Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] PrestiaMT2

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać praca na wysokim poziomie prezentacja przejrzysta, polecam bo @.WhyNot nabór na moda, aktualny? Bo chętnie wpadnę pomóc tam. ­

Tak, rekrutacja wystartuje wraz z otwarciem forum (na razie czekamy na skina).

tenor.gif

• Odpowiedzi 291
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, rekrutacja wystartuje wraz z otwarciem forum (na razie czekamy na skina).

Daj znać, żebym wiedział, kiedy aplikować  B)

Jak wygląda sprawa z trutką? Wartościowa będzie? Jak z ulepszaniem? Modyfikowaliście system ulepszeń eq?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Daj znać, żebym wiedział, kiedy aplikować  B)

Jak wygląda sprawa z trutką? Wartościowa będzie? Jak z ulepszaniem? Modyfikowaliście system ulepszeń eq?

Tzn. o jaką modyfikację Ci chodzi?

tenor.gif

Opublikowano

Gdzieś już to widziałem(te pliki), coś bardzo podobnego. Muszę zrobić mały research. Miłego dnia.

Czekam tylko wiesz, tam daj znać czy znalazłeś. W cuda nie wierze niestety. Pliki robione od zera, przez ponad pół roku, a Ty piszesz takie śmieci, wstydu oszczędź sobie. Miłego dnia.

Kim jesteś w tym projekcie?

Sporo się udzielasz w temacie i tylko dlatego pytam.

Już nie ważne, nie doczytałem wcześniej zakładki o administracji w prezce.

Także panie SGM, czy uważasz, że start w jeden dzień z Dre****** jest dobrym pomysłem?

Silna konkurencja.

­

Dla mnie dobrym lubię konkurencje i nie patrze na innych, a reklamę mamy na wysokim poziomie więc optymistycznie podchodzę do tego, wszystko jeszcze zależy od bety.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Tzn. o jaką modyfikację Ci chodzi?

Miałem na myśli to czy z trutki będzie można zrobić coś wartościowego :p Czy po prostu zostaje truta i tyle. No i co z jej zdobyciem? Tylko ze szkaty Ripa czy będzie można np. wymienić ileś tam szkat na dowolną broń na 75? Chyba pytanie nie padło takie jeszcze więc zapytam jak wygląda sprawa z levelowaniem? Jaki +/- czas na max lvl i eq?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Miałem na myśli to czy z trutki będzie można zrobić coś wartościowego :p Czy po prostu zostaje truta i tyle. No i co z jej zdobyciem? Tylko ze szkaty Ripa czy będzie można np. wymienić ileś tam szkat na dowolną broń na 75? Chyba pytanie nie padło takie jeszcze więc zapytam jak wygląda sprawa z levelowaniem? Jaki +/- czas na max lvl i eq?

Można z trutki wytwarzamy bronie pod exp, po prostu dalsze sety. Zdobycie nie jest zbyt łatwe, jedynie ze Szkat. Nieb. Śmierci i Ripa, ale została dodana możliwość, że za 20 Szkat. Ripa lub 15 Śmierci wymienimy na wybraną broń 75lv. Więc, myślę że nie najgorzej, a wartość będzie dość duża.

Hmm trudno to ocenić od umiejętności gracza, ale mogę wam zagwarantować, że w tydzień nie można zdobyć wszystkiego.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Można z trutki wytwarzamy bronie pod exp, po prostu dalsze sety. Zdobycie nie jest zbyt łatwe, jedynie ze Szkat. Nieb. Śmierci i Ripa, ale została dodana możliwość, że za 20 Szkat. Ripa lub 15 Śmierci wymienimy na wybraną broń 75lv. Więc, myślę że nie najgorzej, a wartość będzie dość duża.

Hmm trudno to ocenić od umiejętności gracza, ale mogę wam zagwarantować, że w tydzień nie można zdobyć wszystkiego.

Prywatne DT będzie czy nie? I Nieb. Śmierć będzie na wyższych piętrach DT czy w WW?

Tak swoją drogą byłbym wdzięczny za odebranie PW w wolnej chwili. :)

­

Opublikowano

Witam mam takie pytanko za ile bd forum ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Ej luzer bo jeszcze jedno, marzena będzie grała?  xD

Dreikon przy tym szans nie ma, a nawet jeśli to przynajmniej

będzie gdzie expić, bo tak to wszystkie spoty na psach zajęte xDD 

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Prywatne DT będzie czy nie? I Nieb. Śmierć będzie na wyższych piętrach DT czy w WW?

Tak swoją drogą byłbym wdzięczny za odebranie PW w wolnej chwili. :)

­

DT tylko prywatne. Śmierć znajduje się na WW, przed beranem.

tenor.gif

Opublikowano

Witam mam takie pytanko za ile bd forum ?

Jutro będzie dostępne około godziny 18:00 z przygotowanym działem pod BETE.

@Skejcior

Będzie wbije topke!

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Patrzcie ja już gram na becie !
http://scr.hu/0w34l/2bksq
A nie to CarolineMt2, jak już kopiujecie obrazki pod logowanie to moze jakiś mały research czy inny serwer tego już nie ma, Co do "autorskich map" też gdzieś je widziałem, muszę wejść głebiej w internet

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Patrzcie ja już gram na becie !

http://scr.hu/0w34l/2bksq

A nie to CarolineMt2, jak już kopiujecie obrazki pod logowanie to moze jakiś mały reasearch czy inny serwer tego już nie ma, Co do "autorskich map" też gdzieś je widziałem, muszę wejść głebiej w internet

Ja nie wiem Ty coś ćpałeś?

Grafika jest autorska wykonana przez Mizune, więc skończ swój blamaż. Proszę o nie reklamowanie innych serwerów w mojej zapowiedzi. Czekam na te mapy, tylko nasz mapper je sam wykonał dla nas...

