Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.13.1166 (3.2)

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.zainstalowałem metka i spaczowałem i ztorentowałem

2.sprawdziłem czy wszystko działa i wyłączyłem metka z torentem na pasku

3.zainstalowałem easymetin2 zgodnie z instrukcją i patcha 1.7

4.włączam easymetin2 loguje się wpisuje atak speed na 190 i wywala po 5 sec bicia mooba

PS. Zainstalowałem kamer moda pl przed easymetin2 pomocy!!!!!!!!

POMOŻE KTOŚ PLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

34shv6e.gifanigifncn.gif
  • Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra. Przeinstalowałem sam patch 1.7, ale tym razem z włączonym KamerMod i przestało mnie wywalać z gry w chwilę po zalogowaniu. Tyle dobrze, ale...

Zależy mi wyłącznie na xAngelbot, który uruchamia się, lecz gdy próbuję włączyć łowienie ryb (wer. 2.5 i 2.6), wywala mnie z gry wyświetlając okno z pytajnikami. Z tego co czytałem, nie tylko ja mam ten problem. Jakiś pomysł, andrzejt17, bo pisałeś w pierwszym poście, że wersja 2.6 działa bez problemu?

Edit 23.05.2010 g. 00:50

Już nieaktualne. Wreszcie udało mi się uruchomić xAngelbot wer. 2.6. Mimo, że patch 1.7 instaluje KamerMod, pobrałem go na nowo stąd (pliki locale_pl.eix i locale_pl.epk różnią się rozmiarem od tych wgrywanych przez EM2) i wgrałem zgodnie z instrukcją. Po uruchomieniu gry przez Metin2mod.exe, fishbot działa jak należy. Na reszcie mi całkowicie nie zależy, więc EM2 poszedł w odstawkę.

Opublikowano

Mam takie pytanie, dlaczego po włączeniu 3 clientow przez easymetin nie moge korzystac z przegladarki internetowej? firefox nie przyjmuje wpisywanych linkow, a explorer wyrzuca mi brak internetu.

Opublikowano

Filmik jak zainstalować tego bota już jest gotowy, znajdziecie go w FAQ w dziale IV i w pierwszym poście tego tematu. Pierdoliłem się z tym kilka godzin - nagrywałem coś takiego pierwszy raz w życiu i zależało mi na wspaniałej jakości, żebyście mogli zobaczyć co trzeba. Zapraszam do oglądania :)

@nogizaka17 - jak będzie czas to oczywiście :)

@galu - Camdia :P

@PITEK033 - nie przeginaj z ustawieniami - domyślne są dobre

@Argonek - home

@ProKoX123 - tiaa, reinstal m2

@Kansu - DH używaj z EasyMetin

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

nie no , muszę przyznać że jesteś genialny , programik świetnie śmiga , ale , mam problem , jak go odpalam to niestety nic innego mi nie działa , żadna przeglądarka , GG , skayp, dosłownie nic , no i wywala mi komunikat że nie ma sieci w chwili kiedy chce uruchomić np. firefoxa, ale gra chodzi dalejj , bocik pięknie se śmiga , tylko że nic innego nie chodzi , tak jakby nie było neta, mozesz jakoś pomóc żeby rozwiązać ten problem ?

mam system win7 32 bity

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie no , muszę przyznać że jesteś genialny , programik świetnie śmiga , ale , mam problem , jak go odpalam to niestety nic innego mi nie działa , żadna przeglądarka , GG , skayp, dosłownie nic , no i wywala mi komunikat że nie ma sieci w chwili kiedy chce uruchomić np. firefoxa, ale gra chodzi dalejj , bocik pięknie se śmiga , tylko że nic innego nie chodzi , tak jakby nie było neta, mozesz jakoś pomóc żeby rozwiązać ten problem ?

mam system win7 32 bity

Mam dokładnie taki sam. Co Ty masz za neta? Mogę Ci zaręczyć, że to na 100 nie jest wina bota :D

// Tak wgl to Ty spać nie możesz po 3 w nocy? xD

Opublikowano

Mam dokładnie taki sam. Co Ty masz za neta? Mogę Ci zaręczyć, że to na 100 nie jest wina bota :D

// Tak wgl to Ty spać nie możesz po 3 w nocy? xD

wiesz , ja wogule gram już w metka od roku i tylko po nocach aż do 5:00 :) ale jakoś daję rade , co do bocika , to wierz mi że nie mam zastrzeżeń jest niesamowity i za to ci chwała , ale myślę że ja coś mam nie tak a nie wiem co , może to być wina tego że instaluje wersje pliku (Metin2_PL_20090526) , kiedyś ją scholowałem i tak ją trzymam żeby nie pobierać na nowo za każdym razem jak mi się coś w systemie popsuje, może to być od tego ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skoro tylko tym się różnimy to może tak. Pobierz sobie kiedyś najnowszą wersję i tyle :P Chcę Ciebie też poinformować, że ja nie jestem autorem tego bota :D Bo sądzę, że tak myślisz :P

Ja też siedzę do późna ale nie gram xD Piszę pewien programik, takie fajne narzędzie do Metina będzie :P Metin2 Modyfication Tool :D

Jak Ci tam działa MH w tym bocie?

Opublikowano

Skoro tylko tym się różnimy to może tak. Pobierz sobie kiedyś najnowszą wersję i tyle :P Chcę Ciebie też poinformować, że ja nie jestem autorem tego bota :D Bo sądzę, że tak myślisz :P

Ja też siedzę do późna ale nie gram xD Piszę pewien programik, takie fajne narzędzie do Metina będzie :P Metin2 Modyfication Tool :D

Jak Ci tam działa MH w tym bocie?

OK , JUŻ ZROBIŁEM I WSZYSTKO ŚMIGA ŁADNIE PIĘKNIE , DZIĘKI WIELKIE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Andrzeju nie wiem, czy potrafisz to zrobić, ale przynajmniej mi by się bardzo to przydało, a mianowicie opcja wyłączania wallhacka w em2

2zi1s0x.gif

Opublikowano

andrzejt17, a napisał byś tut'a jak łowić na tym easy? :)

33876.png877.png

Kto zadaje pytania nie może uniknąć odpowiedzi.

Opublikowano

jak to ściągnąć help ! co bym nie ściągał z hostuj.pl to ściąga mi plik w notatniku "file" , są tam jakieś kody i to co na głównej stronie, tak jakby mi ściągało główną stronę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kurde, jak używam tego SH co jest wbudowane w mod kamera to co chwilę kick. :/

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

hi pls i need your help :), I download metin de, download easy for metin2 DE start easy choose metin2client.bin.. create acc, char on S22 start .. when is full inventory it go to "Gemischtwarenhändlerin" and nothing make pls say mi configurate or some help :(

Opublikowano

Można coś z tym zrobić bo to bug chyba jest a mianowicie

Gdy expie na bocie i wejde na inne konto to widze jak moje konto wczesniejsze expi ale nie uderza mieczem moobom hp zbiera itp. ale swordem nie ruszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...