Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] PrestiaMT2

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorry "kumplu", nawet nie wbijesz na 5minut na ts pogadać, a obiecałeś. 

Ciekawe jak będzie z obietnicami na temat serwa. 

Na sb ban na 2h za nic i to o takiej porze ;/ 

Forum ogólnie trochę do poprawy. 

Ten projekt cieszy się na prawdę sporym zainteresowaniem. Napływ propozycji i uwag jest niestety ważniejszy niż rozmowa na TS. 

Wszystkie obietnice jakie złożyliśmy do tej pory, zostały zrealizowane. 

Co do SB to powinieneś kilkakrotnie dostać bana. Twoje zachowanie czasami jest poniżej poziomu krytyki. 

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorry "kumplu", nawet nie wbijesz na 5minut na ts pogadać, a obiecałeś. 

Ciekawe jak będzie z obietnicami na temat serwa. 

Na sb ban na 2h za nic i to o takiej porze ;/ 

Forum ogólnie trochę do poprawy. 

Ten projekt cieszy się na prawdę sporym zainteresowaniem. Napływ propozycji i uwag jest niestety ważniejszy niż rozmowa na TS. 

Wszystkie obietnice jakie złożyliśmy do tej pory, zostały zrealizowane. 

Co do SB to powinieneś kilkakrotnie dostać bana. Twoje zachowanie czasami jest poniżej poziomu krytyki. 

Ja nie wyzywam innych. To, że zaczynają dyskusję to nie mój problem. Ogólnie ten ban był nie słuszny ale wybaczam. 

Obecnie z tymi co prowokowali dyskusję wszystko sobie na ts wyjaśniliśmy, został tylko cycek który nie wiem co ma w głowie. 

Ogólnie ban na sb nie jest zdejmowany automatycznie, miał być odpoczynek na 2h, a jest już ponad 10 ;v

Co do serwa to wciąż polecam. 

Jest już ten npc z itemami? 

Miał być wczoraj między 20, a 22 ale luzer poprawki nakładał i chyba go jeszcze nie wrzucił, 

nie wiem zbytnio bo bez sb prawie zerowe info mam co się dzieje :v 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

­

@Munir

Czyli szykuje się większa reklama , jeśli serwer będzie w miare łatwy do ogarnięcia bez spędzania na spocie godziny dwóch czy czterech żeby wbić jeden lvl to  wpadne :)

A mam pytanie bo nie lubie bić bossów na mapach i rozbijać metków kocham dungi czy po samych dungach bd. ulepszał eq czy bd musial iść z metków ulepki dropic ? :))

­

Opublikowano

­

@Munir

Czyli szykuje się większa reklama , jeśli serwer będzie w miare łatwy do ogarnięcia bez spędzania na spocie godziny dwóch czy czterech żeby wbić jeden lvl to  wpadne :)

A mam pytanie bo nie lubie bić bossów na mapach i rozbijać metków kocham dungi czy po samych dungach bd. ulepszał eq czy bd musial iść z metków ulepki dropic ? :))

­

Będziesz musiał także z metinów, ale nie ma co się martwić ich jest naprawdę sporo no i wiadomo 5 kanałów.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Nie polecam bo luzer to mlot i nawet niechce isc sie zemna napic w SWOJE URODZINY

..... SIEDZI PRZY SERWIE 24/7 NAWET W URODZINY PROSZE MU PISAC ZEBY SOBIE ODPOCZAL BO SIE PRZEPRACUJE I JE**!* NA ZAWAL..

Picie alkoholu jest od 18 lat... Luzer jeszcze musi rok poczekać.

Niech Lourt się postara o lepsza reklamę... Bo na tych 3 społeczniaków wymienionych wyżej szkoda hajsu.

Opublikowano

Nie polecam bo luzer to mlot i nawet niechce isc sie zemna napic w SWOJE URODZINY

..... SIEDZI PRZY SERWIE 24/7 NAWET W URODZINY PROSZE MU PISAC ZEBY SOBIE ODPOCZAL BO SIE PRZEPRACUJE I JE**!* NA ZAWAL..

