Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] PrestiaMT2

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przerwa techniczna zakończona, poniżej znajduję się lista zmian:

Zmiany które weszły w życie po przerwie o 24:00, znajdują się poniżej:

• Miedziany dzwon od 1poziomu
  • Usunięcie pierścienia teleportacji
  • Poprawienie leczenia i zwiększenia ataku
  • Dodanie fasolki do npc
  • Poprawiona nazwa na chacie po zamknięciu dozorcy
  • Suknia Ślubna w takiej samej cenie co garnitur
  • Poprawienie zapisu pozycji
  • Przechodzenie przez BaoBao(musiałem przeoczyć)
  • Poprawa wyświetlania dla kogo do ubioru przedmiot w małży na przykład
  • Poprawienie umiejętności konnych
  • Usunięcie pory dnia
  • Poprawienie tekstury u sury(shinsoo)
  • Poprawa lekka expa

Łatka na stronie www.prestiamt2.pl

Omnes puerum deriserunt.

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli to ten sam MrLuzer, który miał Mentisa to mogę polecić projekt. Na tamtym było widać jego zainteresowanie. Ogólnie serwer zapowiada się ciekawie:)

Opublikowano

Luzer, pora dnia nadal istnieje :p I nie wiem czy to zamierzone, ale questów nie ma specjalnie dużo i nie ma za bardzo co robić z misjami :x

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeżeli to ten sam MrLuzer, który miał Mentisa to mogę polecić projekt. Na tamtym było widać jego zainteresowanie. Ogólnie serwer zapowiada się ciekawie:)

Tak to ja, że jeszcze ktoś mnie pamięta z projektu 2lata temu. Miło, zapraszam do testowania i oficjalnego startu.

Luzer, pora dnia nadal istnieje :p I nie wiem czy to zamierzone, ale questów nie ma specjalnie dużo i nie ma za bardzo co robić z misjami :x

Musisz pobrać łatkę ze strony głównej, aby znikła pora dnia.

Szybka przerwa mająca na celu wprowadzić w życie następujące zmiany:

• Poprawa wyświetlanych umiejętności w kamieniu duchowym
  • Poprawa podchodzenia mobów pod postać
  • Poprawka w tomboli, teraz poprawne itemy losuje
  • Zwiększona maksymalna szybkość ataku
  • W lochu pająków V2 będą znajdować się jedynie szpony
  • DMG potworów na Krainie Setaou V2 znacznie mniejsze
  • Dłonie Krytyka i Przebicia, oraz Wody na 30minut
  • Poprawa BS'A
  • Szept na wołaju
  • Odbugowano Magiczny Atak nadaje teraz poprawnie wartość!
  • Magiczny Kamień dodany do szkatułki serwerowej
  • Aktywowany bon na zwierzęta w V2 i V1(loch pająków)

Łatka na stronie, serwer ONLINE. Zapraszamy do dalszego testowania.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Tak to ja, że jeszcze ktoś mnie pamięta z projektu 2lata temu. Miło, zapraszam do testowania i oficjalnego startu.

Musisz pobrać łatkę ze strony głównej, aby znikła pora dnia.

Szybka przerwa mająca na celu wprowadzić w życie następujące zmiany:

• Poprawa wyświetlanych umiejętności w kamieniu duchowym
  • Poprawa podchodzenia mobów pod postać
  • Poprawka w tomboli, teraz poprawne itemy losuje
  • Zwiększona maksymalna szybkość ataku
  • W lochu pająków V2 będą znajdować się jedynie szpony
  • DMG potworów na Krainie Setaou V2 znacznie mniejsze
  • Dłonie Krytyka i Przebicia, oraz Wody na 30minut
  • Poprawa BS'A
  • Szept na wołaju
  • Odbugowano Magiczny Atak nadaje teraz poprawnie wartość!
  • Magiczny Kamień dodany do szkatułki serwerowej
  • Aktywowany bon na zwierzęta w V2 i V1(loch pająków)

Łatka na stronie, serwer ONLINE. Zapraszamy do dalszego testowania.

Z*********e, teraz można w końcu poexpić i testować serwer.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czy po skończonej becie będzie dostępny normalny patcher? Na pewno byłoby to lepsze niż ciągłe pobieranie łatek.  :)

PS. Mając otwarty sklep (np. handlarkę) nie można "sprzedawać"/używać sztabek złota!

edit

Dolina orków jest zbugowana, przeeteportowałem się tam i zostałem wyrzucony z serwera, przy próbie wyboru postaci wyrzuca do ekranu logowania.

