywatnym wszystko po mału wbijać i między sobą rywalizować ;D Co wy na to ? 

Bezsens. Serwery prywatne są szczególności żeby gra toczyła się szybciej i przyjemniej, rywalizacja i tak jest jeżeli chce się kimś być. Po co wtedy ta ciężka praca skoro zwykły oficjalny serwer będzie taki sam i lepiej zoptymalizowany? Pomysł zdecydowanie na nie, sorka.

Opublikowano

Ale po co? :) To dopiero beta testy więc musi być duży drop expa i złota, żeby każdy mógł najmniejszą rzecz sprawdzić i przetestować. (ostatni loch w easteros itp itd.) a potem ewentualnie przedstawić jakie są błędy właścicielowi który je naprawi :)

Opublikowano

Chciałem Ci wysłać ss z "buga", ale serwer nie działa. :P­

Wlacze serwer na godzinke, jezeli mozesz to wejdz i zrob tego ss'a

Dobrze, ss podeśle tutaj.

­

­Lv6DMaA.jpg

Mam maga, a mimo to mam "cień" wojownika.

O co chodzi z tym cieniem?

Opublikowano

Jeszcze przed update'm , ktory robisz znalazlem dziwny bug ( chyba bug ) , a mianowicie w lochach , wiezy itp. zaden z przeciwnikow nie zadal mi trafienia krytycznego , wg mnie to raczej nie moje WIELKIE szczescie ;)

Pozdrawiam i czekam na kolejny upgrade serwera .

Opublikowano

Jeszcze przed update'm , ktory robisz znalazlem dziwny bug ( chyba bug ) , a mianowicie w lochach , wiezy itp. zaden z przeciwnikow nie zadal mi trafienia krytycznego , wg mnie to raczej nie moje WIELKIE szczescie ;)

Pozdrawiam i czekam na kolejny upgrade serwera .

Ja tez tak mam

Opublikowano

Czasem jest problem z tworzeniem gildi, jeszcze nie wiem na czym polega. Zrob relog i zaloz od nowa, nie powinienes miec w ogole gildi. Ewentualnie podaj nick

Opublikowano

Bug występuje wtedy kiedy chce dołączyć do kogoś gildii. W przypadku kiedy sam ją założę wszystko jest ok

Trzeba bylo tak odrazu, powinno juz dzialac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...