Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] PrestiaMT2

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rzygac mi sie chce jak czytam komentarze typ 
yyy.kto bedzie nagrywal itc..
To wygracie na serwie bo YT nagrywa czy co :OO 

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ytber = reklama

Ja lubię jak ktoś nagrywa bo oglondam

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Tutaj bardziej o to chodzi że reklama jest teraz uzależniona od tych gimbusiarskich YT... Niestety tak już się przyjęło przez te lata. Co do YT jeden wam spokojnie wystarczy z jakaś większą ilością wyśw. Byłby to Wallander ale nie nagrywa wiec myślę że " top1 reklama yt " to teraz perfect.

Jak z tym forum?

Opublikowano

Nie polecam

Uzasadnij, takie opinie podchodzą pod spam.

ytber = reklama

Ja lubię jak ktoś nagrywa bo oglondam

O reklamę się nie martwcie będzie paru dużych ytberów :).

Tutaj bardziej o to chodzi że reklama jest teraz uzależniona od tych gimbusiarskich YT... Niestety tak już się przyjęło przez te lata. Co do YT jeden wam spokojnie wystarczy z jakaś większą ilością wyśw. Byłby to Wallander ale nie nagrywa wiec myślę że " top1 reklama yt " to teraz perfect.

Jak z tym forum?

Forum do godziny 21 będzie włączone, kończymy ostatnie działy.

A więc jeśli tylko skończymy poinformujemy was o tym.

Forum dostępne!

Zapraszamy do zapoznania się z regulaminami i życzymy miłego użytkowania.

http://forum.prestiamt2.pl/

Jeżeli będą problemy z aktywacją, zalecamy sprawdzić folder spam na poczcie!

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

nie przyszedl kod aktywacyjny :)

Proszę sprawdzać folder spam, najczęściej tam przychodzi.

@Verron hmm, dobrze to na razie wyłączymy konieczność aktywacji, a konta które są już aktywuje :).

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Proszę sprawdzać folder spam, najczęściej tam przychodzi.

jestem moze glupi ale takie rzeczy sprawdzam :P

Opublikowano

jestem moze glupi ale takie rzeczy sprawdzam :P

To poczekaj 30 minut i zobaczy, bo czasami trzeba trochę poczekać.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jeśli ktokolwiek uważa bezpodstawnie, że projekt spółki Oskar & Company Z. O. O, okaże się dnem bez przyszłości, powinien cofnąć się pamięcią do początka ubiegłych wakacji, kkiedy to Oskar był już w trakcie prac ;). Przechodząc do sedna xD POLECAM POLECAM POLECAM, jeden z lepiej zapowiadających się seriali ( tym razem nie "R jak Rework"). Za wysoką jakość ręczę wszystkimi kończynami.

Pokój ludziom dobrej woli.

Opublikowano

Czy jest możliwość składania podań na jedno i drugie stanowisko? Bo chciałbym się tego dowiedzieć, zanim coś się napisze.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak, dzisiaj te jebane bezmózgi przez niektórych nazywani graczami w wieku 14-16 lat grają tam gdzie YouTuber, ponieważ nie mają własnego mózgu i idą jak stado baranów za osobą która ich rucha i na Nich zarabia. (Może i nie bezpośrednio na Nich, ale przy ich użyciu na administratorach serwerów). - Tak wygląda dzisiejszy obraz graczy Metin2. Przy okazji oczywistością jest również to że gdy youtuber który sprowadził 300 graczy kończy serię to automatycznie masz na serwerze -300 osób, zagwarantowany burdel w cenach przedmiotów oraz całkowitą pewność że na następnym serwerze który owy youtuber nagra, padną identyczne pozytywne opinie jak u Ciebie (w krótkich słowach : póki płacisz, masz słodzone). Dzisiejsi świeżo upieczeni absolwenci gimnazjum niestety mają gówna zamiast mózgów i nic na to nie poradzimy.

A pytania takie padają od normalnych ludzi, ponieważ gdy porządny gracz wie że na serwerze będzie dużo "graczy" których opisałem powyżej, to czuje się wybornie jak lis w kurniku, ponieważ ma kogo tłuc bo logiczne że tacy gracze nie załadują za dużo w IS i siłą rzeczy będą słabsi.

Najsmutniejsze jednak jest to że informacje przekazywane w let's play'ach w 50% przypadków, są sprzeczne z tym co jest faktycznie na serwerze, a przeciętny "wybity" youtuber w miesiąc grania jest w stanie osiągnąć mniej więcej tyle co normalny gracz przez jeden weekend, ale tu im się akurat nie dziwię miałbym podobnie gdybym 15 razy w ciągu kwartału rozpoczynał grę nową postacią na nowym serwerze.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Czy jest możliwość składania podań na jedno i drugie stanowisko? Bo chciałbym się tego dowiedzieć, zanim coś się napisze.

