Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] PrestiaMT2

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz mam pytanie do ludzi z bety :)

1) Czy expi się przyjemnie ?
2) Czy trzeba milion piętset pińć trinaście ulepek ?
3) Jakie są rodzaje misji pewnie BIOLOG / POLOWANIE / KOLEKCJONER i jakieś poboczne są ? :)­

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A teraz mam pytanie do ludzi z bety :)

1) Czy expi się przyjemnie ?

2) Czy trzeba milion piętset pińć trinaście ulepek ?

3) Jakie są rodzaje misji pewnie BIOLOG / POLOWANIE / KOLEKCJONER i jakieś poboczne są ? :)­

1. Całkiem przyjemnie, exp nie będzie żmudny, ale też nie będzie zbyt duży. Będzie taki, abyś nie wbił maxa w jeden dzień, ale pograł trochę, porobił eq ;)

2. Ulepek nie trzeba dużo, po trochu na wszystko lecz najwięcej potrzeba małży. 

3. Biolog, Polowanie na Bossy (kilka/kilkanaście misji), Kolekcjoner, Misje Fabularne od Konfucjusza i dużo pobocznych misji, np. ubijanie Metinów. Jest co robić. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Dodajcie "zwykły" download klienta poprzez przeglądarkę a nie same linki z mega.

Przecież na mega można przez przeglądarkę normalnie ściągać.

tenor.gif

Opublikowano

co w dt jest skrocone?

z tego co widziałam to król jest na 2 piętrze, właściwego metka wystarczy ubić ze 20% tylko, pieczęcie dropią wszystkie z jednego spotu, dużo więcej kluczy zin leci, mobów na metku mordu nie ma itp.

who cares?

Opublikowano

Widze że serwer moich marzeń, z przyjemnością się oglądało i czytało prezentacje  :lenny: 

Jestem zaskoczony nowymi nowościami które urozmaicą grę :

Dzienny Bonus 

Tworzenie Gildii 

Wędkarstwo / Górnictwo

System Szarf

Gama kolorów

Design :)

Brakuje to na niektórych serwerach, na 100% zagram :D

Opublikowano

Nie polecam bo HA MrLuzer będzie jak z jego poprzednim serwerem eq dla kumpli + jak sie hajs zgodzi z is to opieka nad serwerem i aktualizajce pójdą w niepamięć nie wspomnę o tym że na pewno będą bugi. 

Nie będę wspominał tutaj twoich projektów .. ; )

Luzer jest ogarnięty na tyle że ten serwer będzie stał i stał, biorąc jeszcze pod uwagę jego zaangażowanie w ten projekt - nie ma mowy żeby ktoś był w potrzebie przez dłuższy czas ; >

Opublikowano

Posiada ktoś dmg miecza i 2ręki na max lv?

Ulepki z metków i bosów z map w większości czy większość z dungeonów?

Co z pt do dungeonów?

Opublikowano

@PelnoSyfu

Nic nowego powiadasz?

Na jakim serwerze znajdziesz dodatkową zmiankę która wbija ci bony od razu na maxa?
Gdzie masz tzw. palete kolorów która losuje ci kolor którym będziesz pisał na czacie ?

wymień dalej hipokryto ? ­

@PelnoSyfu

Nic nowego powiadasz?

Na jakim serwerze znajdziesz dodatkową zmiankę która wbija ci bony od razu na maxa?
Gdzie masz tzw. palete kolorów która losuje ci kolor którym będziesz pisał na czacie ?

wymieniać dalej hipokryto ? ­

Opublikowano

Posiada ktoś dmg miecza i 2ręki na max lv?

Ulepki z metków i bosów z map w większości czy większość z dungeonów?

Co z pt do dungeonów?

Na ulepszanie są potrzebne ulepki z potworów, metinów i bossów. Z dungeonów ulepszacze są potrzebne na przerobienie.

PT nie będzie potrzebne.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer jak serwer nic nowego, 3.5/4 skopiowane z innych serwerów.

Tak zwany miesięcznik pospolity aka grzyb ! ;/

Grzybem była Pandora, bo wyrosła już za dużo razy.