Niech Lourt się postara o lepsza reklamę... Bo na tych 3 społeczniaków wymienionych wyżej szkoda hajsu.

Myślimy, że jest to odpowiednia reklama. Przechodząc do sedna...

Przerwa Techniczna o 12:00 wprowadzająca Sklep Beta i parę poprawek.

Przy tej przerwie będzie całkowity reset postaci z bety dotychczasowej, przedmiotów itd.

Konta zostają nie trzeba robić nowych.

SKLEP BETA został aktywowany, łatka na stronie głównej!

Zapraszamy do testowania.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

W godzinach wieczornych zostanie zorganizowana przerwa techniczna, narazie

zostało nam zgłoszone:

-Ulepszanie setu na ostatni poziom

-Wachlarz zbawienia ze szkatułek

I poprawka wejdzie przy przerwie w życie serwera.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

7Khhmtf.jpg?1

Zagralem! znowu xD 

Expiąc,wykonujac WW,DT itp oraz expiac przez sklepik i jestem zdziwiony ze tak malo ulepek jest potrzebnych na ulepszanie :P oprocz malzy bo tego potrzeba masa.

Ale co do expa,bugow itp to nie mam zadnych zastrzezen jest poprostu swietnie ^^

Jedynie dwie rzeczy mi nie pasują chociaz to są pierdoły ktore nie psuja rozgrywki :

- Ostatni set broni i zbroji jest okropny Moim zdaniem.

- Szkoda ze bizu ulepszajac na kolejne poziomy rozni sie oprocz bonusow tylko  kolorami.

Takto serwer moze byc jednym z topowych jesli wystartuje ^^ i rozmawiajac z kilkoma osobami grajacymi na Becie rowniez maja zdanie takie ze serwer jest swietny ^^

Powodzenia!

Opublikowano

Że tak spytam, to kogo polecasz skoro uznajesz te 3 osoby nieodpowiednie? Zawsze jak z nimi współpracowałem byłem zadowolony z efektów.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Dodania do szarfy/peta/pasa/ to prawie ze wg nie dropi jest to celowo zrobione ? 

A i na 7000 szkat śmierci 0 szarfy 

Opublikowano

O 22:30 przerywamy testowanie na około 30min-1h, nastąpi przerwa techniczna.

Wprowadzi ona kilka prawdopodobnych poprawek:

-Ulepszanie setu na ostatni poziom

-Wachlarz zbawienia ze szkatułek

-Runy zdejmowane

-Pasy Ulepszacze

-Dungeony nie wymagają już PT

-Poprawka mapki 140lv

-Medalion na 200lv już jest

-Dodanie do fryzurek dostępnych na serwerze magiczną wartość ataku

-Dodanie do niektórych zwierzaków magicznej wartości ataku

-Poprawa dropu szarfy

-Ornament poprawiony

-Drop z bossów na dungeonach od poziomu na jaki jest mapa

-Poprawiona ikonka dzwonu do expa na +0

-Dodanie do krwawego łuku -100% na ludzi

-W dopalaczach najpierw używa roski potem wody

-Lekka poprawa expa na mapie 100poiom

-Drop Biologa

-Owoce Życia nie mają limitu czasowego

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Po wybraniu postaci ładuje się ekran, dochodzi do 100% i nic się dalej nie dzieje. To samo na innej postaci, coś wiadomo na ten temat?

Opublikowano

Po wybraniu postaci ładuje się ekran, dochodzi do 100% i nic się dalej nie dzieje. To samo na innej postaci, coś wiadomo na ten temat?

