Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.13.1166 (3.2)

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykro mi Andrzej, ale przy wylaczonym to samo.

System XP

Service Pack 2

32 Bit

Framework v3.5

Mam Jave

Mam firewalla, ale nie wiem jak sprawdzic jakiego

Internet Netia 2mb

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@StraiGht - niet

@Borixon14101 - jest to wina niepoprawnie zainstalowanego patcha 1.7 na 100%...

@Anthem - w takim razie nie potrafię Ci pomóc ;x

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Jak znasz angielski albo niemiecki to pis do twórcy albo na facebook'u :D

Opublikowano

Cos tam znam ale nie na tym poziomie zeby swobodnie pisac z kolesiem o bledach w easymetin ^^ zobacze jeszcze czy czasem framework nie nawalil, sprobuje go przeinstalowac i jak cos sie zmieni to dam znac

Opublikowano

NIE BEDZIE DZIALAC JAK PRZY INSTALACJI PATCHA WLACZYCIE AKTUALIZACJE BO SPRAWDZILEM TO.

działa mi wszystko ale nie kumam jak z tym kamer modem bo nigdzie go nie ma, kamer mod oznacza tylko to ze wbudowany jest sh caly czas?

Opublikowano

@Dimek123 - zainstaluj poprawnie patcha

@Borixon14101 - i Ty mnie posłuchaj, na 99% coś pomijasz..

@spqrs - to jest modyfikacja gry i MH

@Anthem - nic już nie poradzę..

@satan10 - jeśli chodzi o kamer moda to usuń plik mod_config.cfg z głównego katalogu gry (czy coś takiego) i zaktualizuj grę. Potem jeszcze raz zainstaluj patcha 1.7 i wybierz wyłącz kamermoda.

Opublikowano

Mam najnowszy net framework 4.0 i najnowszą java.

A wyskakuje dodam że robiłem reinstalację systemu dziś system windows 7 x86 home premium. Robiłem wszystkie aktualizacje komputera.

beztytuuxkh.jpg

Mam problem tylko z tym twoim spolszczeniem Easy Metin

Opublikowano

Drogi Andrzeju da sie to jakoś uruchomić w trybie Windows Mode? bo jak Ustawiam w config Windows Mode potem uruchuamiam bota jako administrator bo inaczej na Windows 7 pisze zostaniesz połączony z serwerem i tylko pomaga uruchomienie jako administator ale czy da sie uruchomić to W Windows mode ?? Proszę o odpowiedz

Opublikowano

Do skonfigurowania ustawień gry użyj config.exe. Bot nie musi być uruchomiony jako admin. Jeśli jest "ostaniesz połączony z serwerem" to jest to wina pliku metin2client.bin, który najwyraźniej może być za stary :P

Opublikowano

I jeszcze ostatnia kwestia czemu on blokuje dostęp do otwierania stron da sie to jakoś wyłączyć Bo prostu wchodze np na mpcforum.pl daje enter i tak jakbym nic nie wpisywał po wyłączeniu normalnie działa

Ja mam ten sam problem. Posiadam xp i mozilla

A co do bota to andrzejt17 dzięki wielkie mi na szczęście wszytko działa :). Nigdy nie używałem takiego bota co sam expi i muszę powiedzieć, że to świetna sprawa xD

33876.png877.png

Kto zadaje pytania nie może uniknąć odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...