Opublikowano

buguje postac jak teleportuje sie na doline orkow lub pustynie

Już można spokojnie wchodzić, nie chodziło tutaj o zbugowane postacie, lecz o problem z ch12. Zostało już to poprawione, możecie spokojnie wchodzić. Tyczy się to też wcześniejszego postu.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Tak, dzisiaj te jebane bezmózgi przez niektórych nazywani graczami w wieku 14-16 lat grają tam gdzie YouTuber, ponieważ nie mają własnego mózgu i idą jak stado baranów za osobą która ich rucha i na Nich zarabia. (Może i nie bezpośrednio na Nich, ale przy ich użyciu na administratorach serwerów). - Tak wygląda dzisiejszy obraz graczy Metin2. Przy okazji oczywistością jest również to że gdy youtuber który sprowadził 300 graczy kończy serię to automatycznie masz na serwerze -300 osób, zagwarantowany burdel w cenach przedmiotów oraz całkowitą pewność że na następnym serwerze który owy youtuber nagra, padną identyczne pozytywne opinie jak u Ciebie (w krótkich słowach : póki płacisz, masz słodzone). Dzisiejsi świeżo upieczeni absolwenci gimnazjum niestety mają gówna zamiast mózgów i nic na to nie poradzimy.

A pytania takie padają od normalnych ludzi, ponieważ gdy porządny gracz wie że na serwerze będzie dużo "graczy" których opisałem powyżej, to czuje się wybornie jak lis w kurniku, ponieważ ma kogo tłuc bo logiczne że tacy gracze nie załadują za dużo w IS i siłą rzeczy będą słabsi.

Najsmutniejsze jednak jest to że informacje przekazywane w let's play'ach w 50% przypadków, są sprzeczne z tym co jest faktycznie na serwerze, a przeciętny "wybity" youtuber w miesiąc grania jest w stanie osiągnąć mniej więcej tyle co normalny gracz przez jeden weekend, ale tu im się akurat nie dziwię miałbym podobnie gdybym 15 razy w ciągu kwartału rozpoczynał grę nową postacią na nowym serwerze.

Wzywając graczy od jebanych bezmózgów, pajaców i debili daleko nie zajdziesz. Nie polecam kultura administracji powala..

mVfQ35j.png

Opublikowano

Wzywając graczy od jebanych bezmózgów, pajaców i debili daleko nie zajdziesz. Nie polecam kultura administracji powala..

Napisał typ który współpracuje z Andrewem co okrada ludzi, dodatkowo skarbie poćwicz nad ortografią, bo jesteś żałosny przychodząc tutaj i pisząc takie głupoty, POZDRO 600

Polecam oraz zapraszam, administracja na wielki + :)

Opublikowano

Człowieku najpierw zorientuj się w temacie potem pisz! Mizune nie jest z naszej administracji, robił nam jedynie grafikę na zlecenie. Więc radzę wrócić do prezentacji swojego serwera, jeżeli to coś mogę tak nazwać.

@1361622928-U485574.pngHaix

Zobacz na swój serwer, macie coś autorskiego? Nie sądzę, a więc przestań podawać fałszywe fakty i wyjdź bo dla mnie nawet nie jesteś konkurencją z tym gotowcem, skończyłem z Tobą rozmowę.

Drodzy Gracze!

Na 13:00 planujemy przerwę techniczną w której zostanie poprawione kilka spraw, o których tutaj opisze.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Hahaha okrada hahah masz dowody ? Udowodnij weź karolyna się nie ośmieszaj. Głupoty ? Przeczytaj 2 posty wyżej "Jebane bezmózgi" "Barany" wymieniać dalej ?

Człowieku najpierw zorientuj się w temacie potem pisz! Mizune nie jest z naszej administracji, robił nam jedynie grafikę na zlecenie. Więc radzę wrócić do prezentacji swojego serwera, jeżeli to coś mogę tak nazwać.

Drodzy Gracze!

Na 13:00 planujemy przerwę techniczną w której zostanie poprawione kilka spraw, o których tutaj opisze.

TO COŚ HAHAHAH ZOBACZ NA SWOJĄ PREZENTACJĘ ROBIONA ZA DYCHE .. Nic ciekawego kolory tęczy na bizu na 90 Lvl żenada to samo hwangi pomalowane ..

mVfQ35j.png

Opublikowano

Hahaha okrada hahah masz dowody ? Udowodnij weź karolyna się nie ośmieszaj. Głupoty ? Przeczytaj 2 posty wyżej "Jebane bezmózgi" "Barany" wymieniać dalej ?

TO COŚ HAHAHAH ZOBACZ NA SWOJĄ PREZENTACJĘ ROBIONA ZA DYCHE ..

