Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[beta]Test serwer nowej wersji

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spoko by bylo gdybys zrobil mozliwosc zrobienia swojego serwera np platnosc sms i poziom trudnosci co na start poziom lochow itp to bylo by ciekawe i sam bym skorzystal :)

Masz taką możliwość. Pobierasz SWF ze strony głównej shakesa, rozkodowujesz, robisz pod to request i gotowe. :)

Pomysłu głupszego nie widziałem, powstałoby kolejne my-syfgame, miliard pseudoli na takim samym silniku, zwykłe dzieci by tworzyły serwery, żeby sobie pobyć adminami, a cała praca Marcela poszłaby na marne.

Kiedy obstawiasz oficjalny start Marcel?

nie wiesz to sie nie udzielaj. mi chodzilo zeby nie podawal kodu czy cos  tylko dal mozliwosc zrobienia go i edytowania (automatycznie przez panel) tak jak np mysfgame

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

spoko by bylo gdybys zrobil mozliwosc zrobienia swojego serwera np platnosc sms i poziom trudnosci co na start poziom lochow itp to bylo by ciekawe i sam bym skorzystal :)

Masz taką możliwość. Pobierasz SWF ze strony głównej shakesa, rozkodowujesz, robisz pod to request i gotowe. :)

Pomysłu głupszego nie widziałem, powstałoby kolejne my-syfgame, miliard pseudoli na takim samym silniku, zwykłe dzieci by tworzyły serwery, żeby sobie pobyć adminami, a cała praca Marcela poszłaby na marne.

nie wiesz to sie nie udzielaj. mi chodzilo zeby nie podawal kodu czy cos  tylko dal mozliwosc zrobienia go i edytowania (automatycznie przez panel) tak jak np mysfgame

Przecież ja to rozumiem doskonale, widać że nie znasz podstaw czytania ze zrozumieniem i to Ty masz z nim problem, nie ja. Polecam jeszcze raz przeczytać moją wypowiedź, zastanowić się ze dwa razy, przywalić głową w ścianę i wyłączyć przeglądarkę. Chcesz osiągnąć coś? Zacznij się uczyć języków i problemu nie będzie. :)

Skoro nie masz zamiaru stawiać własnego serwera, podasz chociaż przybliżoną cenę plików Marcel?

Opublikowano

dzieci na jednym silniku wiec to sie rowna tak= marcel zostaje z duza iloscia hajsu czemu ma na tym nie zarobic? a powiem ci z nawet wlasny serwer daje satysfakcje

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Co 2 resety tylko w weekend ?

czekam sb na reset awki dość długo i nadal nic :)

Odpalaj misje normalnie a awka będzie na minusie :D

Opublikowano

Wpierw bym musiał ja mieć zresetowaną na razie mam  11 kufli wypite

I nadal ponawiam pytanie czy będzie ten reset czy mam czekać do 24:)

Opublikowano

Co 2 resety tylko w weekend ?

czekam sb na reset awki dość długo i nadal nic :)

Odpalaj misje normalnie a awka będzie na minusie :D

nie idzie ;xx

mam 11/11 kufli i 0 awki, a misji nie mogę przyjmować :<

Opublikowano

dzieci na jednym silniku wiec to sie rowna tak= marcel zostaje z duza iloscia hajsu czemu ma na tym nie zarobic? a powiem ci z nawet wlasny serwer daje satysfakcje

Czy ty naprawdę chcesz, żeby dzieci spamowały serwerami? My-sfgame ssie pałe, i powstanie po tym kolejne my-sfgame. Polecam przed każdym pomysłem się zastanowić zanim go napiszesz :P

Opublikowano

Czy ty naprawdę chcesz, żeby dzieci spamowały serwerami? My-sfgame ssie pałe, i powstanie po tym kolejne my-sfgame. Polecam przed każdym pomysłem się zastanowić zanim go napiszesz :P

marcel chce zarobic a wy chcecie serwer hmm. ;p

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

BUG: Majac ulepszony trener na 100% do misji liczy się jako 1% jednak to bug wizualny wystaczy sie przelogowac

btw. przyjmie ktos do gildii 1lv nick Barteek

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

ale jak się testy skończą to serwer bedzie na stałe??

Nie beda stawial serwera, jak juz mowilem, nie interesuje mnie to. Koniec na ten temat.

...

Opublikowano

dwa dni grałem i powiem tyle.

przez dwa dni osiągnąłem 285lv, lochy prawie wszystkie ukończone (zostały w światłości i ciemności (czy jakoś tak) ostatni loch 4/20 i 6/20)

ekwipunek jako tako zrobiony

twierdza w miarę dobrze rozwinięta

ale to tylko beta i na oficjalnym starcie zapewne będzie innaczej, ale jak najbardziej polecam :))

graty za taki ładny serwerek :)

Opublikowano

dwa dni grałem i powiem tyle.

przez dwa dni osiągnąłem 285lv, lochy prawie wszystkie ukończone (zostały w światłości i ciemności (czy jakoś tak) ostatni loch 4/20 i 6/20)

ekwipunek jako tako zrobiony

twierdza w miarę dobrze rozwinięta

ale to tylko beta i na oficjalnym starcie zapewne będzie innaczej, ale jak najbardziej polecam :))

graty za taki ładny serwerek :)

nie bedzie oficjalnego startu, tylko ostatnie test

dlaczego już nie działa? :/

sa naprawiane bugi, przeczytaj ostatni post marcela

Btw. 

204 użytkowników czyta ten temat

no nieźle

@pan marcel moze zrobisz jeszcze jeden restart postaci, czy juz zostaje to co jest?

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...