Raczej nie ma to sensu, bo GM ma podobne prawa, co moderator :p

tenor.gif

Opublikowano

Tak, dzisiaj te jebane bezmózgi przez niektórych nazywani graczami w wieku 14-16 lat grają tam gdzie YouTuber, ponieważ nie mają własnego mózgu i idą jak stado baranów za osobą która ich rucha i na Nich zarabia. (Może i nie bezpośrednio na Nich, ale przy ich użyciu na administratorach serwerów). - Tak wygląda dzisiejszy obraz graczy Metin2. Przy okazji oczywistością jest również to że gdy youtuber który sprowadził 300 graczy kończy serię to automatycznie masz na serwerze -300 osób, zagwarantowany burdel w cenach przedmiotów oraz całkowitą pewność że na następnym serwerze który owy youtuber nagra, padną identyczne pozytywne opinie jak u Ciebie (w krótkich słowach : póki płacisz, masz słodzone). Dzisiejsi świeżo upieczeni absolwenci gimnazjum niestety mają gówna zamiast mózgów i nic na to nie poradzimy.

A pytania takie padają od normalnych ludzi, ponieważ gdy porządny gracz wie że na serwerze będzie dużo "graczy" których opisałem powyżej, to czuje się wybornie jak lis w kurniku, ponieważ ma kogo tłuc bo logiczne że tacy gracze nie załadują za dużo w IS i siłą rzeczy będą słabsi.

Najsmutniejsze jednak jest to że informacje przekazywane w let's play'ach w 50% przypadków, są sprzeczne z tym co jest faktycznie na serwerze, a przeciętny "wybity" youtuber w miesiąc grania jest w stanie osiągnąć mniej więcej tyle co normalny gracz przez jeden weekend, ale tu im się akurat nie dziwię miałbym podobnie gdybym 15 razy w ciągu kwartału rozpoczynał grę nową postacią na nowym serwerze.

A najlepsze jest to ze Youtuberzy za złamanego szelonga nagrają prezentacje/serie z totalnego gówna żeby coś wpadło do kieszeni i piszą jaki ten serwer jest zaje*isty :))

Opublikowano

@Mizun

W pewnej części zgodzę się z tobą z twoją szeroko-rozwiniętą wypowiedzią. Ale nie obrażaj ludzi w wieku 14-16 czemu uważasz że tylko ten przedział lata za yotuberami jak szma^^ na klienta ?

Sam mam 16 lat , i siedzę na mpcforum by znaleźć coś ciekawego jak na te czasy jest trudno a ten serwer jest jednym z lepszych , dokończę swoją wypowiedz  nie oceniaj po wieku są tacy i tacy :)

Nie uwierzę w to że jak dany yt ukończy serię to odejdą jego widzowie wielka nieprawda , nawet nie jest to logiczne bo ktoś musi zostać od tego yt i ktoś odejdzie w trakcie , prezentacja jest najważniejsza serwera jeśli mają coś do zaproponowania lepszego niż inne serwery to czemu mam nie zagrać c'nie ? - Podam ci kilka serwerów na których utrzymuje się stała ilość osób , i są to dwa znane tb. serwery zaczynające się na IN , VE , iMet i stoją bardzo długo a reklamy w praktyce prawie żadnej nie mają przyciągnęło ich tam "ŚWIETNY PROJEKT" :)

Dziękuję jeśli ktoś to przeczytał i w pełni zrozumiał moje wszelako pojęte przesłanie płynące prosto z serca :)

­PROJEKT BARDZO MI SIĘ PODOBA I MACIE COŚ DO ZAPROPONOWANIE NIŻ WIĘKSZA CZĘŚĆ NOWY/STABILNYCH SERWERÓW :)

ZAGRAM I CZEKAM NA START :)

ELO

Opublikowano

Serwer zapowiada się totalnie Epicko, na pewno zawitam na becie ;] . a moglbym wiedzieć, o ktorej dokladnie web. z glownej strony do clienta bedzie otwarta ? ^^

Opublikowano

Czy klient z bety będzie również na official ?

Myślę, że tak. Zostanie pewnie dodana łatka ważąca około 10mb i tyle.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Myślę, że tak. Zostanie pewnie dodana łatka ważąca około 10mb i tyle.

Dzięki wielkie ! Możliwość może być taka, że zawitam z ekipą :) do zoba ! 5 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...