Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.13.1166 (3.2)

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzej YOU ARE THE BEST!!! Bez Ciebie nie wiem co by było na tym forum :P + i 5 For Youu :D

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszysko pięknie ale jak dam attack speed na 200 to 3x machnie mieczem i jest kick o cochodzi??

pisałem przecież, że atak speed i combo kickuje ....

Można coś z tym zrobić bo to bug chyba jest a mianowicie

Gdy expie na bocie i wejde na inne konto to widze jak moje konto wczesniejsze expi ale nie uderza mieczem moobom hp zbiera itp. ale swordem nie ruszy

pisałem o tym już kiedyś ale nikt z tym nic nie zrobił ...

2zi1s0x.gif

Opublikowano

Eh.. mi wszystko ładnie smiga... lecz gdy np ustawie expbota.. i mnie lognie to juz sie nie zaloguje bo mi pisze "Błąd połączenia sie z serwerem" i tak cały czas .. wie ktoś co musze zrobić ? :) Z góry dzięki .. ;P

84842662.jpg

Opublikowano

Eh.. mi wszystko ładnie smiga... lecz gdy np ustawie expbota.. i mnie lognie to juz sie nie zaloguje bo mi pisze "Błąd połączenia sie z serwerem" i tak cały czas .. wie ktoś co musze zrobić ? :) Z góry dzięki .. ;P

ja miałem to samo , a przy okazji nic poza botem mi nie chodziło , ale przeinastalowałem patha ale zaznaczyłem że ma zainstalować kamermoda zmniejszyłem mu:

AttackSpeed=150

WalkSpeed=140

i teraz mi śmiga bez żadnego problemu .

Programik wypasiony , szacun dla andrzejat17, to jest gość.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Andrzej musze powiedziec, ze Twoj bot czyni cuda, no ale niestety sa problemy z innymi programami. Firefox, internet explorer nie sa w stanie wyswietlic zadnej strony. Gg tez za bardzo nie dziala. Robilem wszystko tak jak na filmiku i nie mam pojecia czemu easymetin gryzie sie z tymi programami.

Opublikowano

Andrzeju ja mam pytanie takie Czy jest jakas mozliwosc wlaczenia [uG] Injector v5.0 na lowienie ryb ?? bo jak ja wlanczam metina i tego bota to mi wylancza sie metin i wyskakuje jakas ikona taka jak error i pisze w niej ????????? ??????? i mam to wybrania yes/ no i obojentnie co wcisne metin sie wylancza moglbys zrobic jakiegos bota na lowienie ryb??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam tak że jak podejde do grupki psów i zaczne ja bic to mi sie laguje metin i rozłącza neta ;/

to jest wina albo internetu albo ramu;/ ile masz ramu?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tam co wam pisze ze dla niemieckiej wersij, tez to mialem zrobcie wszystko od nowa zainstaluj easymetin2 i ten patch do mekta ale pierw wylacz patcher i tyle :D dziala wszystko thx ;*

Opublikowano

Andrzeju ja mam pytanie takie Czy jest jakas mozliwosc wlaczenia [uG] Injector v5.0 na lowienie ryb ?? bo jak ja wlanczam metina i tego bota to mi wylancza sie metin i wyskakuje jakas ikona taka jak error i pisze w niej ????????? ??????? i mam to wybrania yes/ no i obojentnie co wcisne metin sie wylancza moglbys zrobic jakiegos bota na lowienie ryb??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aj Kurde... Wlaczam easymetin2 itd loguje sie.. a tu nagle ten blad 2x z ??????????????????????????????

to samo co uzytkownik zalowiec..

wie ktos jak naprawic ?

Opublikowano

@cedriK~ - niee, xD Nie potrafię :P

@SzczypeK II, +18^^ RycH - jak będzie czas to oczywiście

@ronnie17, impetus - komenda /hack w czasie i przycisk off

@Pawqs - gdzieś już był na forum fajny tutek ;)

@Noix - nie przesadzaj z wartościami, na domyślnych nie powinno kickać

@cedriK~ - combo owszem ale AS daje rade na 150

@Suprim2 - wartość 150 to raczej max...

@themanik - what source? official page?

@Gizdu - na MH już tak jest

@Arbuz00 - pojenia nie mam..

@Poskromiciel - jak zwykle zayebana skrzynka, napisz za jakieś 5 minut :D

@Anthem, xByku - zmulony net albo zasrany system ;p Na pewno nie jest to wina EM2 ;)

@Naxitus - przecież skurwiele z GF dali patcha po którym 99% aplikacji nie działa. Z FB został tylko babel i xAngelBot 2.6

@zalowiec, GraczMetin2 - reinstal, format (?) :P

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

a dalbys linka do tego AngelBot 2.6 ?? bo szukam w google i nic??

Szukaj na forum ;] Może w spisie rodiego jest w poddziale z haxami ;p

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ja mam pewien problem, mianowicie włączyłem bota wszystko ok tylko z tymi skillami lipa. Bot użyje raz wiru miecza i za 2-3 sek kolejny raz i to nie zabiera dmg. Da się coś z tym zrobił aby czekał na czas załadowania?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...