@Vizorg Pomyliłeś kolejność łatek wrzuciłem dla Ciebie pełną, proszę podmień pliki.

http://www28.zippyshare.com/v/CR9V0Hj6/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/d1fbfb299b91ebc64440df015942d0c6d693aee71c80b1f5914b0d0da65fa774/analysis/1455485291/

Z tym, że pamiętaj aktualnie będzie trwała przerwa techniczna.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

@Vizorg Pomyliłeś kolejność łatek wrzuciłem dla Ciebie pełną, proszę podmień pliki.

http://www28.zippyshare.com/v/CR9V0Hj6/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/d1fbfb299b91ebc64440df015942d0c6d693aee71c80b1f5914b0d0da65fa774/analysis/1455485291/

Z tym, że pamiętaj aktualnie będzie trwała przerwa techniczna.

Zdążyłem jeszcze sprawdzić, w każdym razie wszystko działa, dziękuje za pomoc :)

Opublikowano

Przerwa techniczna zakończona, na stronie www.prestiamt2.pl lista zmian i łatka.

Zapraszamy do dalszego testowania!

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Skoro bronie do expa mają -100% na ludzi, a na tą mapkę od 75/85 poziomu jest bonus na ludzi, czy to się nie będzie gryzło ?

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Skoro bronie do expa mają -100% na ludzi, a na tą mapkę od 75/85 poziomu jest bonus na ludzi, czy to się nie będzie gryzło ?

Z tego co wiem pierwsze bronie ze średnimi po przerobieniu są na 100 lvl, a od 100 lvl na tych mapach już się nie expi. Później w expie bon na ludzi jest już niepotrzebny.

who cares?

Opublikowano

A dla mnie ten bonus -100% na ludzi jest bez sensu całkowitego.

Jeśli ktoś chce robić taką broń do pvp to jego sprawa i uważam, że błędem jest nakazywanie graczom z czego można robić bron do pvp a z czego nie

Opublikowano

Jeśli ktoś chce robić taką broń do pvp to jego sprawa i uważam, że błędem jest nakazywanie graczom z czego można robić bron do pvp a z czego nie

Gdyby nie to -100% na ludzi, wszyscy robili by broń ze średnimi...  Nie dość, że ma ona naprawdę wysokie dmg na max lvl, to jeszcze średnie obrażenia wartość ataku podniosą, a szaman/bm będzie robił pvp na hity... 

Opublikowano

Po to jest ekwipunek do expa i pvp, żeby korzystać z danych setów i nie przesadzić.

Z tego co wiem pierwsze bronie ze średnimi po przerobieniu są na 100 lvl, a od 100 lvl na tych mapach już się nie expi. Później w expie bon na ludzi jest już niepotrzebny.

Dokładnie! :)

W życiu każdego z nas zachodzą pewne zmiany oraz decyzje które czasem są trudne dla każdego.

Lecz stało się! Wczoraj cała Administracja PrestiaMT2 wybrała z waszych podań, odpowiednie osoby na stanowiska,

dziś następuję wstępna rozmowa na TS3 przypominam. Myślę, że współpraca będzie na wysokim poziomie i obie strony będą zadowolone.

A w taki sposób prezentuje się lista kandydatów:

Test Game Master

• Neevin,
  • kurdebele,
  • Secretly.

Moderator

• Arshia,
  • Thomson,
  • Desti,
  • Vino.

Kryteria którymi się kierowaliśmy były bardzo różne.. Począwszy od wyglądu i treści podań, skończywszy na największym doświadczeniu kandydata. Braliśmy pod uwagę aktywność, nastawienie, treść podań, informacje ogólne, doświadczenie, oraz ofertę danej osoby. Nie chcieliśmy, aby kandydat należał do jakieś związanej grupy, np.: gildia, inny konkurencyjny zespół itp. Decyzje naszego przyszłego kolegi/koleżanki z teamu muszą być sprawiedliwe i bezstronne. 

Po rozmowie z każdą wybraną osobą, ponownie się naradzimy, po czym wybierzemy ostatecznie 2 GM oraz 3 MOD

Omnes puerum deriserunt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...