Nie ośmieszaj się chłopie i wyjdź z tego tematu :) dowodów było wystarczająco, które udostępniliśmy już dawno w poprzedniej prezentacji Andrewa,poza tym to nie jest temat o nim tylko zapowiedź serwera z planami na przyszłość, a nie osoby dla której liczy się tylko kasa. Także proszę Cię bardzo, wyjdź z tej prezentacji i idź dalej się pogrążać na waszej :)

Pyt. Jak idą prace na becie i czy do planowanej daty startu się wyrobicie? :)

@Edit: Nie będę spamowała, w sumie piszę do Ciebie ostatni raz dupowłazie :) słyszałeś że gówna się nie rusza bo bardziej śmierdzi? tak? to w takim razie w tym momencie zakończymy naszą zbędną dyskusje, a swoim poziomem tylko odstraszasz ludzi :)

Opublikowano

Nie ośmieszaj się chłopie i wyjdź z tego tematu :) dowodów było wystarczająco, które udostępniliśmy już dawno w poprzedniej prezentacji Andrewa,poza tym to nie jest temat o nim tylko zapowiedź serwera z planami na przyszłość, a nie osoby dla której liczy się tylko kasa. Także proszę Cię bardzo, wyjdź z tej prezentacji i idź dalej się pogrążać na waszej :)

Jesteś nikim na npc a wyganiasz mnie z prezentacji? Hahahaha jak u nas na prezentacji Cię wyśmiali i poszłaś na kolejny serwer się rządzić nie mając pojęcia bo tylko Jasnemu dupke lizałaś dostała eq dostali bany i płaczą haha powodzenia

mVfQ35j.png

Opublikowano

Jesteś nikim na npc a wyganiasz mnie z prezentacji? Hahahaha jej lek u nas na prezentacji Cię wyśmiali i poszłaśna kolejny serwer się rządzić nie mając pojęcia bo tylko Jasnemu dupke dostała eq dostali bany i płaczą haha powodzenia

Załatwiajcie sobie takie sprawy na PW, nie interesuje mnie i moich graczy Twoja przeszłość jak i Twój serwer.

O 13:00 przerwa, na becie nie ma jakiś większych bugów większość to dopasowywanie expa, czy rozgrywki.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Jesteś nikim na npc a wyganiasz mnie z prezentacji? Hahahaha jej lek u nas na prezentacji Cię wyśmiali i poszłaśna kolejny serwer się rządzić nie mając pojęcia bo tylko Jasnemu dupke dostała eq dostali bany i płaczą haha powodzenia

Nie wiem czy wiesz ale twoim zachowaniem właśnie robisz antyreklame dla swojego servera :)

Oby tak dalej.

Opublikowano

Jesteś nikim na npc a wyganiasz mnie z prezentacji? Hahahaha jak u nas na prezentacji Cię wyśmiali i poszłaś na kolejny serwer się rządzić nie mając pojęcia bo tylko Jasnemu dupke lizałaś dostała eq dostali bany i płaczą haha powodzenia

Te forum nazywa się MPC, a tego NPC to na serwerze możesz znaleźć.

Opublikowano

Te forum nazywa się MPC, a tego NPC to na serwerze możesz znaleźć.

Napisz na tel z włączonym słownikiem MPC To zmieni ci na npc. PISZĘ ALE TEGO NIE SPRAWDZAM :) JUZ SIĘ NIE WYPOWIADAM W TYM TEMACIE POWODZENIA NIE POTRZEBNY SPAM

mVfQ35j.png

Opublikowano

Napisz na tel z włączonym słownikiem MPC To zmieni ci na npc. PISZĘ ALE TEGO NIE SPRAWDZAM :) JUZ SIĘ NIE WYPOWIADAM W TYM TEMACIE POWODZENIA NIE POTRZEBNY SPAM

­

Mógłbyś zacząć zajmować się sobą a nie innymi, wchodzisz w każdą prezentację i spamujesz, a chyba masz własny projekt to nie jesteś przykładnym administratorem. 

9649314552780421415289.png

Polecam produkcję tych panów, pytanie u kogo reklama? 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Przerwa Techniczna 13:00 Podczas przerwy w życie serwera zostało wprowadzone kilka poprawek!

• Poprawa funkcji npc.get_level która spowodowała w nocy problem z ch12
  • Lekka poprawa dropu Kamieni Duchowych i Tęczowych
  • Generał w Krainie Setaou V2 ma mniej HP
  • Poprawa wyświetalnia na jakiej mapie drop z misji Biologa
  • Modernizacja DT większa szansa na 1 piętrze, że metin będzie prawidłowy i większa szansa na mape zin
  • Zwiększenie ilości sztabek z metinów 1-90, przez co bardziej opłacalne jest ich zbijanie
  • Sztabki od 75 poziomu wpadają do ekwipunku
  • Poprawiono lekko zdobywanie szkatułki serwerowej

Łatka: BRAK!

­

Mógłbyś zacząć zajmować się sobą a nie innymi, wchodzisz w każdą prezentację i spamujesz, a chyba masz własny projekt to nie jesteś przykładnym administratorem. 

9649314552780421415289.png

Polecam produkcję tych panów, pytanie u kogo reklama? 

Reklamą u nas będą m. in. ZabQ, Sh4ke, DIIIM2

Omnes puerum deriserunt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...