Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.13.1166 (3.2)

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W easymetin2 by andrzejt17 nie ma wirusów ^^ a jest haxem ;] on to jest mistrzem :)

33876.png877.png

Kto zadaje pytania nie może uniknąć odpowiedzi.

Budowniczy
Opublikowano

Mam taki problem gdy wlaczam atackspeed to kickuje

robie tak

wpisuje /hack

daje attak 200

bije chwile i kick

obrazwm.jpg
Opublikowano

Mam problem pow łączeniu i zminimalizowaniu metina2 i easymetin niemoge wejść na mozile poprostu stronki nie wchodzą co zrobić??

3b611211381744649379a78ed0193f39.0.gif

18706.png

Opublikowano

W easymetin2 by andrzejt17 nie ma wirusów ^^ a jest haxem ;] on to jest mistrzem :)

noo andrzejt17 jest dobry w tym co robi, ale jak sam wspominał - On nie jest twórcą bota jak i moda :]

ale oczywiście - dawać mu plusy [+] ! :"D

@@

thx za minusa :]

._.

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Mam problem pow łączeniu i zminimalizowaniu metina2 i easymetin niemoge wejść na mozile poprostu stronki nie wchodzą co zrobić??

jaka predkosc neta?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam taki problem gdy wlaczam atackspeed to kickuje

robie tak

wpisuje /hack

daje attak 200

bije chwile i kick

200!!!!!!!!!!!!!! ??

w mt2 jest tak, że jak ktoś "za szybko" uderza to odrazu kick :] - tak samo było [było .. :( ] w MH - jak za dużo dasz w A[ttac]S[peed] to odrazu kick..

daj mniej! :)

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

up ja mam tak włączam attack speed na 200 wałnie 5,6 razu mieczem i kick co zrobić ??

daj mniej!

huuhh.. - nie da się dobitniej :]

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Witam.

Może laickie pytanie - ale co oznacza przycisk WARP jak kliknę na mooba albo go biję ?? I do czego służy opcja GHOST jak się dednie ?? Gdzie są opcje edycji ustawień tego kamermoda ?? Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Edycja kamermoda wpisz na czacie /hack

WARP gdy ci pisze obok wyswietlania statystyk mooba po kliknieciu w to przenosi cie do tego mooba

GHOST gdy dedniesz to po kliknieciu ghost postac lezy ale tzw jej duch chodzi czyli mozesz latac ale inni tego nie widza i nie bierzesz nikomu HP itp

Opublikowano

A jednak ... przed chwilą sprawdzałem z 2 postaci jak wygląda expienie na em2 3.2

Jeżeli jest włączony [play] to jak ktoś patrzy na mnie [w tym wypadku ja drugą postacią] to widać tylko jak używa się skili, a potem postac stoi a moby giną sobie jak by nigdy nic ... czyli nie widać, jak macha mieczem .. myślę, że jest to ważne i pasuje coś z tym zrobić

2zi1s0x.gif

Opublikowano

Wiec ja mam taki problem że gdy wlacze bota to expi ale po kilku minutach mnie wywala z gry i gdy probuje zalogowac sie ponownie to BLAD POLOCZENIA Z SERWEREM... oco chodzi? HELP!!!

Sorry za szpam ale prosze mi pomoc rozwiazac ten problem a dostanie wielkiego +

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

MAM!! Mam rozwiązanie na problem z FB! :D Zaraz wstawię temat na forum! :) Działa w 100% czy masz kamer moda, czy gołego metina czy EasyMetina i niezależnie od wersji systemu :D

@UP - reinstall metina

Cedrik, jak jest odpalony MH to czy chcesz czy nie chcesz i tak będzie widać.

+18^^ RycH - Ty chyba masz krótką pamięć :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Andrzej mam taki problem czy w metku z 2008 uruchomi się easy metin2 ???????? bo mi wyskakuje Ta wersja jest przeznaczona dla niemieckiej wersji metin2 czy jakoś tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...