Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] PrestiaMT2

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa handlowa na moje to do kosza :) Bez sklepow w m1 to bd pustki... Juz lepiej robić sztuczny tlum sklepami niz w m1 ma byc 15 osob.

Ja osobiście przeniosłem shopy offline na Mapę Handlową, aby w M1 można było spokojnie sobie stać robić pvp, jakieś najazdy na królestwo, niż ma być zastawione całe sklepami :).

Omnes puerum deriserunt.

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja osobiście przeniosłem shopy offline na Mapę Handlową, aby w M1 można było spokojnie sobie stać robić pvp, jakieś najazdy na królestwo, niż ma być zastawione całe sklepami :).

No niby tak... Ale przychodzi taki Jan Kowalski na serwer idzie do m1 i widzi 20 osób.. Pierwsze co myśli Jan to " ale malo osob nie gram " Chyba ze licznik online bd nad czatem etc.

Opublikowano

No niby tak... Ale przychodzi taki Jan Kowalski na serwer idzie do m1 i widzi 20 osób.. Pierwsze co myśli Jan to " ale malo osob nie gram " Chyba ze licznik online bd nad czatem etc.

Jest licznik online nad czatem :p

tenor.gif

Opublikowano

Ja nie wiem Ty coś ćpałeś?

Grafika jest autorska wykonana przez Mizune, więc skończ swój blamaż. Proszę o nie reklamowanie innych serwerów w mojej zapowiedzi. Czekam na te mapy, tylko nasz mapper je sam wykonał dla nas...

autorskie podejście hueh

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Jest licznik online nad czatem :p

O panie, no to miodzio.

A macie już taką wstępną listę yt'berów?

Opublikowano

MAm was, wiedziałem, że gdzies to już widziałem, Teraz ja się z wami zabawie.

"Wasz Mapper" ?

"Wasza" autorska mapa zrobiona przez waszego "Mappera" chyba Mapeta: http://scr.hu/0w34l/jkya4

Mapa zrobiona w 2014 roku z forum Metin2dev : http://scr.hu/0w34l/ucski

Dziękuje, zebrałem tyle materiału, że mi wystarczy, kolejni co trzepią hajs na tym samym.

Naucz się lepiej kłamać. Pliki są ogólnodostępne.

Nie pozdrawiam.

Pisałem, że mapy nowe są od 100 poziomu nie licząc dungeonów! Ty jesteś, ślepy czy jakiś inny? Ta mapa jest z PL'A gdzie zaczyna grę Lycan, a nie z deva...

Nie ośmieszaj się już więcej proszę, to mój ostatni post stracony na Ciebie pajacu, bo inaczej Cię nazwać nie mogę, powinieneś się leczyć naprawdę nie znam tak zawistnych osób jak Ty.

Czekam dalej na dowody, a nie pomówienia. Pliki robione przeze mnie przez ponad pół roku ogólnodostępne mhm rzuć linkiem czy coś, zazdroszczę wyobraźni.

@MPCforum uu to my mamy Ciebie przyłapany na idiotyzmie.

Pozdrawiam Luzer, to mój ostatni post stracony na Ciebie.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

O panie, no to miodzio.

A macie już taką wstępną listę yt'berów?

Jesteśmy w trakcie rozmów z kilkoma większymi ytberami. Jeśli wszystko będzie pewnie, to powinna ukazać się owa lista. 

Opublikowano

Jesteśmy w trakcie rozmów z kilkoma większymi ytberami. Jeśli wszystko będzie pewnie, to powinna ukazać się owa lista. 

A macie coś dla początkowych YT ? np za nagrywanie serii kostium YouTubera ? ile trzeba mieć subów żeby owy kostium dostać jeśli wgl będzie ? :)

Fanpage motywacyjny !

5793914738478011422016.jpeg

https://www.facebook.com/tcm24h

Opublikowano

autorskie podejście hueh

Nie to żebym chciał Cię obrazić, ale po Twojej sygnaturze jak i podejściu widzę że chcesz być wielkim 'ujawniatorem' spisków w Prywatnych Serwerach Metina, ale niestety póki co idzie Ci to tak zgodnie z poziomem gówna. ;)

QTIn6VZ.png

Opublikowano

A macie coś dla początkowych YT ? np za nagrywanie serii kostium YouTubera ? ile trzeba mieć subów żeby owy kostium dostać jeśli wgl będzie ? :)

od 100 do 499 subskrybentów - Ranga YT na forum

od 500 do 1499 subskrybentów - Ranga YT na forum + gratisowe SM

powyżej 1500 subskrybentów - Ranga YT na forum + gratisowe SM + prefix w grze [YT]

Powyższe przedziały są poglądowe i bardzo elastyczne. Czyli o co chodzi? Oznacza to, że każdy kandydat będzie przez Nas oceniany indywidualnie. Będziemy zwracać uwagę na jakość kanału, ilość subskrybentów oraz liczbę wyświetleń.

Będziemy starać się dopasować odpowiednią i jak najbardziej korzystną ofertę dla każdego ytbera który u Nas zawita i dobrowolnie się zgłosi. :)

Opublikowano

A jest jakaś lista kto bd nagrywał ? (2k sub +)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

A jest jakaś lista kto bd nagrywał ? (2k sub +)

Tak jak pisała administracja: jak będą pewni kto to bedzie to napiszą.

Od siebie mogę powiedzieć że sam tutaj zawitam i będę dość aktywny jeśli chodzi o reklamę.

Opublikowano

Tak jak pisała administracja: jak będą pewni kto to bedzie to napiszą.

Od siebie mogę powiedzieć że sam tutaj zawitam i będę dość aktywny jeśli chodzi o reklamę.

O nie!Tylko nie on :(

Pogadajcie z NoPefect'em :D

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Szybko rzuciłem okiem i mi się podoba a więcej powiem po jutrzejszej becie :)

Co z klientem serwera kiedy do pobrania ???

Klient pojawi się jutro rano, start bety zgodnie z zapowiedziami jutro o 18:00 :)

Strona i forum będą dostępne już dziś.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Za ile chłopaki forum startuje? :p

nwm czy to 100% info ale dziś

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

fajny ale nie zagram bo sklepy oflajn xD

Wszystko spoko ale zmieńcie grafikę tej czarodziejki bo wygląda jak prostytutka i niezbyt pasuję do metina  :lenny:.

Od tego będzie Open Beta, aby poznać Wasze opinie. Wszystko jest to uzgodnienia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...