Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[beta]Test serwer nowej wersji

Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@pan marcel moze zrobisz jeszcze jeden restart postaci, czy juz zostaje to co jest?

Raczej zostawie wszystko jak jest, chce przetestowac wydajnosc z wieksza baza danych.

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli co, teraz start prawdopodobnie w środę, ileś tam postoi i koniec?

mimo, że +700 graczy było online? ;v

serwer jeden z najlepszych więc warto aby został na zawsze online

Opublikowano

jedyny minus servera jest zrobiony byle jak.. nie ma balansu expa i zlota za misje .. na 1 lv misja 200dos a 6milionow zlota.

troche sie zawiodlam mimo ze jest nowa wersja to rozgrywka nie jest zrobiona z glowa.. zrob medium ze w dzien wbijesz 60lv a nie 300lv

do tego mozesz zmienic aby dodawac np 3,5 lub 10 pkt do statow. przy takiej kasie za misje uciazliwe jest klikanie +1

To jest serwer testowy, nie kladlem wielkiej uwagi na balans. Jak narazie serwer bedzie tak stal, za 1-2 tygodnie poprawie, wraz z gildiami

Właściwie to tu będzie rozłam, bo serwer był zajebisty taki jaki był. Mi tam TYLKO ItemShopa brakowało, fajnie się grało na takim Very Easy. :D

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

mogl bys dac jakis normalny link bo ten przez ip nie dziala mi i wyrzuca mnie to tg postu oczywiscie jesli serwer dziala normalnie

Opublikowano

Nie wierze w was ludzie. Wystarczy pomyśleć że data 09.03.2016 to data kiedy będzie ostatnia aktualizacja i start serwera. Do 10 postów tutaj było napisane że serwer narazie wyłączony bo Marcel robi ostatnią aktualizacje i dopiero włączy ale wy jak zwykle jak jakieś debile co czytać nie umieją za przeproszeniem.

Opublikowano

Prawdopodobnie o 16:00. Nie mialem ostatnio duzo czasu, wiec nie wiem ile zdaze dodac. Byc moze przesune start na nastepny dzien.

Opublikowano

Marcel, ciekawą opcją dla ciebie (Jesli tak dałoby sie zrobić ) byloby to, że konto by sie tworzyło za sms 1,23zł , bo teraz nie zarabiasz nic, serwer dla Funu , a tak to byś coś zarobił za tą "Prace", a tez 1,23 zł to nie duży wydadek , jeśli ktoś ma abonament albo na karte, to tylko 1,23 zł , dodaładować raz za 5 zł i tyle :P

Opublikowano

Kiedy znowu bedzię serv działać

Ślepy? Głupi? Pierdyliard razy było, wystarczy przeczytać

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

Marcel, ciekawą opcją dla ciebie (Jesli tak dałoby sie zrobić ) byloby to, że konto by sie tworzyło za sms 1,23zł , bo teraz nie zarabiasz nic, serwer dla Funu , a tak to byś coś zarobił za tą "Prace", a tez 1,23 zł to nie duży wydadek , jeśli ktoś ma abonament albo na karte, to tylko 1,23 zł , dodaładować raz za 5 zł i tyle :)

Stuknięty jesteś? Nikt nie chciał by marnować na to pieniędzy. A po za tym skąd wiesz, że on nie zarabia?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...