Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] PrestiaMT2

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, no. Powiem szczerze, że ładna prezentacja :) Zachęciło mnie kilka rzeczy min. szarfy z bonusami na królestwa.

Zobaczę czy wbiję, ale raczej tak.

Powodzenia życzę.

@Edit    

ItemShop będzie drogi i czy kostiumy/fryzury oraz inne duperele będą na stałe?

Opublikowano

No, no. Powiem szczerze, że ładna prezentacja :) Zachęciło mnie kilka rzeczy min. szarfy z bonusami na królestwa.

Zobaczę czy wbiję, ale raczej tak.

Powodzenia życzę.

@Edit    

ItemShop będzie drogi i czy kostiumy/fryzury oraz inne duperele będą na stałe?

Będzie tani, kostiumy/fryzury/pety czasowe, wierzchowce stałe.

tenor.gif

Opublikowano

0LBrF1w.png

Nie polecam ze względu na nią, jak była u mnie w teamie to nic nie robiła poza graniem w lola xD

Jak już widzę taką opinię to aż stawiam krechę przy serwerze.

Zalewa mnie krew już jak widzę tych pomylonych członków teamu po znajomości czy nie wiadomo już czym, bo czasem to nawet dziw, że po znajomości się jakiś półgłówek dostał. (oczywiście nie oceniam w tej sytuacji nikogo stąd, po prostu sugeruje się opinią)

­

Opublikowano

Zalewa mnie krew już jak widzę tych pomylonych członków teamu po znajomości czy nie wiadomo już czym, bo czasem to nawet dziw, że po znajomości się jakiś półgłówek dostał. (oczywiście nie oceniam w tej sytuacji nikogo stąd, po prostu sugeruje się opinią)

­

Nikt w teamie nie jest dzięki znajomościom. Jeśli jakiś członek zespołu będzie miał wylane na serwer to straci swoje stanowisko.

tenor.gif

Opublikowano

­

Nie powinieneś reagować aż taką nienawiścią na te opinię. Nikt tu nie jest po znajomości, mogę Cię w tej kwestii zapewnić :) Mogę również obiecać, że na pewno nie zawiedziesz  się na mojej skromnej osobie. :)

Tymczasem zapraszam Cie do wspólnej gry już 19 lutego!

Opublikowano

Serwer przechodził jakieś testy beta ? 
Macie pewność, że nei będzie dziwnych i utrudniających grę bugów ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Serwer przechodził jakieś testy beta ? 

Macie pewność, że nei będzie dziwnych i utrudniających grę bugów ?

Beta testy rozpoczynają się w czwartek. Będziemy sprawdzać wszystko krok po kroku. 

Opublikowano

No to zobaczymy co z tego będzie. :).

Standardowo życzę powodzenia i wytrwałości serwerowi i do zobaczenia na starcie.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Polecam, bo serwer Luzera, reszty nie znam xD Bardzo ładnie się prezentuje ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie powinieneś reagować aż taką nienawiścią na te opinię. Nikt tu nie jest po znajomości, mogę Cię w tej kwestii zapewnić :) Mogę również obiecać, że na pewno nie zawiedziesz  się na mojej skromnej osobie. :)

Tymczasem zapraszam Cie do wspólnej gry już 19 lutego!

Mhm, mam taką nadzieję. Życzę powodzenia w takim razie oraz udanego pobytu na stanowisku.

Jakieś informacje dot. strony głównej oraz forum? Data powstania prawdopodobna?

­

Opublikowano

No to straszna lipa widzę, skoro nie sa kostiumy i pety na stałe. Wedlug mnie jak i pewnie innych, lepiej dodac na stale kostiumy/pety a czasowe fryzy/wierzchowce.

Opublikowano

Macie jakieś konkretne wymagania co do Moderatorów i GM'ów? Bo chętnie bym aplikował, ale to swego czasu dopiero. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Macie jakieś konkretne wymagania co do Moderatorów i GM'ów? Bo chętnie bym aplikował, ale to swego czasu dopiero.

Wszystko jest jeszcze do ustalenia. 

Opublikowano

Gdzieś już to widziałem(te pliki), coś bardzo podobnego. Muszę zrobić mały research. Miłego dnia.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Nic szczególnego co mogłoby przyciągnąć gracza nie zagram 

Autorskie mapy, dungeony, eventy, bonusy dzienne, nowy system wierzchowców, ładne sety, nowe bonusy w szarfach, możliwość zdobycia kostiumów, wierzchowców, fryzur z bonusami w grze, pisanie na kolorowo, dużo misji, całkowite zablokowanie możliwości faworyzowania graczy przez GM'ów, cieszący oko design klienta. Jeśli to nie zachęci graczy to znaczy, że wszyscy kochają old-schoole, czy jak? :v

tenor.gif

Opublikowano

Autorskie mapy, dungeony, eventy, bonusy dzienne, nowy system wierzchowców, ładne sety, nowe bonusy w szarfach, możliwość zdobycia kostiumów, wierzchowców, fryzur z bonusami w grze, pisanie na kolorowo, dużo misji, całkowite zablokowanie możliwości faworyzowania graczy przez GM'ów, cieszący oko design klienta. Jeśli to nie zachęci graczy to znaczy, że wszyscy kochają old-schoole, czy jak? :v

Kim jesteś w tym projekcie?

Sporo się udzielasz w temacie i tylko dlatego pytam.

Już nie ważne, nie doczytałem wcześniej zakładki o administracji w prezce.

Także panie SGM, czy uważasz, że start w jeden dzień z Dre****** jest dobrym pomysłem?

Silna konkurencja.

­

Opublikowano

Kim jesteś w tym projekcie?

Sporo się udzielasz w temacie i tylko dlatego pytam.

Już nie ważne, nie doczytałem wcześniej zakładki o administracji w prezce.

Także panie SGM, czy uważasz, że start w jeden dzień z Dre****** jest dobrym pomysłem?

Silna konkurencja.

­

Wszystko zależy od Luzera, a on uważa, że to dobry dzień ^^. Wszystko zależy od graczy, czy wybiorą nowy serwer, czy serwer, który już był (w sumie to już 2 start tego samego serwera).

tenor.gif

Opublikowano

Prezentacja bardzo solidnie wykonana i zachęcająca. Czytając ją miałam jednak w głowie pytanie - czy tego wszystkiego nie jest zbyt wiele?

Ale cóż, to serwer easy z elementami mediuma. :D Życzę powodzenia z projektem. :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Zapowiada się super czekam może nic nie ma nowego ale widać że ogarnięty serwer zagram ^^

ziAxB2s.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...