Opublikowano

NIE polecam serwera. administracja nie ogarnia. forum i moderatorzy to porażka, beka beka beka beka. 

na beta testach tgm powiedział że sztylety powinny mieć tylko 30 mniej wartości ataku niż miecz, bo na 200 lvlu to normalne.

Główny ADmin forum nie ogarnia, z moderatorami robiliśmy co chcieliśmy.

Pozdrawiam Vdos. ReQuesta

za napisanie pożegnania gildii w którym napisałem, ze  administracja nie ogarnia, na serwerze nie ma dla nas konkurencji i startuje lepszy serwer, otrzymałem perma.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

NIE polecam serwera. administracja nie ogarnia. forum i moderatorzy to porażka, beka beka beka beka. 

na beta testach tgm powiedział że sztylety powinny mieć tylko 30 mniej wartości ataku niż miecz, bo na 200 lvlu to normalne.

za napisanie pożegnania gildii w którym napisałem, ze  administracja nie ogarnia, na serwerze nie ma dla nas konkurencji i startuje lepszy serwer, otrzymałem perma.

Obrażaliście notorycznie Nas, także zasłużenie dostaliście permy ;) Za trolling, obrazę i prowokacje.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie polecam gildi ReQuesta, banda ludzi zachowujących się jak 12-latki. Zero kultury osobistej. W sumie to dziwię sie administracji, że nie otrzymaliscie wszyscy bana wcześniej,  bo wasze zachowanie było na poziomie niższym niż zero ;) 

2Ih6ff4.png

Opublikowano

@PelnoSyfu

Nic nowego powiadasz?

@PelnoSyfu

Nic nowego powiadasz?

Co do bonusów był serwer który miał dużą reklame, nie pamiętam nazwy. Lecz był to easy/medium.

Więc gratuluje macie 1 zmiane na serwerze którą jest jakaś gówniana paleta kolorów.

życzę powodzenia i tak stawiacie serwer dla hajsu więc pozdro na rejonie. 

XYZ

Opublikowano

@PelnoSyfu

Nic nowego powiadasz?

@PelnoSyfu

Nic nowego powiadasz?

Co do bonusów był serwer który miał dużą reklame, nie pamiętam nazwy. Lecz był to easy/medium.

Więc gratuluje macie 1 zmiane na serwerze którą jest jakaś gówniana paleta kolorów.

@@@@@

Specjalnie dla cb znalazłem Panie WIELKA NOWOŚĆ

https://www.youtube.com/watch?v=eSUM74wPhw0 Od 8.13 Min ! 

Powiedz mi który server nie jest dla hajsu. Może nie ma a serverze jakiejś rewolucji wśród serverów, ale prrzyajmiej jest dopracowany. Codo owosci coza duzo to ie zdrowo. Co wy chcecie samochody w metiie zamiast koni? Może jeszcze możliwosć rodzenia dzieci? To jest meti i nie metiem pozostaie.Z czasem będą wprowadzae aktualizacje i coś się bedzie dodawalo.

Opublikowano

@PelnoSyfu

Nic nowego powiadasz?

@PelnoSyfu

Nic nowego powiadasz?

@@@@@

Specjalnie dla cb znalazłem Panie WIELKA NOWOŚĆ

https://www.youtube.com/watch?v=eSUM74wPhw0 Od 8.13 Min !

Autorskie mapy, eventy, bonusy dzienne, nowy system wierzchowców, ładne sety, nowe bonusy w szarfach, możliwość zdobycia kostiumów, wierzchowców, fryzur z bonusami w grze, pisanie na kolorowo, dużo misji, całkowite zablokowanie możliwości faworyzowania graczy przez GM'ów, cieszący oko design klienta. Wystarczy przejrzeć prezentację.

tenor.gif

Opublikowano

Kiedy będzie dostępny oficjalny klient?

Już jest dostępny, na starcie wystarczy spatchować/wrzucić łatkę.

Kiedy będzie dostępny oficjalny klient?

Już jest dostępny, na starcie wystarczy spatchować/wrzucić łatkę.

tenor.gif

Opublikowano

Kiedy ukarze się jakis patcher? Te łatki trzeba pobierać oddzielnie..

Cały czas suszę o to głowę HA. Postaramy się, aby do startu pojawił się. Niestety nie mogę nic obiecać.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...