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Grafika jest autorska tak ? OK, już wiem na jakim poziomie jesteście, zaraz się przekonamy, i co ja reklamuje ? Pokazałem tylko przykład, przykład z wielu, prowadzę normalną dyskusję więc używaj argumentów oraz odnoś się do mnie z szacunkiem

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Grafika jest autorska tak ? OK, już wiem na jakim poziomie jesteście, zaraz się przekonamy, i co ja reklamuje ? Pokazałem tylko przykład, przykład z wielu, prowadzę normalną dyskusję więc używaj argumentów oraz odnoś się do mnie z szacunkiem

Normalna dyskusja? Na siłę próbujesz zareklamować jakiś serwer. No tak, serwer jest do bani, bo grafikę robiła ta sama osoba. Powodzenia w szukaniu tych map, tylko wróć dopiero jak je znajdziesz.

tenor.gif

Opublikowano

Drogi użytkowniku. Proszę, abyś zwrócił dokładnie uwagę na to co jest na obrazku. Grafika, którą pokazałeś, jest w 10x gorszym stanie niż w naszej zapowiedzi. Grafika jest autorska. 

Po przeczytaniu twoich hobby na forum, które zapewne są wyimaginowane, lub z jakichś innych nie wyjaśnionych przyczyn je posiadasz, stwierdzam, że podejmowanie z Tobą jakiejkolwiek dyskusji nie ma sensu, ponieważ ty i tak będziesz prezentować swoje stanowisko.

Niemniej jednak.. zapraszam do gry na naszym serwerze. :) 

Opublikowano

Drogi użytkowniku. Proszę, abyś zwrócił dokładnie uwagę na to co jest na obrazku. Grafika, którą pokazałeś, jest w 10x gorszym stanie niż w naszej zapowiedzi. Grafika jest autorska. 

Po przeczytaniu twoich hobby na forum, które zapewne są wyimaginowane, lub z jakichś innych nie wyjaśnionych przyczyn je posiadasz, stwierdzam, że podejmowanie z Tobą jakiejkolwiek dyskusji nie ma sensu, ponieważ ty i tak będziesz prezentować swoje stanowisko.

Niemniej jednak.. zapraszam do gry na naszym serwerze. :)

Co ma tu moje stanowisko do tego lub moje hobby, zaprezentowałem waszą "autorską" grafikę lub autorsko przerobioną z innego serwera jakiego znalazłem i już robię reklamę tak ? Dodam, iż jakie to ma znaczenie czy obrazek jest 10 razy gorszej jakości czy nie, Czyli jak macie czyjś oryginał (zapewne to tez nie jest autorska grafika od Carolinemt2 tylko z google), lekko przyciemnicie, poucinacie i już jest wasze tak? To tyle, nie pozdrawiam. Koniec rozmowy.

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

@MPCforum - Grafikę jednego jak i drugiego serwera wykonałem ja i obie te grafiki są inne. To że na jednym i drugim projekcie w tle jest śnieg, nie oznacza że jest coś skopiowane lub ukradzione.
Nie rób gównoburzy na temat rzeczy o której c***a wiesz.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

@MPCforum - Grafikę jednego jak i drugiego serwera wykonałem ja i obie te grafiki są inne. To że na jednym i drugim projekcie w tle jest śnieg, nie oznacza że jest coś skopiowane lub ukradzione.

Nie rób gównoburzy na temat rzeczy o której c***a wiesz.

To niezły z Ciebie grafik jeżeli dla Ciebie dodanie tylko efektów + lekkie przyciemnienie itp to już jest całkiem inna "grafika" Jeżeli to twoje to spoko ("świetna robota") ale niech ktoś inny się wypowie a nie admini tegoż serwera, proszę:

https://scr.hu/0w34l/1mghw -   PrestiaMt2

http://scr.hu/0w34l/2bksq - inny serwer

Jeżeli dla Ciebie to jest coś zupełnie innego to nieźle. Zastanawia mnie też druga rzecz, czy każdemu sprzedajesz to samo tylko lekko przerobione?

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

To niezły z Ciebie grafik jeżeli dla Ciebie dodanie tylko efektów + lekkie przyciemnienie itp to już jest całkiem inna "grafika" Jeżeli to twoje to spoko ("świetna robota") ale niech ktoś inny się wypowie a nie admini tegoż serwera, proszę:

https://scr.hu/0w34l/1mghw -   PrestiaMt2

http://scr.hu/0w34l/2bksq - inny serwer

Jeżeli dla Ciebie to jest coś zupełnie innego to nieźle. Zastanawia mnie też druga rzecz, czy każdemu sprzedajesz to samo tylko lekko przerobione?

Człowieku, takie chcieli to takie mają, po co drążysz temat?

Idź ujawniać sobie oszustów w twoim małym, prywatnym środowisku, bo tutaj jak widać i tak każdy ignoruje twoje poglądy w tej sprawie.

Idź zapisz to sobie w notatniku i traktuj jako twój nowy 'achievment' Sherlocku od siedmiu boleści.

@Mizun

Cała oprawa graficzna jest twoja włącznie z prezentacją, logiem?

­

Opublikowano

Serwer zapowiada się super ! Pisaliście że spoty sa powiększone aby nikt sobie nie ksuł, jak dla mnie to głupie :) Dlaczego? Bo gra polega na rywalizacji, wygrywa silniejszy :D Osobiście wolałbym się pobić o spoty niż expic bez problemów- to po czasie sie stanie nudne, to jest tylko moje zdanie. Na serwer wbiję na pewno bo zapowiada się super !

Pozdrawiam.

Fanpage motywacyjny !

5793914738478011422016.jpeg

https://www.facebook.com/tcm24h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...